25

Запалянко

преди 1 година

Аз съм от Левски ,но не мисля ,че играчите на ЦСКА заслужават това отношение. През целия сезон играха много силно с шанс за титлата. Последните няколко мача им бяха слаби, но се случиха в неподходящ за тях период.

24

Лоич

преди 1 година

ВЪН БЕЛИТЕ ОТ ЦЕСЕКА!

23

...

преди 1 година

"Фенове хвърлят банани" - истинските фенове не чупят и не хвърлят банани. Това са *** комплексари.

22

Анонимен

преди 1 година

Това имам чувството че са на Цеката провокации. Защо преди 20 години нямаше такива расистки простотии. Същото беше и със Стоилов пролетта. Като не ви харесва подкрепяйте числото.

21

до 15

преди 1 година

Цесекарите били путинисти. Нищо подобно, другата крайност е. Заповядай с блузка Z или руско знаменце на Армията и ще ти излекуват всички путинистки пристрастия.

20

Анонимен

преди 1 година

Срамен сезон е за ЦСКА 0-5 с Лудугорец, 1-5 с Рома и 0-1 с говедата.

19

Анонимен

преди 1 година

ЦСКА - Ботев и Славия - Лецки трябваше да се играят и двата от 18 ч. а така Славия ще пуснат на Лецки за 2 място.

18

Анонимен

преди 1 година

Доста се събра на Дучето загуби сестра си и щерка от ковида. Били са на море и са се заразили. А сега и купата за капак..

17

Анонимен

преди 1 година

Ганчев си мутра той не разбира от футбол,него го интересува да привлича свободни агенти и да ги продава после,за него това е бизнес.Такива неща като развитие,градене на отбор не са за него,не носят пари в краткосрочен план не е за него!Затова ретро мутри не трябва да има във футбола!

16

ЦСКАр

преди 1 година

След толкова много години стигнахме до дерби и се изложихме като последните кифладжии - нямаше ни един удар към вратата на говедата. Биха ни заслужено и играчите ги замерват напълно заслужено!

15

Анонимен

преди 1 година

Недоумявам. И аз съм фен на ЦСКА, но Левски е най-силният *** у нас от 2 месеца насам. Не съм виждал някой да мачка така Лудогорец и то в 2 мача. Не съм очаквал победа. Единственото, което правехме, беше да рушим играта на Левски и 0:1 беше най-малкото, с което можеше да загубим. Дори 0:6 беше реалистично. И защо да се правят драми, затова, че не играхме добре в един мач?! Голямата работа станала. Всеки отбор има и силни, и слаби моменти. Не подкрепям каквито и да било простотии.

14

Анонимен

преди 1 година

Като не стават за нищо Гриша трябва да ги уволни.

13

Един от Юг

преди 1 година

Винаги съм се чудил, защо ли цесекарите са и путинисти и ***?

12

Лепилара

преди 1 година

До АТАКИСТ Ти си толкова далече от футбол и фенството. И са чорбари заради друго , както и Вие семкари ама питай някой батко от агитката да ти каже.

11

Анонимен

преди 1 година

С такива фенове футбола е обречен.Нима не виждат че нормални хора вече не ходят на мач.

10

ямболен

преди 1 година

Един колега, с прякор "цесекато" го срещам днес и питам: Цесека ти от кои си? Нито от едните, нито от другите! - Аз съм цесека1945! - Как? - Роден съм 1945 г!!!

9

7 е добро число

преди 1 година

пълна чорбароидна излагазия хахахахахах ей не се спряхте сапунии

8

Ботев Пловдив

преди 1 година

За такива има дума - глорихънтъри. Подкрепят отбора само когато има купи, иначе само изискват, а 1 лев не са дали. Все едно някой им е длъжен да им издържа отбора, пък че и им е длъжен шампион да го прави.

7

Анонимен

преди 1 година

Отборите имат и нормални фенове.Когато отборите се обърнат към нормалните хора всичко ще се оправи.Наркомани,пияници и вандалите трябва да бъдат в затворите,а не по стадионите.В Турция,Германия и Англия отдавна изхвърлиха вандалите и хулиганите от стадионите.Можем и тук.

6

Лизгарев

преди 1 година

Праблеми със литекс ментето? А дали тавариш стоичко ше припознае 1948?