99

джо

преди 1 година

Пановете и сега може да се набутат между шамарите, просто да отидат да помогнат на укрите. Руснаците само чакат да минат границата и такъв шамар ще им отряскат,че един с друг няма да се видят.. Особено след събарянето на военните паметници , автоматично се записаха втори в списъка.. Чакайте и гледайте, особенно кирчо харварда, щото нещо дъските са му лабави.

98

Тодев

преди 1 година

Недейте подценява Жеч Посполита,Съветска русия яде пердах от тях през,Полско- Съветската война през1920,червената армия на Ленин бе разгромена пред Варшава и Лъвов от поляците чудото на Висла,и турците са бити жестоко при Виена от тях,поляците са славяни и много от тях почиват в костницата на шипка

97

hasmokar

преди 1 година

Като отхапе територия(тешинска област от Чехия , в сговор с Хитлер 1938г.) или зрънце(Украйна).

96

Анонимен

преди 1 година

Този полки фашист не интересен.

95

cekyko

преди 1 година

До Гиви - Ако си един политик, ще си за един ден и ще те изритат - не само НАТОвците, но и ония от Варшавския пакт.

94

Анонимен

преди 1 година

Дано Пановете помогнат и на България ако се наложи.

93

Гиви

преди 1 година

Полша са следващите готвени за пушечно месо след Украйна. Лошото обаче, че с Полша ще се действа доста по-брутално. Ако поляците проявят добра дипломация и се договорят с Русия за подялбата на Украйна би било най-разумно.

92

Ludoto Lenche

преди 1 година

...obache ,kogato nadupiat Polsha....vsichki shte pomagat !!! Tezi ne si nauchiha uroka ot Vtorata Svetovna...sega shte povtariat !!!

91

ааа

преди 1 година

Навират се ляхите между шамарите.Подъл народ са

90

Анонимен

преди 1 година

Чърчил: "Поляците са хиените на Европа, нищо не дават, само искат да вземат. Няма по-противен народ. "

89

Анонимен

преди 1 година

Полша иска да е новата Украйна стремглаво върви на там, но не се учудвам и те са простаци като Укрите забравиха какво направиха с тях бранденрбургските рицари а после и тефтонските рицари а накрая и нацистите.

88

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Цеко --- Отдавна съм казал че всички препинателни знаци дето им викат още и пунктуация трябва да отпаднат за да може писането да е лесно за всички безграматично настроени или изречението да започва с главна буква и да завършва с точка без значение дали е въпросително, възклицателно или умопомрачително а пропуснатите препъващи знаци съвсем не са случайни.

87

Христо Христов

преди 1 година

Колкото не ползва руска газ, толкова и ще помогне полшата...

86

Анонимен

преди 1 година

Тая Полша много почна да прави на интересен..

85

****

преди 1 година

И как ще им помогне,ако започне Голямата патаклама никой няма да има нужда от помощ!Не е ли по-добре да избегнем унищожението на света,а не да си мерим ......

84

Цеко

преди 1 година

Алооо, 81-ви, научи че има главни букви, запетайки, точки и эоще доста правила при писането.

83

Анонимен

преди 1 година

80 един народ който има мавзолей и се кланят на един труп на Ленин ми звучи зловещо спомних си за нашия труп и мавзолей били сме много зле спомням си колко беше страшно бях малък и ни караха под строй да влизаме да го гледаме мъртвеца това са символите на зомбирането и тоталитаризма явно има остатъци в съзнанието на хората в БГ затова се подават и на руската противна пропаганда

82

Цеко

преди 1 година

Поляците и укрите са се клали много години, та сега като се наситят на лозунгът пак ще се почнат. Да си спомнят хетман Богдан Хелзинки и защо са се присъединили към Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

Това е абсурд Раша не може да излезе от калта в Украйна ще напада Филандия е може *** да си мечтаят за хладилници печки и перални но ще си останат на границата ха ха

80

отец Нафърфорий

преди 1 година

Кой ги натъкмява тези заглавия ,рашка е в цунцванг ,което на шахматен език означава - всеки следващ ход води към загуба .