176

Случаен минувач

преди 1 година

До Не фен на Путин 184Украинците имат опит с криене в тунели и изоставени мини. През ВСВ украинските партизани се трият в такива изоставени мини със семействата си. Прочети за Володя Дубинин - има книга за него, мисля, че беше от Лев Касил и Макс Поляновски. Всички заедно със жените и децата си се крият в такива изоставени мини и оттам нощем нанасят удари по немците. Но немска бомба им взривява запасите от вода. И настъпва страшно безводие, а оттам - ужасни проблеми. Все пак, книга е, издържат.

175

АнонимеН

преди 1 година

УКРАЙНА СЕ ПРЕВЪРНА В ПОСМЕШИЩЕ!!! КАТО НЯМА ХРАНА СЕ ОТЗОВАВАТ ЗДРАВИТЕ ВОЙНИЦИ ! НЯМА БЛОКИРАНЕ ИМА ВИНАГИ НАЧИН ОСОБЕНО ПРЕЗ НОЩТА! ПА РАНЕНИТЕ ДА СЕ ПРЕДАВАТ ЩОМ НЕМОГАТ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ДРУГО ЯЧИЕ! ПОДКРЕПАТА МИ ЗА УПРАВАТА НА УКРАЙНА Е ВЕЧЕ 0%

174

Случаен минувач

преди 1 година

По РТР Планета показаха пленени азовци. Всичките здрави, яки момчета, с бради и с много татуировки. Много татуировки по рамената и гърдите. И всички с големи мускули. Всичките имат много бойна енергия. Това са хора, които в никакъв случай не са стояли гладни. Да не ми говорят глупости, че от дни гладували!

173

Анонимен

преди 1 година

Великата "победа" на "великата" империя! След три месеца дивашки военни усилия "превзе" един завод!

172

анонимен

преди 1 година

Тази война можеше да се избегне, но вече е късно. Зеленски да ограничи щетите,като приеме условията на Русия. Да се спре това безумие.

171

Олешин

преди 1 година

Убийци,кръвопийци,агресори,бандити,рушители на човешки блага - намерили с какво да се хвалят ?! Престъпници на ен-та степен сте вие ! Смърт на агресорите !!! Слава на Украй на !!!

170

Анонимен

преди 1 година

До паралелепипедГледаме,как да не гледаме.Ама явно гледаме различни телевизии.По ВАШАТА''политкоректната'',''правилната'',телевизията на ''цивилизационния избор''да не би да са пробили ''обръча'' и да са се измъкнали от ''Азовсталь''.Или вече да са стигнали Смоленск.Висшите Натовски офицери вече изпълзяха,чакаме специалистите по ''БИОЛОГИЧЕСКИТЕ'' оръжия,кураторите на лабораториите за ''биологическо'' оръжие, ако не са ги гръмнали ''своите''.Много ще има да разказват.

169

Анонимен

преди 1 година

До секуко;За бързината;Не забравяй,че се бият руснаци срещу руснаци.Каквото и да пишат и каквито и доводи да изтъкват,всички несъстоятелни,Украинците са си''чисто и просто'' РУСНАЦИ.Както и ''македонците''БЪЛГАРИ.Така,че Руската армия се старае все пак,доколкото е възможно да ги пази.Иначе с артилерия и ракети,бомбардировки,нещата много бързо можеха да стигнат до логичния край.А можеше всичко това да се избегне.Но войната я искаха САЩ и НАТО.И Зеленски се ''НАДЕНА НА ОСТЕНА''

168

cekyko

преди 1 година

Човешкият фактор е бил от значение. СЕГА при една термоядрена война е напълно излишен, тъй като ще изчезне скоропостижно. Руснаците са нямали избор или напред - към немските картечници, или назад - отстреляне от свои картечари. Основният помощник за смелост и храброст е била разклатката от спирт за раята и водка - за офицерите, а когато един славянин е пиян той извършва подвизи, които като трезвен, дори не би помислил.

