44

Румен

преди 1 година

Какво значи преодолява ваксините то пределно ясно още в началото казаха че ваксините не пазя тото микрона но той пък беше много лек аз имам две ваксини брат ми имаше и бустерна доза и пак го хванахме ама го минахме леко

43

Анонимен

преди 1 година

Е тук всички са без маски и в болниците кихаши кашлящи и в градския транспорт Като имаме за министър фармацефт така ще е интересува я оборота на аптеките

42

Анонимен

преди 1 година

50% от населението все още не се е срещало с вируса. Дълбайте дъното, антиваксъри ще има още хляб за ковидчо в България.

41

Анонимен

преди 1 година

Путин се бори с новия световен ред. Трябва да участваме в борбата, а не само да си чатим. Ше ни таковат фамилиите, да знаете. Продажните душици са много, но има и свестни хора.

40

До епидемиолог

преди 1 година

Абе гений, стига плаши хора с измисления ви вирус. Ако някой не се е заразил 2 години голям риск има, няма що.

39

Анонимен

преди 1 година

Уф, всеки вариант преодолява ваксините. Така и не го разбрахте.

38

Анонимен

преди 1 година

До До епидемиолог 41 За бустерите народът е създал пословица: -Що ръчкаш л... да мирише!

37

Анонимен

преди 1 година

До епидемиолог Пропусна да кажеш, че и при прекаралите короната има изменение в ДНК. Новият щам, както и Омикрон заразява всички, но се кара по-леко

36

До епидемиолог

преди 1 година

Лъжеш, за влизането в ДНК е от преди година в Американско проучване от MIT, но за преболедувал, а за сиропите е от тази година. Вашите шуропи са едноантигенни за Ухан19, съответно имате само безполезни увреждания. Докато новите варинти се влияят от антителата след преболедуване за N консервативния белтък на капсида еднакъв за всички варианти даже Омикроните. Вашия проблем е, че бууустерите претоварват имуната система и не се създава защита за нищо, дори ако успеете да преболедувате някак си.

35

Анонимен

преди 1 година

Заради бавномозъчните инжектирани *** сега всички патим и тепърва ще страдаме. Нароиха мутации, имунитета им е сринат. Тежка зима се задава, студена ,гладна и болна.

34

епидемиолог

преди 1 година

Виждам от коментарите тук, че много от неваксинираните си мислят че са защитени. Само че пропускат нещо. Ваксината прави изменение на ДНКто и остава в кръвта на ваксинирате завинаги заедно и със други съставки на ваксината. При държави с 80/90/100% ваксинирани не може да се намери вече кръв от неваксинирани за преливане, а и никой не ги разделя. Така че преливане на кръв на неваксинирани е същото като "ваксиниране" с модерните ваксини. Иначе, вече е доказано, че "ваксините" провокират мутациите

33

Нов Световен Ред

преди 1 година

https://lorphicweb/wp-content/uploads/2022/05/c888a110-2a0d-4c4e-bc43-9e5d8de33d86.pdf.pdfОтворено писмо на Global Aviation Advocacy Coalition за уврежданията на пилоти от ваксини. Долуподписаните пилотски застъпнически групи, учени и лекари за пострадали от ваксини пилоти на авиокомпании. Уврежданията са сърдечно-съдови проблеми, тромбози, неврологични и слухови проблеми...

32

Спрете

преди 1 година

Спрете се вече с този Ковид, не претопляйте манджата! Не е интересно. Останаха 1% болни мозъци, които берат душа в жегата, нахлузили намордници, ама на тях е късно да им се помогне. Скоро хората няма да могат и хляб да си купят, вие сте седнали да ни занимавате с римейк на римейка. Ай, сиктир!

31

Анонимен

преди 1 година

Аз съм рискова група, според всички статистики трябваше да пукна от ковид, ако го хвана. С ТЕЛК съм, с 6 болести, на 59 години. Хвана ме 2 месеца след третата ми доза. Боля ме гърло един ден. Тестът ми беше позитивен. Това беше цялата ми болест БЛАГОДАРЕНИЕ на ваксината. Мой приятел на същата възраст , без болести , неваксиниран почина. Бог да го прости!

30

Сата НАТО

преди 1 година

Аз не съм се ваксинирал, така че не може да ме преодолее.

29

Анонимен

преди 1 година

Днес бг, ЗАПОМНЕТЕ!: НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ, НЯМА ДА НОСИМ НАМОРДНИЦИ, НЯМА ДА СПАЗВАМЕ МЕРКИ, НЯМА ДА ИЗКОРЕНЯВАМЕ ПЕЙКИ, ДЕЦАТА НЯМА ДА УЧАТ ОНЛАЙН! Не се хабете с пропаганди. Втори път се лъжат само амсалаците.

28

Анонимен

преди 1 година

abe tam sme na more, be!!!!!!

27

Darth shadow

преди 1 година

септември месец бавно наближава и отсега почва психо обработка и насаждане на страх..

26

Като начало

преди 1 година

спрете да правите измислените тестове, доказващи нещоси, другото ще си дойде само!Ай със здраве!

25

Болен

преди 1 година

С ковид съм вкъщи след бустер в края на миналата година. Карам разновидност на Делта. Вирусът стана на остър бактериален бронхит и съм на антибиотици. За какъв дявол бяха ваксините или ме е разболял бустерът?