27

Анонимен

преди 1 година

До 21 Анонимен . . . К-19 унищожава световни икономики. Целта е богатите "орли" да са на власт. Света изчерпва ресурсите на планетата и трябва да се създава паника, стрес и хаус. Кой или кои печелят от това?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . КАКВО Е ХАУС? ВИД МУЗИКА? НЕГРАМОТНИЦИ КАКВО ВИ КВАЛИФИЦИРА ДА ПИШЕТЕ ЗА ДРУГИ ИМАЩИ ИНДУСТРИЯ РАКЕТИ ИЛИ УСПЕХИ В ЯДРЕНАТА ФИЗИКА БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ! ПИШЕ СЕ ХАОООС С МНОГО ОООТА!

26

Анонимен

преди 1 година

Ще останат само суперчовеците и ще им заплащаме огромни суми за чиста човешка ДРНК след време, когато нормалните човеци ще има три носни дупки, око на челото и за да ходят в тоалетна ще трябва да се преобличат!

25

Анонимен

преди 1 година

Те коли нямат. Лични автомобили в Северна Корея няма. Така че цената на петрола малко ги вълнува.

24

Анонимен

преди 1 година

Те са толкова зомбирани, че каквото и да се случи, вярват на царя си. Зомбита. Нашите антиваксъри вярват ли на нещо и някого, освен на руските *** ? Не! Ами тогава?

23

Не че нещо

преди 1 година

Изпитвам някакви подозрения, че 90% от севернокорейците си нямат дори и идея къде точно се намира територията българия. Че съществува дори. Ама ние си дуднем как било при тях, какъв Апокалипсис ги очаквал, пък умирали от глад. Само дето те за 30 години си удвоиха населението. Само дето според СЗО севернокорееца живее средно със 7 години по-дълго от българина. За СЗО говоря, не за тяхна организация. И да, не приемат емигранти /щото ще ме посъветвате да ида там/. Ами не ни искат.

22

Анонимен

преди 1 година

До Аз Ами като нищо може и да не съществува. Може само да е мираж-недостижима цел за Брюксел. Ден през ден се пишат статии за Северна Корея, може някой да се надява да ни хареса.

21

white star

преди 1 година

Съществуването на режима ким зависи от две неща: русия и китай. Русия го създаде, китай го поддържа.

20

Анонимен

преди 1 година

К-19 унищожава световни икономики. Целта е богатите "орли" да са на власт. Света изчерпва ресурсите на планетата и трябва да се създава паника, стрес и хаус. Кой или кои печелят от това?

19

Аз

преди 1 година

Как ще го унищожи нещо което не съществува??

18

Съвет

преди 1 година

Да почва да кърти пейките- най-ефикасният лек срещу фалшиви вируси.

17

А нещо за

преди 1 година

режима в България!?

16

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има и след Ким ще дойде друг Ким за тази държава няма никаква надежда толкова е затворена и филтрирана че самите хора не знаят как се живее свободно

15

Анонимен

преди 1 година

Вирусът няма никакъв шанс. Ким ще му пусне една ракета и го приключва.

14

Анонимен

преди 1 година

Ким има достатъчно мазнинка за да изкара ковида 5-6 пъти.

13

Хичо

преди 1 година

Кво стана с българската ваксина за ковид?Тя пандемията свърши?

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Щом Ким е опрял до...Вируса,значи му се клатят...краката,като на наш Боко. Само...Вируса го...оправи да избута...мандата до края.

11

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте малко, писачите, не разбрах кои сте! Ще унищожи ли Ковид режима на Ким? Що се интересувате? Питам, защото според една конспиративна теория, Ковид е създаден за да се установи режим също като този в Северна Корея. Тъй че заглавието ви звучи по-скоро "Има ли шанс режимът да устои И НА Ковид". Този режим , който сте замисилили да установете в Европа, изглежда железен. Но само изглежда.

10

Анонимен

преди 1 година

Вирусът и войната подсилват управляващите.Ким ще извлече полза от вируса.Явно има политическа криза в северна корея и е прибегнал да вкара медиино ковид.

9

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че украинският грип разболява не само онези, срещу които е бил създаден. Иначе европейските "лидери" се правят, че не знаят с какво са се занимавали в US-биолабораториите, намиращи се къде ли не, но найвече в няколко бивши съветски републики.

8

българин

преди 1 година

Пак ли ти бре " Нелка"?-:((( Дали ще унищожи Строят му ,не знам честно! Но това което знам е,че унищожи икономиката на Цяла Европа! И чрез действията на Белгия, Германия и Холандия,под шапката на ,уж Нашият съюз,и в комшулъкаси под масата на ЕС с Америка.Европа отдавна се е устремила към дъното!-:( И още и още ще падаме уви! Съд за Ръководното "тяло" в Брюксел! Ръководени от лични амбиции,бъстардисаха Европа!-:(((