167

питанье

преди 1 година

Един аероплан а12 по два пъти на ден носи краставици отБургас в Полша, а на обратно нищо не носи, щот минава по краткия път. Какви ли ще да са тез краставици?

166

паралелепипед

преди 1 година

Цехът в Мариупол бил паднал, укрите се предавали, най-наред бяха три автобуса "Чавдар", след това станаха 1500 человека, а СЕГА - отиват към 3000 парчета. Явно математиката на рашистските нацисти не им се удава. Виждам отвличане на вниманието, защото понтоните на рашъ са разрушени и *** нападения превърнати в бягство. Вие телевизия не гледате ли бре тавагишчи. Снимките са от дронове и разни други хвърчила и никой досега не ги е оспорвал.

165

Анонимен

преди 1 година

До секуко;Сталинград,Москва,Курск,Севастопол...нека не изброяваме.НЕПОБЕДИМАЯ,КРАСНАЯ АРМИЯ напълно си е заслужила суперлативите.Тя винаги тръгва малко ''тромаво'' в кампаниите,но с времето набира опит и мощ, и като ''мощен валяк'' гази всичко пред себе си.Така ще бъде и сега.Готов съм да се обзаложа на бутилка арменски коняк,5 звезди.

164

Анонимен

преди 1 година

До cekykoАз ще ти отговоря.Защо никой не помни американската техника,а целия свят помни ''КАТЮШИТЕ'',''Т-34''.Защото тогава ''ЖИВАТА СИЛА''все още е била определящ фактор,основен,за успеха в една кампания.В никакъв случай не може да се каже,че Русия тогава е воювала само с американска военна техника,даже ''основно''.Помощ е имало,но тя в никакъв случай не е била решаваща.Достатъчно е да погледнеш победния път изминат от Съветската армия.От Урал до Берлин.В най-тежки сражения

163

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Украинският вътрешен министър Антон Герашченко заяви, че отбраната на комбината ще бъде изучавана във военните училища за години напред."---- Като най-без-умното военно решение в човешката история. 2500 войници да се наврат сами в тунел? С каъкъв акъл??!! Ставайки така най-лесна плячка. Само едно зариване на изходите и край с тях. Добре поне че са се сетили да вземат деца и жени с тях.

162

Анонимен

преди 1 година

Ще,ще Пипе.Тя,като в песента на Борис Машалов;Кол' със тебе,кол' без тебе.Пишеш,не пишеш,резултата ще бъде един.Русия остава тук,Америка си заминава.Балансът трябва да се спазва.РУСИЯ Е БИЛА,Е И ЩЕ БЪДЕ ОСНОВЕН,РЕШАВАЩ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР ТУК,НА БАЛКАНИТЕ.АМЕРИКА Е ТУК САМО ВРЕМЕННО,ТРАНЗИТ.Просто не им е тук мястото.Нямаме никакви общи черти с тях.Прекалено сме различни.

161

cekyko

преди 1 година

Казвам за същото време, защото за това време руската красная армия се движи като костенурка. Та какво им пречи?

160

cekyko

преди 1 година

По данни от ВСВ, Красная армия е превзела териториите на ТРИ ДЪРЖАВИ. Кой ли е помагал на рашистите с техника? Иначе фанатизмът им е пословичен, но трябва съвременна и модерна техника. Някой няма ли да подскаже нещо за САЩ?

159

Анонимен

преди 1 година

Днес над Мариупол,утре над Лисичанск,после Северодонецк...Те, натам вървят нещата.Какво ще прави Байгъна,пардон Байдъна.Явно ще им се наложи на всички да учат''Яблочко'' и ''Лезгинка''.Сиромаха Байдън,представям си го.'

158

паралелепипед

преди 1 година

До Анонимен 177 - Прекрасна иносказателна шоу интерпретация на руското псевдодуховно Величие. Явно НАТО така ви го е начукало изотзад, че дори джуджетата не ги хваща сън. След кратка пауза сред приятна обстановка и дрънкане на лед в чашите с виски, да продължим свободните съчинения за великата руска пабеда.

157

Анонимен

преди 1 година

Май пак ще се окаже, че не е пълен контрола.