29

Анонимен

преди 2 месеца

До 21 Анонимен . . . К-19 унищожава световни икономики. Целта е богатите "орли" да са на власт. Света изчерпва ресурсите на планетата и трябва да се създава паника, стрес и хаус. Кой или кои печелят от това?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . КАКВО Е ХАУС? ВИД МУЗИКА? НЕГРАМОТНИЦИ КАКВО ВИ КВАЛИФИЦИРА ДА ПИШЕТЕ ЗА ДРУГИ ИМАЩИ ИНДУСТРИЯ РАКЕТИ ИЛИ УСПЕХИ В ЯДРЕНАТА ФИЗИКА БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ! ПИШЕ СЕ ХАОООС С МНОГО ОООТА!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Ще останат само суперчовеците и ще им заплащаме огромни суми за чиста човешка ДРНК след време, когато нормалните човеци ще има три носни дупки, око на челото и за да ходят в тоалетна ще трябва да се преобличат!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Те коли нямат. Лични автомобили в Северна Корея няма. Така че цената на петрола малко ги вълнува.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Те са толкова зомбирани, че каквото и да се случи, вярват на царя си. Зомбита. Нашите антиваксъри вярват ли на нещо и някого, освен на руските *** ? Не! Ами тогава?

25

Не че нещо

преди 2 месеца

Изпитвам някакви подозрения, че 90% от севернокорейците си нямат дори и идея къде точно се намира територията българия. Че съществува дори. Ама ние си дуднем как било при тях, какъв Апокалипсис ги очаквал, пък умирали от глад. Само дето те за 30 години си удвоиха населението. Само дето според СЗО севернокорееца живее средно със 7 години по-дълго от българина. За СЗО говоря, не за тяхна организация. И да, не приемат емигранти /щото ще ме посъветвате да ида там/. Ами не ни искат.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До 25 ...Попитай Индианците,на които Американците ИМ отнеха земите и днес се "простира' Америка! Как мислиш? Дали Индианците са 'съгласни' и днес след векове?-:))????

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Аз Ами като нищо може и да не съществува. Може само да е мираж-недостижима цел за Брюксел. Ден през ден се пишат статии за Северна Корея, може някой да се надява да ни хареса.

22

white star

преди 2 месеца

Съществуването на режима ким зависи от две неща: русия и китай. Русия го създаде, китай го поддържа.

21

Анонимен

преди 2 месеца

К-19 унищожава световни икономики. Целта е богатите "орли" да са на власт. Света изчерпва ресурсите на планетата и трябва да се създава паника, стрес и хаус. Кой или кои печелят от това?

20

Аз

преди 2 месеца

Как ще го унищожи нещо което не съществува??

19

Съвет

преди 2 месеца

Да почва да кърти пейките- най-ефикасният лек срещу фалшиви вируси.

18

А нещо за

преди 2 месеца

режима в България!?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Аз само да попитам.Как са цените на бензина днес в Америка? С години купуваше Америка петрол от Русия! "Лошата " Русия!-:) А закупиха ли си Американците достатъчно Рубли,за да могат И ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ НА Русия?И също да попитам,как се "котира" днес Руската Рубла,на международният валутен "пазар"? За един приятел пълен "лаик питам"!-:))Европа сега ли вдяна ЧАК,че за да е нещо днес,ГО ДЪЛЖИ на Руските Ресурси??/!Аз Американски бензин,Още не съм горил с автомобила си,а вие??-:(((

16

Анонимен

преди 2 месеца

Какво значение има и след Ким ще дойде друг Ким за тази държава няма никаква надежда толкова е затворена и филтрирана че самите хора не знаят как се живее свободно

15

Анонимен

преди 2 месеца

Вирусът няма никакъв шанс. Ким ще му пусне една ракета и го приключва.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ким има достатъчно мазнинка за да изкара ковида 5-6 пъти.

13

Хичо

преди 2 месеца

Кво стана с българската ваксина за ковид?Тя пандемията свърши?

12

Гошо...Тъпото

преди 2 месеца

Щом Ким е опрял до...Вируса,значи му се клатят...краката,като на наш Боко. Само...Вируса го...оправи да избута...мандата до края.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Внимавайте малко, писачите, не разбрах кои сте! Ще унищожи ли Ковид режима на Ким? Що се интересувате? Питам, защото според една конспиративна теория, Ковид е създаден за да се установи режим също като този в Северна Корея. Тъй че заглавието ви звучи по-скоро "Има ли шанс режимът да устои И НА Ковид". Този режим , който сте замисилили да установете в Европа, изглежда железен. Но само изглежда.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Вирусът и войната подсилват управляващите.Ким ще извлече полза от вируса.Явно има политическа криза в северна корея и е прибегнал да вкара медиино ковид.