387

Анонимен

преди 1 година

Ха ха у *** много ресурс, ама руски прасе не дава. Дава на дръпнатите. Муууу

386

Анонимен

преди 1 година

Време е младия Сталин да смени мека Мара Путин. Леле тогава що го чака запада

385

Анонимен

преди 1 година

Фейк, нищо не дава, сам си ги ползва да гърми руски крайцери. Още ли някой вярва, че укрите сами потопиха масква

384

Анонимен

преди 1 година

Тук един не знае разликата между Харпун и Кинжал, но пък знаят да бомбят рашките, както ги наричат по американски, от компютъра. Дали знаете, че чукча писател, е нарицателно за такива като вас?

383

Да Бъларин

преди 1 година

Защото после и ти ще бъдеш буквално изпарен! И тези, на които се кланяш сега - също. Прочети, поне малко, за ядрените бомби, после пиши глупости.

382

422

преди 1 година

Запада чака локалното население да свали властта. Обаче рашките са фенове на мизерийката и обичат да гладуват.. Смутни времена идват в Русия...

381

ДА

преди 1 година

След като джендърите налагат санкции, то който и да е няма да им се радва и ще блокира Черно море! Не си заслужава всичко това заради едни нагли и самодоволни окраинци!

380

koko

преди 1 година

Остава неизвестното-Русия.Ако хохлите използват тези ракети,тогава можеби ще има масирана ракетна атака,независимо от жертвите за Украйна.Само не разбирам едно.Защо хохлите продължават да вярват на тоя клоун Зеленски.Няма начин да спечелят тази война.Една трета ще е загубена.всички честни хора им казват че ги ползват за стръв,а те се правят на герои че и си вярват.Падне ли Донбас,войната ще свърши за няколко месеца.В Донбас са най-подготвените части на Украйна.

379

ф

преди 1 година

... С блокирането на морските пътища и изнудването за вдигане мерките в замяна Путин доказа, че тероризма е в основата на действията му. Това няма НИЩО ОБЩО с денацификация ... еййй от колко години се говори за глада в Африка и какво направиха твоите - а ... утре решават проблемите с глада сега се са загрижили. Кжи какви пари има в "демократичния" свят, ако искат

378

бай Ставри

преди 1 година

До д А да се досещаш, че парите се правят от умни и можещи и затова играят "там". А неумните и неможещите, продават само каквото природата дала. А то стига само да мизерстваш

377

д

преди 1 година

До Анонимен 123 "Ония учат и малките момиченца как да въртят меча" Другари, не се издавайте, че умствено сте още в Средновековието. ... мислех да отговоря на няколко такива .... но , с това не се стърпях - я пак помисли какво означава това. Говорим за нещо, което идва от сърцето - част, достойнство и такива работи ... ама на запад това е нищо ... парите говорят там

376

ЧЕРВЕНАТА ЧУМА.

преди 1 година

И КИРО НИ РАЗТУРИ ДЪРЖАВАТА, АМА ПУТИН НАПРАВО СИ Я УНИЩОЖИ РУСИЯ? ИЛИ Е ВДИГНАЛ РЪЦЕ ОТ СВОЯ АЛКОХОЛИЗИРАН НАРОД И Е РЕШИЛ ДА ГО ПРОЧИСТИ, КАКТО НАПРОВИХА СТАЛИН И ЛЕНИН ПРЕДИ НЕГО, САМО ТОГАВА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯ, ИЛИ Е КРЪВОЖАДЕН КАТО ПОЛ ПОТ, КИМ ЧЕН, КАСТРО, НАШИТЕ КОМУНИСТИ СЛЕД 09.09, РАШКИТЕ В КАТИН, ПОЛША И НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ Е ЛЕЕЛО КРЪВ.

375

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Скоро тези 20 руски корита,ще правят компания на отишлите в царството на Нептун 13 корита,сред които и голямото,,Москва,,. Така ще се прочисти Черно Море от наглите руски агресори.

374

ХХХ

преди 1 година

Нужно е засилването на бойните удари в Черно Море .....нали разбира се хуманно нужно и с цел деескалация на напрежението ...трябва да пламне по голяма война ...нужна е на САЩ , а ние сме техни слуги така че не трябва да мислим за Европа , а само за САЩ ! Миротворците без които света нямаше да е същия ..по един или друг начин ! Войната не трябва да спира че огромни пратки от оръжие се продават на Украйна ....за майка САЩ ! Да живеят САЩ и никой друг ! Най старата нация на света ! Господарите !

373

Анонимен

преди 1 година

Айдееее, пак ше пушат цигари по корабите...

372

братушката

преди 1 година

Дано избият повече руснаци. Няма да ми е мъчно за тях.

371

СКОРО

преди 1 година

в Москва ще се говори Украински.

370

Е то

преди 1 година

няма какво да се притесняват за територии които не са част от Украйна вече. Да мислят за собствената си държава. Донбас не е в границите на Украйна.

369

Анонимен

преди 1 година

Голямо пушене на цигари се заформя в черноморския флот :)

368

Анонимен

преди 1 година

Русоробите реват, музика за моите уши!