42

333

преди 1 година

Всъщност, ако нещо "трябва", е да си смените чипа, Християне. Вместо глупавото крадене на идентичност и съществуване като "анти", можете да вземете пример от американците - как много хора от много нации признават произхода си и си изграждат нова идентичност. Кажете - да наследници сме на българи, но и на гърци, имаме сърби, албанци, турци...имаме в наследство всичко това и сме македонци. Ние сме наследници на българи, траки и славяни. И се чувстваме отлично. Поумнейте, заровете томахавката.

41

тя

преди 1 година

РСМ ,чака гаранции от нас - да се смееш ли , да плачеш ли ! Същите са като укр и по същия начин подкрепяни от САЩ !

40

Тито

преди 1 година

Какви македонци сте? До вчера бяхте F.Y.R. (former yugoslavian republic) бивша югославска република без название, ама изведнъж се станахте македония. Вашата история започва от 1991г.

39

Майора

преди 1 година

Не България , а страната която кандидатства трябва да даде гаранции! Никога не е имсло и нямало македонска нация о език , просто изкуствено са създадени и езика ом е диалект на българския, както и Македония е област в България , Гърция и бовша Сърбоя!

38

Анонимен

преди 1 година

"Европейски път" ... България е на това дередже, заради една такава опозиция преди 30 години. Няма държава, на която да пожелая "европейски път". Нито една в света.

37

българи

преди 1 година

Както в Украйна стана и за Македония същото ще стане, специална военна операция за Македония

36

-_-

преди 1 година

Кирил Скоро ще премахва ветото за Македония!!! явно е решил да се подготви за последствията от предстоящото си решение c решетките на вратите на Народното събрание ...

35

Анонимен

преди 1 година

РСМ кандидатства за членство в ЕС и тя трябва да даде гаранции, а не България.

34

Македония

преди 1 година

Само за месеци сринаха държавата, умориха народа с непосилни цени, а сега ще ни довършат c премахване на ветото на Македония!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Клоун.

32

Анонимен

преди 1 година

Мицковски пак забрави, че не България, а РСМ кандидатства за членство в ЕС и тя трябва да даде гаранции, а не България.

31

Христо

преди 1 година

Македония за България е като Украйна за Русия,ще ни го *** при първа възможност.Не трябва да ги пускаме в Европейския съюз.

30

Хитлерист

преди 1 година

Македония е българска . ТОЧКА

29

Вие си ги избрахте

преди 1 година

Когато "приятелите" ти, с които крещиш в един глас, са ти заклещили ръцете зад гърба... ВСЕКИ може да крещи в лицето ти и да плюе каквото и колкото пожелае. Благодарим ПП. Благодарим фигурант.

28

Гоце Делчев

преди 1 година

"Тирани всуе се морите! Не се гаси туй що не гасне!" Иван ВазовТези не разбраха ли, че времето им изтече , и че щат- не щат ще трябва да изпълняват българските условия, и няма мърдане от това! За успокоение, могат да прочетат горното стихотворение на Иван Вазов!

27

Анонимен

преди 1 година

ЕС да приложи в сила и Ньойския договор айде стига сме си давсли теротории ей тъй

26

Анонимен

преди 1 година

Как да ви дадем гаранции, че вие ще си спазвате договорите бе?

25

Анонимен

преди 1 година

Онези там може да са ни само благодарни ако не ги приемат в ЕС да си останат сърби хоч не ми дреме за тях

24

era

преди 1 година

какви интереси може да има държава с история от две изречения?

23

Gogo

преди 1 година

Или ЕС да подкрепи националната ни позиция по казуса рсм или ако не, ние излизаме от този съюз! Националният ни интерес не може да е обект на компромис! Да покаже ЕС колко държи на нас, крайно време е! До сега видяхме само как 12 години потупва приятелски един доказан бандит в лицето на тиквата, който ни граби и рекетира с позволението на ЕС! У нас остана впечатлението, че тиквата е отделяла от чекмеджетата и за Барозу и за Юнкер! Това ли са европейските ценности?