32

Крумчо

преди 1 година

Кво парно през Юли бе омбре

31

Сто

преди 1 година

Топлофикация винаги е била хранилка на БСП. Заради тази проКремълска ***, в България не влизат инвеститори, няма добро заплащане, за да се принудите, и да посегнете къ контрабандица, кедето те са шефовете.

30

Ами

преди 1 година

Нали си увеличихте заплатите ,всичко е точно мачкай българите важно е Байдън да вижда как слугите му мачкат България.

29

Иванов

преди 1 година

Тогава прибавете още 10% увеличение на пенсии и заплати, за да се заплаща поскъпването.

28

Анонимен

преди 1 година

Има много други варианти, но само този е изгоден за вас!

27

Пп

преди 1 година

Продьлжаваме промяната

26

Gogo

преди 1 година

Аман от експерти, експертчета, анализатори и чисти лизатори! Оставете хората в кабинета да работят те поне го могат, не са крадци и разсипници като тиквата и антуража му! До момента кабинета има две грешки: желанието да дадем оръжия на украйна и да вдигнем ветото срещу рсм! Слава Богу президентът и Нинова ги вразумиха, респект!

25

Анонимен

преди 1 година

Има! Като се грабне дървото!

24

Ясен Желязков

преди 1 година

Има, бе бартчет. Изхода за мен беше да си сложа слънчеви панели и акумулиращи печки. Между 40 и 60 дни в годината не достига енергията и е нужно да се ползва друга. Дали ток, дали газ, дърва, пелети. Вече си купих и литиево - желязо - фосфатни батерии, за да ги пробвам как ще се интегрират в системата. И веднага съжалих, защото литиево - титаниевите са с още по-добри показатели. Сиреч, тия петдесетина дни без слънце може да се свият до 20-30, че и по-малко. Това е варианта с поевтиняването.

23

Анонимен

преди 1 година

С това всекидневно поскъпване каквото е в България не знам кой ще оцелее и остане. Една част ще умрат от глад, друга част ще напуснат гетото и ще емигрират.

22

Гошо

преди 1 година

Има има , отворете сметка в Газпромбанк и неща се уреждат веднага

21

Анонимен

преди 1 година

е нали е по евтин втечнения амер газ махайте се вън от българия

20

Анонимен

преди 1 година

Има варианти разни - нацонализация, замяна на нашите олигарси с руски ...

19

Асан

преди 1 година

Пари нема действайте :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Глуппаците още не са вдянали, че руската политика изобщо не са влияе от отношението на нашите правителства към Русия. И най-големите русофили да дойдат на власт резултата ще е същия - Москва ще си ни мачка. Справка - правителствата на Данев и Гешов.

17

До sos

преди 1 година

Докато червените спекуланти държат властта, вътрешните цени ще растат. Затова умните народи правиха лустрации навремето. Сега Запада ви е крив.

16

Shark

преди 1 година

Има! Изглаждане на отношенията с Русия, както прави Ердоган! Само че за това трабват топки, а нашите нямат!

15

Тъй ли

преди 1 година

Варианти има различни ама поръчката е за разсипване на държавата и населението. За това добри варианти не чаканата. Като с тока- ЕС ни задължава да изнасяме евтиния ток а тук да купуваме скъпия. Въпреки че от началото на войната ЕС каза всяка държава да се оправя с тока както намери ама нашите управници явно не са чули. С газта също- ние и Полша не купуваме газ в рубли ама деугите купуват. Уж санкции, солидарност ама никой не е толкова загубен да си разсипе икономиката. Само нашите умници

14

Анонимен

преди 1 година

Ами тогава който е най-много на плюс , да види Спецов, и да вземат да раздават надолу

13

Анонимен

преди 1 година

Нали *** казваше, че газта ще е 4 пъти по евтина от руската. Това правителство освен да лъжат, да крадат и да надуват цените друго знаят ли?