132

Анонимен

преди 1 година

И това ппросто, невзрачно момче заема най-важния пост в държавата! Та той не може да стигне даже до чатала на Simple cunnus kardjaliensis!

131

Анонимен

преди 1 година

Как не се намери един мъж с топки, с достойнство! Габито е виновна, не аз! А кой ще върне паричките за глупавия незаконен харч? На нашите левчета!

130

Анонимен

преди 1 година

Сега какво излиза че председателя на парламента подписва без да гледа какво подписва? Само заради тоя гаф трябва да бъде сурово наказан или да си подаде оставката. Какви са тези бездарници дето ни управляват такова чудо не е било.

129

Анонимен

преди 1 година

Минчев след три деня успял да изЯсни, секретарят на парламента поръчал вратите. Чудя се не е ли трябвало Минчев да одобри харча, иначе тая секретарка рокли и обувки може да си поръчва ей така, щот решила. Няма да се оправят тия хора.

128

Анонимен

преди 1 година

Кражба крадат като другите всичките са един дол дренки като влязат във властта и се самозабравят

127

Анонимен

преди 1 година

Как не ги е срам управляващите да се излагат така...

126

Анонимен

преди 1 година

Сега да ги дарят на някой детски лагер да е добре защитен Страхливи кражбари

125

ЗА ВРАТИТЕ И ЦЕНИТЕ.

преди 1 година

132 - МИ ДА, ГЕРБ СА ВИНОВНИ! КОЙ ДРУГ? НИЩО ЧЕ СЕГАШНИТЕ КРАДАТ ПОВЕЧЕ, НО НАЛИ НЕ СА ОТ ГЕРБ?

124

Ами

преди 1 година

за какъв *** си там, като не знаеш какво се случва?

123

bbb

преди 1 година

Да не се правят на ударени - има документи, върху които трябва да стои подписа на няколко човека: юрист, гл. счетоВодител, председател на НС.После - кой е одобрил разхода... изобщо харченето на пари в бюджетните организации е доста строго регламентирано, освен ако някой не е спазил тези правила.

122

Анонимен

преди 1 година

По 1000 лева има блиндирани врати. Тези са решетъчни и за 6 врати няма как да се каже, че струват повече от 7 000 лева. Другото е чиста кражба от народната пара. ОСТАВКА, АМАТЬОРИ!

121

Анонимен

преди 1 година

Киро ги е поръчал и сега мажат

120

ИТН НИКОГА С БСП

преди 1 година

ДА БЯХА ГИ НАПРАВИЛИ С ПО АКТУАЛЕН ДИЗАЙН ТЕЗИ ВРАТИ БЕ, НА КАКВО ПРИЛИЧАТ, КАТО В ЗАТВОР? МОЖЕШЕ ДА СЛОЖАТ ОРНАМЕНТИ КАТО СЪРП, ЧУК, ПЕТОЛЪЧКА, ПРЕЧУПЕНИ КРЪСТОВЕ, ЧЕРЕПИ И ЩЕШЕ ДА СЕ ОСВЕЖИ СГРАДАТА? А И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ СИМВОЛИ СА НАШИ ИЗБРАННИЦИ И РАБОТЯТ ВЪТРЕ.

119

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

ЗАЩО ЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ПАРТИИ СА МИ ТЪЙ НЕПРИЯТНИ, НАПРАВО ОТВРАТИТЕЛНИ?

118

Анонимен

преди 1 година

Коги са всички там/може да им се каже ,че ще има делаверка безплатно/,зарваряй тия джелеза и ДУМКАЙ!Да се свършат отведнъж ве тия душмани!

117

перко

преди 1 година

Този който е направил това да пати целият масраф!

116

до коментиращите

преди 1 година

Искахте промяа! Имате я! Не виждате ли, че на всеки от продължваме подмяната на челото пише "ПОЧТЕН"!

115

Анонимен

преди 1 година

Минчев за нищо не става! Не може да носи отговорност за решенията си и е готов да натопи за собствените си недогледани решения подчинен. Как ще защитава Първият човек в държавата интересите на България и българите?! Жалко, изглеждаше читав, но нищо не е такова, каквото изглежда- проверка са делата. И Минчев претърпя провал, не издържа теста! Оставка!

114

Уникално изказване

преди 1 година

Те нашите хубавци сами си казват : КРАДЕМ ЯКО ! 34 бона за 6 крила от стомана ? ИНТЕРЕСНО КОЯ Е ФИРМАТА ?

113

до: 33

преди 1 година

А пред Капитолия да не би да беше по-готино и по-свободно в края на мандата на Доналд Тръмп? Да не би да си му фен? На Тръмп, а следователно и на Путин?!Ама вие демокрацията я разбирате свободия, пък после да нямало "***"! И вие не знаете какво искате!