27

Ха ха

преди 1 година

Селфито ще открива министерството на правилната истина - е такова падение никога не е имало

26

Писна Ми

преди 1 година

В САЩ си направиха министерство на "Истината" с абсолютно същата цел, да следи дали всички следват наратива и ако някой си позволи да не го следва да бъде наказван дори със затвор, е това министерство издържа 2 седмици и сега го затварят в САЩ щото тотално се провали. Но тука понеже трябва да сме в пълна синергия с дневния ред на САЩ копи пействаме от тях която и да е тъпанаращина. Хората които ползват интернет отдавна знаят от къде да се информират, а там няма как да наказвате смешници.

25

Анонимен

преди 1 година

Кой плаща за алгоритъма ?

24

Един от Юг

преди 1 година

1 9 8 4

23

До 11

преди 1 година

"А когато дойдоха за мен, вече не беше останал никой друг, който да ме защити."Ако си прочел/а 3 книги, ще знаеш този цитат откъде е и в какъв контекст.

22

Анонимен

преди 1 година

Министерство на цензурата Няма ли некупени журналисти да протестират

21

Ха ха

преди 1 година

Министерство на истината :-)))

20

Кънчо

преди 1 година

хахахах а дойдоха със заявка за намаляване на администрацията, но явно докато не назначат всички приятели, познати, любовници, любовници на любовниците си няма да се спрат. Всеки ден изникват комисийки, постове, нови заместници на заместниците, че даже и министерства....голям майтап са. Даже вече ми е смешно, въпреки че е всъщност е тъжно.

19

Анонимен

преди 1 година

Да бе! Чиста цензура си е някой да ограничава неудобните. Щяло да определят кое е истина

18

Анонимен

преди 1 година

Все ми е тая, кой е антиваксър и кой ваксър, все ми е тая, кой е русофил и кой русофоб, всички обаче трябва да сме обединени около едно нещо и то е написано в статията "не трябва нито правителство, нито някоя голяма корпорация да решава кое е истина и кое не". Може да имаме различни мнения по дадени въпроси, но никога не трябва да допускаме някой да ни забранява да ги изказваме и този някой да решава кое е истината. Нямам предвид Съда. Той си има подобна функция и нека само той да си я има.

17

Анонимен

преди 1 година

Поставете Лазар Причкапов, той вече е работил тази работа.

16

Анонимен

преди 1 година

Министерство на истината? Полиция за мисълта? Като начало - забранете Оруел, прекалено точно и подробно го копирате! Лъжата не е истина и войната не е мир, въпреки че култивирате невежеството и оглупяването от години. Няма как да ви се "случи" глобалната неофашистка власт!?

15

Анонимен

преди 1 година

"не трябва нито правителство, нито някоя голяма корпорация да решава кое е истина и кое не" - Това всички трябва много добре да го запомним и никога да не допускаме да бъде нарушавано. Стигнем ли до момент, в който някой решава кое е истина и кое не, то значи вече сме го закъсали яката...

14

анонимен

преди 1 година

мярна ми се някъде ,че има в някои страни министър на щастието,то и ние да си направим такъв на нещастието. през последните месеци много глупости се казаха и направиха,спрете се малко.бе

13

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо ми залипсваха годините, в които по радиото наслагваха бурни ръкопляскания. Я го на, върнаха се по-технологични.

12

Bili

преди 1 година

Предполагам има още живи експерти в тази област работили преди 1989. Може да помогнат...Подобни "звена" се създават в доста държави в момента...координирано.

11

Анонимен

преди 1 година

Това да не е съвременният еквивалент на отдел "Пропаганда и агитация" към ЦК на БКП?

10

Анонимен

преди 1 година

Като се вземе предвид,че тpoловете заплашват даже и журналистите не е зле да се следят.Отделно видимо някои въобще не са българи,а се представят за такива.Има някакви троянски коне,които пишат.Мен не ме притеснява това ново звено.Нито обиждам,нито нещо лошо правя като изказвам някакво мнение.Ако греша приемам винаги конструктивни критики.

9

Анонимен

преди 1 година

Дори дядо Байдън беше принуден да спре неговия проект за Министерство на Истината. Ние обаче продължаваме.

8

Анонимен

преди 1 година

'трябва да отбележа, че се водим от един основен принцип. Той е, че не трябва нито правителство, нито някоя голяма корпорация да решава кое е истина и кое не' ---- МНОГО ИНТЕРЕСНО. А ВИЕ ЗАЩО СТЕ ТАМ