13

перко

преди 1 година

Това Народно събрание да го преименуват в клон на Софиският централен затвор и ли в зоологическа градина за маймуни и всичко е точно!!! !

12

lkjkjkjkjk

преди 1 година

искаме железните врати да бъдат махнати искаме нови избори

11

карачанаков

преди 1 година

Е как кой ИЗВЪНЗЕМНИТЕ,това е нагла провокация от тяхна страна.Рашков обаче има обосновано предположение от коя планета са.Но това ще Ви го каже ДРУГ ПЪТ.

10

бай Ставри

преди 1 година

ГЕРБ, ще спечелите многократно повече, ако спрете да се занимават с всяка малоумщина на умнокрасивите от ПП. Не слизайте на тяхното ниво, защото те там ще ви бият с вещината на професионалисти. Затрайте си и оставете хората да им видят сеира и да им изсърбат попарата. А сега излиза, че се заяждате на дребно.

9

ПП

преди 1 година

Пазим Партията

8

Анонимен

преди 1 година

До знам какво направи м---Я пак...Кой кого е бил? Побойниците не бяха ли онези съмнителните протестиращи ????Тези протестиращи,които "се сетиха",че са бити мноого след въпросния протест,тези,които СЕ ГАВРЕХА С ПАЗИТЕЛИТЕ НА РЕДА,тези,които замеряха с вмирисана риба,яйца и домати,тези,които къртиха павета,тези,които палеха слама на площада...ТА ТЕ БЯХА БИЯЧИТЕ.АКО БЯХА ВЪВ ФРАНЦИЯ..А? ТАКА ЛИ ЩЯХА ДА ПРАВЯТ/НО СЕГА НА НЯКОИ ТАКА ИМ Е ИЗГОДНО И ВЕЧЕ НЕ ХАРЕСВАТ ДА ИМА ПРОТЕСТИ,ТА ДОРИ И МИРНИ!

7

Анонимен

преди 1 година

Здравейте, африканци! Кой от вас махнал решетки на орангутани в зоопарк?

6

До 1

преди 1 година

Платиха им за да ядат бой! Просто бизнес.

5

Анонимен

преди 1 година

Бай Иван от с.Лайка, че кой друг ще е!?

4

Анонимен

преди 1 година

Аз пък питам кой уреди на деса мелинса да купи АПК-то в село Градец община Котел? Да не е мъжът й който е кмет? А кравите от по двадесет хиляди евро броя? С евро кинти ли са купени?

3

Как кой

преди 1 година

Народната любов!

2

Анонимен

преди 1 година

Тия дето платиха ремонт за 43 милиона лева на Партийния дом на БКП и набутаха там парламента сега питат за някакви решетки и кой щял да ги плати? Типична герберска наглост!

1

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

ГЕРБерските депутати изпадат в ужас, като видят решетки! Мислят си, че ще ги затворят в сградата на народното събрание.