298

Кире

преди 1 година

Да не се окаже накрая, че сме направили сделката на века. Руснаците е ясно че ще ги осъдим в арбитража, както Украйна ги осъди за неспазване на договора. А в същото време, както Полша, пак да си купуваме руски газ, но от Германия и Италия на много по-ниска цена, от тази на която ни го продаваха "Братушките".:)

297

Анонимен

преди 1 година

Полша, България и Финландия - прецаканите пинчери на Урсула.

296

Анонимен

преди 1 година

Според два източника на германските вносители на газ е било заявено от Берлин, че могат да откриват сметки в рубли, стига плащанията, които правят към "Газпромбанк", да не са в руската валута. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ами за какво тогава да откриват сметки в рубли бе журналисти? Вие съвсем за едноклетъчни ни имате!

295

Анонимен

преди 1 година

Нашите умници ще го мъкнат руския газ от другия край на света на тройна цена.

294

до к.332

преди 1 година

До БАВНО СХВАЩАТЕ,БЕ.. Истината е друга: преди 2 месеци шефката на ЕК Урсула Л. и ръководителите на държавите от ЕС единодушно решиха да не закупуват природен газ и петрол от Русия. Това стана под натиска на САЩ, които закупуват ограничени количества от тези енергоносители от руснаците.Започна търсене на природен газ от държави в Близкия Изток, Франция и Италия - от Алжир и Мароко, Оказа се,че закупуване чрез посреднически фирми води до по-скъп с 30-40% газ.Затова приеха заплащане с рубли.

293

анонимен

преди 1 година

сега разбирам защо киро смени шефовете в булгаргаз

292

Анонимен

преди 1 година

Италианският президент заедно с президент Макрон категорично се обяви преди 2-3 месеци срещу закупуване на природен газ от Русия, но сега като видя докъде стигна американската маша К.Петков и че ще се наложи БГ да плаща заради магарешкия инат на премиера, предвидливо подви опашка и РАЗРЕШИ на италианските компании да закупуват газ от Русия. Същото стори и Германия. Това не означава, че със САЩ, ВБр, Франция няма да се опитат да заграбят авоарите на Русия в търговски банки в САЩ и държави от ЕС.

291

СМЕХ...

преди 1 година

Нашите "частни фирми за горива"---СА САМО КОМИСИОНЕРИ НА МОНОПОЛИСТА--- БУЛГАРГАЗ!$$СПРЕ ЛИ ДОГОВОРА НА "БУЛГАРГАЗ " С РУСИЯ ---ВСИЧКИТЕ НАШИ ДРУГАРЧЕТА ОТ "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС" ...УМИРАТ ПРАВИ !--ТЕ ИЗОБЩО НЯМАТ ПАРИ ЗА ДА СИ ПРАВЯТ СОБСТВЕН ВНОС , ОТ КЪДЕТО И ДА БИЛО И ЗАТОВА Е ТОЗИ ВОЙ ЗА РУСКИЯ ПЕТРОЛ И ГАЗ-/

290

БАВНО СХВАЩАТЕ,БЕ..

преди 1 година

В Германия и Италия , никой не е забранил на фирмите да внасят газ и петрол от Русия !ЗАБРАНАТА ЗА ВНОС ОТ РУСИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!--Която фирма има пари и транспорт , може да си внася от Русия и да си плаща !---В БЪЛГАРИЯ , ОБАЧЕ ВСИЧКИ ФИРМИ ЗА ГОРИВА СА "КОМИСИОНЕРИ" И ЧАКАТ БУЛГАРГАЗ, /КОЯТО Е ДЪРЖАВНА ФИРМА / ИЛИ ДРУГ ВНОСИТЕЛ ДА ЗАКУПИ И ВНЕСЕ ГОРИВАТА --И , ЧАК ТОГАВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА ГИ РАЗХВЪРЛЯТ ПО ФИРМИТЕ--ПОТРЕБИТЕЛИ В СТРАНАТА СЪС СЪОТВЕТНАТА КОМИСИОННА

289

Анонимен

преди 1 година

Германците и италианците знаят какво им кроят от по на запад. След като зеле и олена виснат като дучето и петачи, всичко ще си дойде на мястото

288

Анонимен

преди 1 година

Абе Киро,какво направи бе.Защо ни прецака.

287

Крокодила Гена

преди 1 година

Е защо.Нали сме КОЛективен ЗАПАД.Нас, заради Кокорчо и Канадеца Киро ни прецакаха.Хората си гледат интересите на народа а не чужди.

286

Анонимен

преди 1 година

Германия ,Италия и особено Унгария и Турция се управляват от патриоти и достойни хора.А БГ се оказа заложник на някакви краварски послушници от кабинета "Просто Киро".

285

Анонимен

преди 1 година

Реалността е, че Германия няма от къде да намери 55 млрда куб. метра газ годишно, докато България 3.мрда кубика газ може да покрие.

284

Обективен

преди 1 година

Германия е бедна ,развиваща се страна с много ниски доходи и не може да си позволи да плаща скъп газ. Но богатата и просперираща България може да плаща тази газ на цени в пъти по-висока от руската. Даже призовавам всеки пенсионер и работещ да подари на правителството по една пенсия / заплата ,за да не разчитет само на комисионните от американския газ.

283

Никола Стефанов

преди 1 година

Я чакай малко. Германия не беше ли главен радетел за санкциониране на Русия в ЕС?

282

ГНЕВЕН

преди 1 година

Предателите на България ,просто Киро и Кокорчо, трябва да висят по стълбовете на Цариградско, с поглед вперен в човката на Херо Мустафа.ПОЗОР! ТОВА ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!

281

Кирето

преди 1 година

Аз съм по-умен от Германия и Италия взети заедно. Можете да ми викате Киро Интелекта.

280

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Рубладжиите ще спасят България от енергийната криза, която предстои.

279

акудс

преди 1 година

или единна Европа или правете ЕС лидери топва което се прави с гореща супа!!!!!