13

Анонимен

преди 2 години

Що се не упита да убие двама в Америка, ако не го гръмнат полицаите ще лежи няколко десетилетия, тук глобичка, за милиони няма закони.

12

Анонимен

преди 2 години

Стреля, ранява, стреля, ранява, в цял свят опит за убииство, в територията хулиганство, да тиа и .... система и ..... они. Които има мозъл да се маха от тази територия, там живот няма. Такова беззаконие никога не е имало на тези територия

11

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми обясни как това деяние не е тежка телесна повреда и опит за убийство а просто хулиганство? Че ми е много странно.

10

Може ли...

преди 2 години

...някой сега да ми обясни как така основният проблем на съдебната система, крайъгълният камък на съдебната реформа е премахването на Каскет Гешев? По какъв начин Гешев е причината, зарди която по българското законодателство можеш да простреляш двама, викайки "Ше ви утепам брееееее!", а после да те съдят за хулиганство, а не за опит за убийство? И след това да понесеш една "страшна" глоба+условна присъда, а не да лежиш поне 20 години?

9

Анонимен

преди 2 години

Хм, значии - вадиш оръжие срещу невъоръжени, прострелваш двама и това е "закана за убииство"..!?!? Е, смятайте какво ще е "опит за убииство" ..застрелян с 15 куршума, намушкан, завъзан..Оффф, е няма такава съдебна система.

8

Селянин

преди 2 години

А този съселянин, защо има пистолет. Явно е законен, че на село трябва да се пазят кокошките от вуци. МВР да каже на какво основание му е даден. Сигурно пак по футболна линия, като онзи с Б. тигри :)

7

Анонимен

преди 2 години

Това изобщо не трябва да бъде новина. Не трябва да излиза поне 15-20 години. Този е опасен за обществото.

6

Анонимен

преди 2 години

ок да извадиш пистолет и да го насочиш, и да стреляш в България е акт на хулиганство, навсякъде е опит за убийство , но тук законите са различни. Започвам да нося пистолет и да стрелям и ще е същото като да нарисувам графити (ааа чакай това само бабите си го мислят, че е акт на хулиганство)

5

Bili

преди 2 години

43...баща му на Йомов го е правил га е бил на 17-18...интересно. тати да не е син на некой генерал..?

4

Анонимен

преди 2 години

Бащата на Йонов на 43 години ли е? Странно и аз съм на толкова.Та Йонов футболиста на колко години е на 20 ли?

3

Анонимен

преди 2 години

БГ примитива убива.Този ги е вкарал във верния път.Дано се осъзнаят като се оправят.Да не се правят на силни отново,защото следващия няма да е разумен и да стреля в краката им.

2

Анонимен

преди 2 години

на въжето казах

1

Анонимен

преди 2 години

'обвиняемият е извадил пистолет, насочил го към мъж и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към друг мъж и прострелял и него в левия крак' ---- дреболии