19

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Аре бе... опорки нямате ли? Само една "пЛандемия" се споменава по инерция и се повтаря за "билогичните лаборатории на сащ в украйна" които се оказаха колекция със семена. Сичкото *** е фърлено във "спициалная апирация" срещу нацистите от азов и украинските бежанци които късат български знамена. Къде сте бе просветлените?

18

Анонимен

преди 1 година

На фармата и се услади

17

бл

преди 1 година

До 11 Вероятно става въпрос за объркване при превода. Английската дума smallpox означава едра шарка. Ама нашите кадърни журналисти...

16

до долу сащ

преди 1 година

*** пише маймунска, не славянска едра шарка... Какво пак САЩ са пуснали от лаборатория в Украйна? Гледайте си там СПИНозна пРоzия и си живейте скотския живот на русофили...

15

Анонимен

преди 1 година

какво значи забавлявяш бе ей ще винизкормим нагла пасмина крафлива щял да се забавлява трепане трябва на такива

14

Анонимен

преди 1 година

Пак сме на грешната страна

13

vlady

преди 1 година

До АнонименНе е, макар и да са близко родствени вируси.

12

долу сащ

преди 1 година

нормално, цру изнесоха 100 вида болести от украйна, заедно с тестовете за пренос от животни на хора.. Колко сме по далеч от колективния запад, ще живеем по дълго. Сащ са решили да ни трепят и това е факт!

11

Новия световен ред

преди 1 година

Лятото войни, зимата пандемии

10

Хм

преди 1 година

,,Много от тях са хомосексуални и бисексуални мъже, затова здравните служители призовават хората с такава сексуална ориентация да внимават за обриви или други подозрителни симптоми, за да могат да се обърнат навреме към лекар."Май Господ дава знак на ЛГБТ общността също като със СПИН?

9

11

преди 1 година

Сега последно: Едра шарка или дребна шарка? И уж било леко, пък после не е много леко, несвързани глупости...

8

Анонимен

преди 1 година

Нова пЛандемия май се задава, ама този път СЗО наистина може да свършат на скамейките на Народни съдилища!

7

анонимен

преди 1 година

Глобализацията е необходима, но си има своите съществени недостатъци. Инфекциите, донякъде и войните са сред тях. За да няма инфекции, трябва да е затворен светът, което е невъзможно и не бива да става, защото с пътуване до други държави се забавляваш и научаваш много неща.

6

Анонимен

преди 1 година

предава се между мъже, които го правят един с друг. При условие, че е маймунска, сетете се как е стигнал до човека. Ще се затрием от содомия.

5

Анонимен

преди 1 година

Това да не е едра шарка, ама с друго име? Ние имаме имунизация още от родилния дом. Онова петънца на рамото. Да му мислят запада дето нямат, но пък са с 5 бустера за ковид!

4

анонимен

преди 1 година

Явно пандемията и войната напълно са убили, унищожили и малкото чувствителност, която сте имали, ако сте имали и малко. Нали и хепатитът притеснява. Да ви напомня, че през декември дете в една детска градина почина от менингит. Преди десетина години също имаше разни вируси, свински грип, птичи грип, в Азия имаше някакъв коронавирус, през 2012. Иван Чалъков беше говорил за тоя от 2012 в телевизията на Слави. За маймунската едра шарка говорят, че не е страшна. От глобализацията е това.

3

сватба

преди 1 година

"..смята, че предаването на вируса от човек на човек става предимно чрез големи частици, които не се разпространяват надалеч, така че за заразяването трябва да е необходим продължителен близък контакт лице в лице". се ксуални отношения не в европа и отивайте си на сватба в африка и си го караите там

2

..

преди 1 година

знам че да си я карат в англия франция и канада които си я вкараха и да си седи там. още да се омешват

1

Асан

преди 1 година

А маймунския грип :)))