12

Анонимен

преди 1 година

Ква е тая фамилия бе Гоше?

11

Анонимен

преди 1 година

Сигурно има ваксини с изтичащ удължен срок

10

Разтревожен

преди 1 година

Защо не се препоръчва ваксината срещу Ковид и срещу маймунска шарка, и по специално тази на Пфайзер? Колко пъти ще се слага заради шарката и колко пъти заради Ковида?Друга дискусия на тема Ваксините за COVID-19 през призмата на науката ли ще има?

9

Росен

преди 1 година

Момеков да ходи при Витанов да хвърлят една табла и обсъдят въпроса с ваксините

8

Анонимен

преди 1 година

Само има редки странични ефекти въпросът е на кого ще се паднат

7

Влади

преди 1 година

Момеков , не знам колко са ти платили да ги говориш тея глупости , но си закъснял с около две години , всички ваксинационни центрове вече са затворени поради липса на желаещи да се ваксинират , последния ваксиниран Българин е от месец март 2022 , от тогава няма нито един желаещ да се ваксинира , то и ковид няма вече , Путин го унищожи. какви ги дрънкаш , май и ти не си наясно Момеков

6

Да питам продажника

преди 1 година

Категорично можем да заключим, че ниското ваксинационно покритие у нас корелира с високите нива на смъртност - Защо имахме най-висока смъртност в Европа и преди "ваксините"? Защо държавите с ниска смъртност сега - след "ваксините", имаха ниска смъртност и преди "ваксините"? Нищожество?

5

Анонимен

преди 1 година

...Какво ли не е излязло от украинските биолаборатории поразяващо хора, животни и растения!

4

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 1 година

Като казваш "безопасни" имаш предвид - извън сърдечни заболявания, съсиреци, неврологични заболявания, както и общо девет страници странични ефекти? Като казваш "ефикасни" имаш предвид че не предпазват от разболяване и разпространяване на болестта, но за кратък период хипотетично облекчават симптоматиката? И за година и половина не можахте да разберете, че КАТО НАГЛО НИ ЛЪЖЕТЕ НЯМА НИЩО ДА ИЗЛЕЗЕ! Бизнесът пропадна! Ваксиизмамата се издъни потресаващо!

3

MONAD

преди 1 година

И са крайно неефикасни. Документите за които Пфайзер искаха 75 години за да ги разекретят и един тексаски съдия ги осъди, като им даде срок до края на годината, буквално показват как действието им спада рязко до няколко седмици.Но вие няма да пишете за това, аз и не очаква, но поне не бъдете така нагли да промотирате шефа на фармацефтите в България понеже е прекалено очевидно.

2

Loopianix

преди 1 година

Е как няма да са безопасни, нали това куче яде хляб от тях... Слагайте по една добавка за платена реклама към заглавията на подобни статии...

1

Анонимен

преди 1 година

Но не са натурални, не са от природата,а са изкуствено модифицирани с някаква цел, нали така?