8

Анонимен

преди 1 година

Нетипично за норвежец да коли с нож. Там са биатлонисти, работят с пушки. За справка Андерш Брайвик.

7

ЛевскаР нехейтър

преди 1 година

До ЦСКАр, бро що за коментар, некъв пълен армагедон виждаш аххаах.

6

..

преди 1 година

на човека не му е понесла лошата среда. хората да се постараят да му подобрят средата и да му дават повече пари. какви са тия лоши условия за живот в тази държава хората да изперкват

5

Анонимен

преди 1 година

Еспен Андерсен Братен - и той ли от близкия изток е отишъл? Чист европеец си е ако съдим по името. Не бързайте да обвинявате.

4

Анонимен

преди 1 година

До pronto. Специално в Норвегия мюсюлманите са жертви на подобни атаки. Случая с брейвик. Мисля, че отмина модата мюсюлманите да са лошите в този свят. Сирия, Либия, Ирак бяха военни операции, в Украйна пък било неоправдана агресия.

3

ЦСКАр

преди 1 година

Добрв де. В щатите оня ден, в Бъфало веднага казаха че стрелецът е бял и расист. Когато обаче стане нещо в Германия, Швеция, Норвегия... винаги "все още няма данни" за да нямало исламофобия и не знам кво си. Ако продължават така ще превърнат Е. С. в СССР чрез културния марксизъм налаган ежедневно. Реално либералния марксизъм управлява в "демократична" Европа, докато откровен фашист управлява в Москва, а неговите хора веят сърп и чук... Всичко е нагоре с главата хаха

2

pronto

преди 1 година

Аха, ясно. А дали не е викал "Аллах акбар", което на политкоректен език е "Господ е велик" и със сигурност не обозначава религиозни мотиви, а просто временно ментално неразположение? Сигурен съм, че човечецът е просто жертва на тираничното патриархално общество на белите европейци християни и той затова така се е фрустрирал!

1

Какви

преди 1 година

Са мотивите то е ясно