211

Анонимен

преди 1 година

Денацификацията на Украйна е към края си.Следва десоросоизация на света.

210

Анонимен

преди 1 година

Нашите слугински по дли зурски медии не спряха да раздухват лъжите на украинската пропаганда. Наркозависимият пациент Зеленски, загуби Мариупол, сега ще загуби и Донбас. В момента тече масова мобилизация и украински войници заминават с ешелони към Донбас за да умрат или да бъдат взети в плен, във война водена от семейство Байдън за личните им бизнес интереси. Война, която Байдън водят с ръцете на един наркоман и с живота на нещастните украинци. Гадна работа е демокрацията.

209

Анонимен

преди 1 година

Дочувам много лоши новини от фронтовете в Украйна.Лоши разбира се за сорошките гадини.

208

Анонимен

преди 1 година

Адът тепърва ще дойде при тебе,Зеленясалия.Ако не си налегнеш парцалите,скоро ще загубиш и Одеса,а и цялото си Черноморие.А може руснаците да се върнат и за Харков и Киев.Знаят пътя до там.

207

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно неострите които подкрепят руската агресия и отцепилите се "републики" какво ще кажат,ако утре кърджалийска област поиска автономия???Защото и там по-голямата част говори турски и Турция може да поиска да се присъединят към тях.

206

Анонимен

преди 1 година

хахахааа,след като изведоха цивилните от азовстал за седмица великите бойци на киев язовците се предадоха

205

Аз

преди 1 година

Русия е крайно време да ви унищожи веднъж за винаги и вас и наглия гаден Запад

204

тя

преди 1 година

Няма нищо по-нахално от украинец , украинка ! Искат и само искат и срама нямат !

203

Анонимен

преди 1 година

Дано по-бързо Русия да смели тази *** начело със Зеленски и ги раздроби на малки републики както казва доц. Васев Украйна ще стане един бял пухкав заек

202

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

Да де, ама нарко-нацисткият клоун бързо забрави,че вчера каза,че силите на РФ били много немощни,неопитни,неефективни и със старо въоръжение.А ето пък днес засилили атаките...ти да видиш.Били убити само неколко едва ли не цивилни украинци. Да де, ама всъщност бойците на РФ изтребват бавно,методично и систематично нацистките вредители.По 500-1000 на ден.Сигурно и по толкова от тях се предават (пак на ден).Така денацификацирането си върви.Клоунът мълчи за предалите се укро-нацистки "герои"от Азов?

201

Анонимен

преди 1 година

До Личен пример - В деня в който руското джудже си подаде носа от бункера в който се е скрил

200

Анонимен

преди 1 година

Донбас ще го гледате през крив макарон

199

тя

преди 1 година

Ти предизника този ад в Донбас, да беше дал автономия на тези хора , а не да ги избиваш !

198

Заглавие

преди 1 година

"Руския петрол не успява да направи офанзива в Китай" :))) Лошо, лошоооооо. :)))) А русофилите ни убеждаваха какъв необятен пазар е китайския и как ще поеме излишните ресурси на рашата.

197

ww

преди 1 година

този е с гнусна фашистка мутра

196

Дедо Ванго

преди 1 година

Искате ли да ви издам една тайна от света на невидимото и мистичното. Много се питат кога ще свърши войната в Украйна. Тайната е че сммъртта на Соррроссс и и краят на войната ще настъпят в един и същи ден. А той не е много далече, помнете ми думата. Не е СЛОЧАЕНОСТ обаче.

195

Анонимен

преди 1 година

До ВЪЗРАЖДАНЕ костя копейкин, вече с прякор рубльов, не е изработил с честен труд дори 1 копейка... Какво стана с апартамента и къщите, които той си построи с вашите, партийни пари? Морал, чест, достойнство, човещина... все непознати думи за копейкин и другите политици като него, иначе е цар на празните клишета и защита на масовия убиец путин.

194

Анонимен

преди 1 година

Веднъж два пъти добре, ама тоз се скъса всеки ден да ги очерня рашките, чак смешно става вече :)))

193

Сълзи и сополи

преди 1 година

Мислех че от Тити Папазов няма по-ревлив, но Зеленски ме опроверга.

192

Анонимен

преди 1 година

Вече ми писна от този ревльо. Ту се перчи и заплашва и се подиграва на Путин и Русия, ту реве като ощипана госпожица. Вече се изтъркаха номерата му. Скоро ще им писне на всички. Кой каквото сам си направи-никой не може да му направи