143

Анонимен

преди 1 година

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА КИРО ПО НЕОТЛОЖНОСТ РАЗСЛЕДВАНЕ ОСТАВКА

142

REUTERS

преди 1 година

Току-що Германия се противопостави на общ европейски план за възстановяване на Украйна!! Германия продължаеа да получаеа руски газ по Северен поток2, Италия тоже,Унгария тоже...Киро Кирооо жив зян си батювата!По-голям изтърсак даже от Жан Виденов се оказа...

141

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗа да мине тънко хавата, трябва да пуснем, от вчера, руските туристи в България. Да им съберем рублите (ердо сега го прави това) и да си платим газа в рубли. С тая луда инфлация която се очертава, тея два кораба, ще ни дойдат на 100% по-скъпо!

140

kire

преди 1 година

Браво Кика ,сама така ,*** не знаят къде са от злоба. Много *** народ малиии

139

Анонимен

преди 1 година

Щото не му Плати ве мики маус

138

Анонимен

преди 1 година

Кире ))) Колонката плати евробондовете с евра и долари. Я кажи в Хавадъъъ ко стаа с тая маса пари, когато се върне на пазара ))) при курс на еврото от 85 до 130, а сега 60! и то това е на ЦБ, а на борсата е още по-ниско? Та, инфлация ли става или хипер инфлация? Особенно ако си ги вкарвал в икономика работеща на дифицит, а ти идват в икономика на профицит?

137

Анонимен

преди 1 година

До Ми не, нямаАмериканската с какво ще идва с кораб ли ? Нали се сещаш че това я прави автоматично 70 процента по-скъпа.Защо ли ? Заради технологичните загуби в конвертирането от едно състояние в друго.Азерска газ азерска газ... Ама това сериозно ли ? Има ли договор или само обещания на тоя на снимката ?

136

Ми не, няма

преди 1 година

До Анонименда купуваме москалска газ изобщосега май и юни ще е руска през гърцияПосле азерска и американскаЗа тва е тоз вой

135

перко

преди 1 година

Киро *** се изживява като световен лидер, но осталите го въртят на малкият си пръст и му гледат сейра!

134

Анонимен

преди 1 година

Добре и какво?Няма да купуваме руска газ а ще купуваме руска газ но от гръцки посредник?Е вече с тоя ход разбихме Руската федерация.

133

Анонимен

преди 1 година

Защо да не се плаща в рубли, в юани и т.н.??? Затова съществуват националните валути. Плащането само в някои си е колонизация. Държавите сега са принудени да използват хартийки без покритие. Нито САЩ-анските пари, нито еврото, нито швейцарският франк имат покритие. Все едно плаюаме с мидички (каури), както е било по време на купуването на африкански роби. И тези мидички британците са си ги отглеждали в завладян от тях залив. Факт.

132

До нормалните

преди 1 година

Борете се за живота и за правата си! Не чакайте друг да ви я свърши!

131

Бонго Бацил

преди 1 година

Кире, вие те едни рекетьорчета който работят като през 90-те години на 20 век. С нищо не сте по-добри от Бойко Борисов, много по зле сте! От всякъде прозира стила на ***.

130

Анонимен

преди 1 година

"Тангра и за момент не би допуснал, че проБългарско значи да пълзиш в краката на руснаците." - Много правилно. Със сигурност обаче не би допуснал, че пробългарско значи да пълзиш в краката на някой друг (в случая американците). Ние така или иначе ще сме зависими от някой енергийно, защото нямаме нефт и газ. Въпросът е каква е цената при единия и при другия. Скоро ще разберем. На празни приказки не вярвам, нито на алогични твърдения, че американския газ щял да бъде по-евтин. Дано...

129

Анонимен

преди 1 година

Русия си има бензиноколонката на Путин, а България си има Канадския бензинджия, имигрант - Путьото.

128

Анонимен

преди 1 година

"И третата цел на Кремъл: да посее семето на разкола сред страните от ЕС, като покаже, че в Общността има държави "втора класа" като България" - Като в Е.С. всички продължат да купуват газ от Русия ще осъзнаеш, че няма втори клас държави, а втори клас хора, такива като теб - имигрантите, дето не знаят на кой свят се намират. Израснал със сребърна лъжица в устата, на майнЪта си, имигрант ще парадира, тук, пред бабите с по 300 лв пенсия какво било българин и кой бил втори клас държава.

127

Анонимен

преди 1 година

Бравос БЕ ! Мноого дипломатично! Пред германски медии да назоваваш "подкопаване" търсенето на енергоизточници индивидуално! Че точно Германия първа отиде да проси от Катар, ама и казаха "Ще стане, ама друг път"

126

Някой

преди 1 година

До ppА ти билетче самолетче Бруклин .Там ще си живееш царски

125

Анонимен

преди 1 година

До 135Браво за коментара!

124

Анонимен

преди 1 година

Перко Наумов