62

Анонимен

преди 1 година

Нищо хубаво не го чака това младо момче за съжеление.

61

xoxo

преди 1 година

# 61 Няма такова положение,драги.Има над сто деца убити в Донбас от украинската армия.След като сепаратистите в Косово получиха подкрепа и автономия,не виждам защо сепаратистите в Украйна да не могат да получат същото.

60

xoxo

преди 1 година

Ще съдят войник за изпълняване на заповед,страшно демократични са тези украинци,няма как.А осъдиха ли виновниците за убитите хора на Майдана? А в Одеса,тези дето изгориха 50 човека живи,осъдиха ли ги?

59

Някой спомня ли си.

преди 1 година

..за осъден, покрай опечените в Одеса или избитите в Донбас и Харков? Не?Нормално, в Украйна такива не ги съдят, защото *** са ***....

58

Мародери

преди 1 година

Убиеца трябва да бъде разстрелян по законите на военното положение

57

До L.

преди 1 година

Що да съдят Азовците? Хората избиваха сепаратисти/терористи. Напълно нормално да убиваш тия дето ти крадат земята. Ако някой иска да разцепи земи от България ще му нашокам канчето без да ми мигне окото. На който не му харесва тук да си събира чукалата и да се маха. Украинците приеха закон, че в Украйна официалния език е Украински. В България официалния е Български. Само на него се води безплатното обучение. Няма да плащам данъци за да учат на Сирийски някакви си бежанци. Ако искат да учат частно

56

тя

преди 1 година

Стига сте се гаврили с това невинно момче !

55

L.

преди 1 година

Надявам се с такъв ентусиазъм да отразяваме и делата срещу азовците в ДНР. Очаквам трогателни разкази за терора на който са подложени двата града в продължение на 8 години. Все пак сме професионални журналисти, нали?

54

Анонимен

преди 1 година

Доста *** театрална постановка. Този от къде са го взели и какво са му обещали? А за снайперистите от украинските паравоенните формирования кога ще има съд? Те колко цивилни са избили? Да не говорим, че Надежда Савченко е първа в листата на депутатите на Юлия Тимошенко и е Герои на Украина! Кръщавайте улици и площади на доказани безцеремонни убийци на журналисти и цивилни лица!

53

Анонимен

преди 1 година

Повечето руски войници са като този индивид.Безмозъчни крепостни селяни без образование,израснали в крайна мизерия в семейство на алкохолици,някъде в дълбоката провинция на Русия.

52

Анонимен

преди 1 година

Български журналисти.. Стига писали тьпотии. Украина не взима русски военоплени. Что не напишите как укрофашисти призовават да не вземат военоплени да ги убивает на място.вземи поне интервью от пленен укрофашист в Домбас не ви стиска... А да бькате провокации можете.

51

Bp

преди 1 година

Войникът като е дете, защо не отиде и да стреля в Путин?? И да го моли за прошка?

50

Ами

преди 1 година

Войник- дете!А другаря Путин-за хилядите убити?

49

cekyko

преди 1 година

До Да питам Становището ви отразява точно съвременната реалност. След като е имало подобни зверства от "укрофашистите" ЗАЩО Рассия, която е член на ООН НИКОГА не е повдигнала въпроса за международно ниво. Отговорът е много елементарен: защото подобни изстъпления НИКОГА не е имало и ако е имало са били дело на самите руснаци и смешен мотив за вероломно нахлуване на украинска територия.

48

cekyko

преди 1 година

При комунистическият социализъм да служиш в армията беше "чест на всеки гражданин на република България". И дотук. Ако в едно военно поделение стане гаф, някой войник набие гаджето си или пребие от бой некой баджанак, началникът на поделението беше наказван, че не е предотвратил произшествието. Същата тъпня царува и днес, но в този случай войникът е невинен. Виновникът е Путин и той трябва да бъде убит.

47

Щирлиц

преди 1 година

До Да питам.................Пий си хапчетата,и си пусни руските телевизии.

46

Гошо

преди 1 година

Търсят се палачи да убиват украинците от Азовстал. Има ли мераклии?

45

Кога ?! Няма време !

преди 1 година

Ще бъде премахнат силово Путин !!!

44

SS

преди 1 година

Той е изпълнявал заповед . В армията не можеш да оспорваш заповед и да казваш на началника кое е военно престъпление и кое не ! Още по малко по време на война ! Съдебния процес в случая е фарс и пропаганда ! Чудно ми е ,ако украинският прокурор попадне в руски ръце каква песен ще пропее ?

43

Ром"с

преди 1 година

А колко вече се "евокуариха" от Азовстал,не знаете ли г-да ЖУРНАЛИСТИ ...питам за един приятел ..))