31

Анонимен

преди 1 година

До ало ало "разярената руска мечка" такива шутове й набиха, че сега се е свила близо до бърлогата си и се зъби на всико около нея. С времето обръча около нея се стяга. Ловът започна.

30

Анонимен

преди 1 година

Я се разкарай, бе зелено влечуго. Заради теб е всичко това, не заради Путин. И си прибери "бежанците" с лексусите и майбасите. Аре, бързо.

29

Мишо

преди 1 година

Чакай ся, нали настъплението на руснаците преди една седмица беше вече практически купирано и запасите и силите им свършваха?!Са Ко стана бре, Пабло?

28

Мужик

преди 1 година

Не злорадствувайте русофили изпаткали, че след Донбас може и при вас да дойде да освобождава. Да ви освободи от живота примерно.

27

ало ало

преди 1 година

украйна щяла да връща земите в донбас! и как ще стане тая работа?.....опитай да вземеш пита мед от лапите на разярена руска мечка! простотии!

26

Анонимен

преди 1 година

До Станишката "Ясно е, че цирка продължава, но какво става с овчиците? Как е, ваксинирани ли сте, как са цените? Ще пестите ли? Ще търпите ли?" Такива дето само се чудят от какво да се оплакват, какви точно цели в живота имате, че ми е интересно?

25

Зелен Жужи

преди 1 година

Нашата армия продължава победоносното си предаване.

24

ТИ ПЪК

преди 1 година

КОГА ИЗЛЕЗЕ ОТ БУНКЕРА И ВИДЯ КАКВО Е ТАМ МИШОК. ТО ОТ ПЛАЧ И ПРОСИЯ НЕ ТИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ДА ВЪРШИШ. И БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ В ЧИИ БАН. СМЕТКИ СА ОТИШЛИ ПАРИТЕ ИМ.

23

Анонимен

преди 1 година

РусНАЦИте бързат, а "Касапина от Сирия" скоро ще бъде и Касапина от Украйна. Колкото и да бързат Историята вече си е казала думата.

22

Анонимен

преди 1 година

Както върви ша им свършат танковете и ще пуснат комбайните!

21

Станишката

преди 1 година

Ясно е, че цирка продължава, но какво става с овчиците? Как е, ваксинирани ли сте, как са цените? Ще пестите ли? Ще търпите ли?

20

Аааабе..

преди 1 година

Един гледал първо руската телевизия , друг украинската .. по време на война се лъже най много .. Вяра неможете да имате на себе си , а сте тръгнали на телевизиите да вярвате .. Аре моля ви се ..

19

Анонимен

преди 1 година

Има ли още ,,евакуирани"?

18

Анонимен

преди 1 година

Ред сълзи , ред сополи , стига го пробутвате този РЕВЛЬО !

17

Анонимен

преди 1 година

Путин ги разсипа тези Укрита! Върна ги в 1 клас!

16

Понти

преди 1 година

Що не се самодумнеш зеленски, и адът на хората да спре. Ти си главния виновник, продал народа и държавата Украйна! Няма ли да те изгонят твоите вече???

15

да

преди 1 година

ами трябва вече да приключват с тази фашистка украйна! доста я гевезиха!

14

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че от операция... бойните действия, вече прераснаха в пълномащабна война е красноречив, че руснаците не знаят, какво да правят. Украйна не иска преговори, което означава само едно... да си върне всичко отпреди 2014 година. Западът и САЩ ще им дадат всичко необходимо за да постигнат целта си.. Русия рано или малко по-късно ще клекне от санкциите и войната. Никой не си прави илюзии, че ще бъде лесно, но няма друг начин да се спре агресора и кремълския пcиxoпат.

13

Анонимен

преди 1 година

Русия "победи" като до Киев и Харков... Ха-ха-ха.

12

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 1 година

александър,излагаш се.моето момче!Смяташ ли,че ще ти повярвам на купчината лъжи в статията!?Първо прочитам руските информационни сайтове.После се забавлявам в днес юесей.Следните области са под руско командване;ЛУГАНСКА,ДОНЕЦКА,ХЕРСОНСКА,ЗАПОРОЖКА!Хората се усмихват и постепенно се възстановяват.От днес започва поетапната смяна ха гривната с рубли