92

Бай Дрън

преди 1 година

Омразата днес се е вселила в такива като теб евроатлантици, про ектор. Толкова е силна омразата ви към Русия, че пренебрегнахте всички евроатлантически ценности! Но се видя, че Европа почнахме да си плащаме заради омразата, която излезе на повърхността незнайнно откъде. Лично аз имам обяснение, но не тук е мястото и времето да обяснявам, защо омразата е толкова силна в нас, европейците.

91

Прожектор

преди 1 година

Причината да бъде искан нов КСНС не е в "напредък" на ангажиментите на РСМ, а в разпалване на война, която може да промени геостратегически Европа и света.Така че ходът на Петков е много правилен. С него той иска да покаже, че българското правителство споделя опасенията на евроатлантическата общност, ноинициираните от него усилия по въпроса не получават обществена, коалиционна и парламентарна подкрепа, тъй като РСМ не предприема усилия да скъса с ЮгоКоминтерновската й ксенофобска идеология на омраза, недобросъседство и погазване на човешки права.

90

Я па ти..

преди 1 година

До 3 93 То по президента е един бачкатор...! Гледа през прозореца и на последък ходи по екскурзии.Не знаем Десито дали е с него.Не се казва.

89

Прост

преди 1 година

По ***>най-***>Балбанов!

88

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко по-евтина е американската газ от руската, ама разликата в разстоянията от които получавахме едната и ще идва другата са огромни. А това не е без пари.

87

Анонимен

преди 1 година

може и евтино да я купува, ама без да се включи транспорта...

86

Анонимен

преди 1 година

Kирето е пътник. "Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият." Приказва все едно е на комсомолско събрание и той е комсомолския секретар.

85

3

преди 1 година

Искаме президентска република, махайте го това правителство не бачка

84

страх!

преди 1 година

Премиерът уреди въпроса с газа, България вече не е зависима от "Газпром" и от кремълското чудовище и масов убиец! Е, това сарайският "сценарист" на смешната партийка на Учиндолеца не може да го понесе, издал е "директива" за злепоставяне на Кирил Петков и ето - сарайският лакей - Балабановото микрофонче сипе помия, че и заплашва, горкото! Ами, напуснете коалицията бе, чалгайско нищожество, ама ще гледате парламента през крив макарон, нали? Ега ти злобата в очичките на блабановото нищожество

83

Пенкилер

преди 1 година

Аз спрях да пия вода от чешмата...еди приятел ми праща от Чикаго...аз само си плащам транспорта и бутилките.... Слава Байдън!!!

82

xexe

преди 1 година

ама кирето си е гарантирал добър процент комисионна. Защо иначе не казва името на фирмата доставчик и се хили като г*з винаги като го покажат?

81

Анонимен

преди 1 година

И тоя надут..пуяк се има за нещо! А, колко е...***...само!.............

80

Анонимен

преди 1 година

До HandelНай-вероятно, ще накараме американците да си плащат, за да им купуваме газа...Брато, верно ли смяташ, че онея от Газпром, като правят цената, това не са го смятали поне 10 000 пъти. :)))? Както искат да я договарят, със синурност по-евтино няма да е.

79

ле-ле, мале

преди 1 година

И тоя надут.пуяк се има за нещо! А, колко е ***.само!.............

78

Анонимен

преди 1 година

Качвайте се на автобуса и обратно към Сливен.

77

преди 1 година

От тези в ИТН слушаме само, "Не може" н "не става". А дайте и вие някаква идея? Кажете какво може? Хайде де?

76

Handel

преди 1 година

Американската газ е в пъти по-евтина ор руската. Друг е въпроса по колко ще я договорят "експертите". Но тук вече зависи от политиката.

75

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да им даде да дупчат Добруджа.Народът пак ще се вдигне.Кирил Петков е наясно.По отношение на газа...България винаги по всяко време може да поднови доставките на руска газ стига да плати в рубли.Някак не вървеше България да е първата,защото щяха да ни обвинят,че подкрепяме Русия и да ни метне някоя бомба украинската мафия.Лично видях как заплашваха София в телеграм каналите като беше дискусията за оръжията.Италия и Германия почнаха да плащат в рубли,да мине време и сигурно и ние.

74

ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ

преди 1 година

ЗНАЕМ ГИ ТЕЗИ...... ВСИЧКИ СА ИЗБИРАНИ С КАСТИНГ........

73

ИТН

преди 1 година

Са бастуна на ПП.