70

Българките

преди 1 година

Нашите платени жрици на любовта бързо ще поемат чужденците и ще разнесат тази маймуунска болест. Това е сигурно.

69

Бил Гейтс

преди 1 година

Няма проблем да се мутира или по-точно генно модифицират и кръстосат различни болести и вируси, за да се създаде нова зараза и биич за човечеството. Ще стане нормално всеки месец инжекции и QR бар кодове върху телата на хората с чипове.

68

Зозо

преди 1 година

Тая пък, от както няма ковид се чудят с какви глупости да се занимават и да ги дават по телевизора. Свършиха паричките - ковид добавка :))))))))))))))))))))))

67

Пенкилер

преди 1 година

С хепатита не върви много и вкарват сега маймунската шарка, та дано има повече интервюта, пък дай боже и ЩАБ... че паретата от к19 свършиха!!!

66

Пророк Илия

преди 1 година

Задават страшни зловещи времена нови болести, кризи, войни. Системи за контрол, следене и терор на хората. Нов свят нов световен ред подготвят за нас.

65

Анонимен

преди 1 година

Пригответе си маските, навийте ръкавите и чакайте СЗО да обяви поредната пандемия. Всеки момент! И се молете да не подпишат уж суверенните държави, в това число и България, онова глупаво споразумение, с което да делегират на СЗО и присъдружните им НПО да управляват здравните кризи с всички средства, включително и насилствени в непокорните държави. Сега е моментът за отпор, ако имаме останалздрав разум. После ще е късно!

64

Сериозно положение

преди 1 година

Не е за шега ще го пуснат и у нас със или без маймуни тази нова болест ще ни удари. Ще има нови пунктове за ваксиниране и удряне по една игла всеки месец. Пълен контрол и терор ще се опитват да налагат върху измъчените стресирани хора от всякакви кризи. Страшни времена се задават. Това се очакваше нова болест да изкочи след Ковида. Маймунска болест и след нея друга болест.

63

рибока

преди 1 година

И колко от заразените в ЕС са ходили на евтин кекс туризъм в Африка?да не се окаже,че всички са ходили дотам за кекс?И аз съм фен на кекса,но човек трябва да пази и талия.

62

Анонимен

преди 1 година

Тва неолибералите, на мaймyни ни обърнаха, ей!

61

Demonaz

преди 1 година

От хомокусалисти от западнала европа и афроафриканци от африка толкова. Освен болести и простотия друго няма. Ето за това различните хора си имат место обитание,а хомосекуалистите са били гонени.

60

Анонимен

преди 1 година

Тая май я 3 покосила вече маймунската шарка. Щом ги активираха тия ***, очаквайте нам мор и рекет

59

Анонимен

преди 1 година

Мис "Маймунска шарка" няма ли да да пропусне поне веднъж да влачи кинти за сметка на нещастието на заразените ?!

58

до 58

преди 1 година

Ахм. В поне една от ваксините участва маймунски аденовирус. Та никакаква, ама никаква връзка няма нито с маймунската шарка, нито с хепатита с неизвестен произход, причинен от аденовирус. Да си знаете..

57

Анонимен

преди 1 година

А кво стана с маймунския грип?

56

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката нулевият пациент на маймунската шарка ли е ? Ако е така ,то освен от слуховете за шарката , ще ме стряска и виза , който мога да добия , ако се заразя ...

55

КУПИ СИ

преди 1 година

КЪЩА ГОРЕ У ПИРИНА. СЕЙ И ПЕЙ. СВЕТА СЕ ОБЪРКА. ЛОШО МНОГО ЛОШО ЗЕМЬО. ТЕЗИ БОЛЕСТИ ЗАПОЧНАХА ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ. ТЕ РЕШИХА ЩО И КОГО. САМО БОГ МОЖЕ ДА РАЗПОРЕЖДА И НАРЕЖДА ЗАЩОТО Е СПРАВЕДЛИВ.

54

Анонимен

преди 1 година

Най- накрая подходящо лице за реклама на въпросната шарка. Я дай да ти видим преводите по сметката за последните три години бе, дебела жено!!

53

Анонимен

преди 1 година

Ами от Ес превърнаха хората м маймуни и за това дойде маймунската шарка. Но в Гугъл пишат, че и изпусната от био лабораториите в Украйна или е пренесена с бежанците от войната.

52

2019 г.

преди 1 година

До 44.Има нови ваксини, разработени през 2019. Ковид - също 2019. Ако с едното не стане, следва второто. Първо направиха хората на маймуни, сега им пускат и вакса против маймунска шарка.Надяваме се да помогне..хахах

51

няма случайности

преди 1 година

Белгия, Франция, Германия, Италия, Нидерландия, Португалия, Испания, Швеция и Обединеното кралство - както и в Съединените щати, Израел, Канада и Австралия. подозрително списъка съвпада с най много ваксинирани от рода на 80 90 процента от населението в файзер... забележете Израел и Австралия? казвахме ви за спутник ама няма кой да слуша. Ще се молите на Русия и за зърно и за ваксини, да си знаете соросогади нещастни