231

анализатор

преди 1 година

Зеленски-и-и-и,такава държава-Украина,вече не съществева.6 млн.жени и деца напуснаха,тури едно 200-300 хил.млади мъже също са направили пайдос,половината държава е с раздробена инфраструктура,почти никаква промишленост и търговия,само ти подават някякво оръжие.В главата имаш ли сиво вещество.Но ми кажи,коя е причината коато озвери руската мечка?Аз да ти кажа:скъпо се плащат хиляди избити невинни цивилни руснаци.Човешкия живот е най-скъпото нещо.Скрий се и повече не ни досаждай.

230

Анонимен

преди 1 година

Обяснявам на въпроса : "сепаратистите" владеят частично/шахматно териториите. Получава се двувластие. Никой не изплаща пенсии и прочие. Няма отговорност и трябва сигурност.

229

Анонимен

преди 1 година

Мищко,стой си в канализацията и не шавай, плъх,не се изказвай неподготвен

228

Някой ще ми...

преди 1 година

... обясни ли поради какви причини руснаците обстрелват Донецк, та чак цивилни жертви има там, при положение, че същият този Донецк от осем години е в ръцете на сепаратистите?

227

Анонимен

преди 1 година

Докога бе , сине еврейски света е длъжен да ви помага ? Потъваме в криза и скъпотия заради егото на един опикан пенсионер и един луд наркоман , стига вече лъжи и пари за оръжие , озаптете се малко ! Половината му държава е о пленени , осакатени и избити . останалите се пръснаха по света да ни тежат на вратовете за издръжка и приютяване , условия искали на които били свикнали , прости и мързеливи сме били и мръсни на това отгоре .Българското "Ай сиктир от нас иси седнете на задните части.

226

Путлер

преди 1 година

Спокоен съм, защото знам, че каквито и зулуми да направя, в България винаги ще имам фенове, готови дамилижат зад ника !

225

рибока

преди 1 година

Нали бяха останали без техника за парада на 9-ти май?

224

Qanon

преди 1 година

Мдаа... тъжно е като свърши кокаина... И на мен ми беше тъжно като ми свърши тревицата...

223

Не толкова прост

преди 1 година

Като чета русофилските коментари тука, си правя извода, че българинът е глупав и зъл човек. Много глупав и много зъл :( :( :(

222

Qanon

преди 1 година

ковид-19=зеленски=<какъвто_ви_е_следващия_фашистки_филм>

221

Qanon

преди 1 година

Еврейчето се е наакало и мирише та се не трае!...

220

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама теа двамката на снимката, както са се одремали, приличат на ваксинирани кoкoшки, а не на лидери на държава, печеливша по военни фронтове

219

Така значи

преди 1 година

Според българина...американците са шемети с промити мозъци...европейците са глупави...всички украинци са фашисти..и само Русия е центъра на демокрацията, свободата, човешките права и т,н.. Дори в Чечня има повече демокрация отколкото в една глупава Швейцария... Аман от умни българи

218

Анонимен

преди 1 година

Ох, омръзна ми от този Зеленски, като от короната.

217

.

преди 1 година

Хвърляй атома Вова!!

216

Анонимен

преди 1 година

След 40 милиарда за войната умните не се смеят, а се тревожат с пълно основание. Тревожат се не за Русия, а за собственото си съществуване! Озъбването няма да е от смях, а посмъртна маска на оглупялото европейско общество! Както пожертваха украинците, демократите така ще пожертват цяла Източна Европа! За американците не ми е жал, те даже и не подозират какво се случва, зашеметени от цената на бензина и промити от телевизорете...Време е да се събудим!

215

Анонимен

преди 1 година

Дори и с грешните военно-политичрески решения отпреди век и националните катастрофи, които си докарахме не можем да се сравним с братята украинци. Успяха за по-малко от 10 години да си сринат държавата. Приказки и намерения за демокрация, светло бъдеще далече от руските сатрапи са хубаво нещо, но когато не се съобразяваш с реалността живота започва да те думка здраво по умната главица. Но пък нека се викаме слава на героите, слава на Украйна......или каквото там остане от нея.

214

До 214

преди 1 година

Чак такива държавници, като украинската върхушка нямаме тук, които да направят от народа и страната си пушечно месо. За Зеленски само Оскар от Холивуд, за народа и сринатата държава сещай се какво остава.

213

gogo

преди 1 година

До Анami toi i ergenut govori turskiонимен

212

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Русия евро фашизираният свят до дупка .Европа в момента е развъдник на червеи и змии ,толкова зле е положението само и само да се въдвори световният ред начело със САЩ. Следващата стъпка ще е още по-зловеща - запада срещу човечеството !!!