42

червени цървули

преди 1 година

Кво ми дреме за Македония,бе!?Да не предават България,това се иска!

41

Прожектор

преди 1 година

Причината да бъде искан нов КСНС не е в "напредък" на ангажиментите на РСМ, а в разпалване на война, която може да промени геостратегически Европа и света.Така че ходът на Петков е много правилен. С него той иска да покаже, че българското правителство споделя опасенията на евроатлантическата общност, ноинициираните от него усилия по въпроса не получават обществена, коалиционна и парламентарна подкрепа, тъй като РСМ не предприема усилия да скъса с ЮгоКоминтерновската й ксенофобска идеология на омраза, недобросъседство и погазване на човешки права.

40

Браво

преди 1 година

Не се предавайте, като нашите управници!

39

Анонимен

преди 1 година

"Не предавай Македония!" На кого ?...на ЕС ли ???!

38

Браво

преди 1 година

Вярвам - вмро няма да позволят подмяната на историята ни

37

Анонимен

преди 1 година

Протестирайте срещу цените и инфлацията,оставете я македония.

36

1

преди 1 година

Къде са българите,александър сиди и контрера-кубинския ром,защо не са начело със знамената на мвро,паспортчиков почетния председател и рекламното лице на **БИЛЛА**защо не е в предните редици на протеста.

35

Анонимен

преди 1 година

За да е точно заглавието трябва да е вмро: Не предавай Русия. Ако се отърват от кремълските интереси и разчистят партията бих гласувал за тях.

34

Нане

преди 1 година

Подкрепям! Браво ВМРО! Пълен блокаж за тия изпадналци от пп! Долу краварските слуги...)))

33

крадци на история

преди 1 година

Сега сме на път да клекнем на крадци на история, които ни наричат фашисти затова, че навремето им построихме пътища и училища, а после им признахме държавата, въоръжихме ги и лобирахме да влязат в НАТО. Срам!

32

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, ако е прпуснал нЕкои часове по история, сега е момента да навакса. Е...си неострия тъпанджия.

31

Македонски БЪЛГАРИН

преди 1 година

До Анонимен За какво искаш гаранцИ бе Пътър ?! За това една създадена в сръбска епруветка и подкрепена от Коминтерна и Съветския Съюз - не от Русия, има "малка" разлика - изкуствена нация да придобие легитимация ли? Не само, че си страшен "умник". но си и велик "демократ".

30

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

"Не предавай Македония!"Да не е грешка? Може правителството в съзвучие със заповедите от САЩ и евроТейските и неолиберални препоръки,"само да я продадат , а след това и това ,което още е останало от България.Такава са заповедите , а заповед се изпълнява ,а не се обсъжда

29

Анонимен

преди 1 година

Тези пък за какво се борят!? Българи да защитават чуждите македонски интереси?! Това не е ли национално предателство?!

28

Анонимен

преди 1 година

Тия що искат, не ми става ясно?

27

Помнещ

преди 1 година

Договорът е от 2017 г., когато управляваха Борисов и Каракачанов.

26

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, 100 човека, ама иначе "повсеместен национален" протест... Трудно е да си жалък, но вмро се състезават с израждането.

25

Няма държава

преди 1 година

в света, която да денационализира собственото си население. Все едно френското правителство да кара французите да се пишат германци! След 5 войни, десетки хиляди жертви и стотици хиляди бежанци, българското правителство принуди българи да си сменят националността! Това е световен позор! Сега сме на път да клекнем на крадци на история, които ни наричат фашисти затова, че навремето им построихме пътища и училища, а после им признахме държавата, въоръжихме ги и лобирахме да влязат в НАТО. Срам!

24

Питам

преди 1 година

ВМРО колко процента имахте на изборите 2 пъти подред? Около 2% от гласувалите. Е, кои по-точно бяхте вие при тези проценти, че ще давате акъл за цял един народ?

23

Анонимен

преди 1 година

АБЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ АМА ДОСТА ПСУВНИ СА СИ ИЗКАРАЛИ ОТ ПЪТУВАЩИТЕ КЪМ САНДАНСКИ И КУЛАТА...