26

Загубенякът

преди 1 година

Ще дойде ден, в който НАТО ще се изправи срещу война между собствени държави и Турция ще е една от тях. Дано не сме живи да го видим, но имам сериозни подозрения, че е възможно да се случи в обозримо бъдеще. Бог да пази България!

25

Аз

преди 1 година

Каква Русия, какви 2 стотинки, не ми говорете за тая фалирала държава с никаква икономика и перспектива за следващите 30г. Който иска да ходи там при братушките, да кара Москвич, хахаха

24

кубанская столица

преди 1 година

Добре, добре, Эрдоган!Ние сме с Гърция и Кипр православни. Ала и Гърция и Кипр са среди враги на Россия. И сега пред нови летен сезон много се радвам, че Кипр (също и Бълагрия) е загубил много туристи от Россия и украина. Киприоти са немного в шок. Ежедневно от Сочи има много аваиарейси в Анталия и Стамбул. Русские летят мимо Кипр

23

Аз

преди 1 година

Този текст така както е написат е руска пропаганда, такава за каквато говорите...

22

Анонимен

преди 1 година

На всеки вече е ясно, че киевският режим приключва.

21

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА А НЕ ФИНЛАНДИЯ,ЗАЩОТО ОНЕЗИ В КИЕВ САМО ГИ ПРОВОКИРАХА И НАКРАЯ СИ ПОЛУЧИХА ТОВА,КОЕТО ТЪРСИХА...

20

Задунайска губерния

преди 1 година

Доста дългичко ще се проточи тяхното влизане в НАТО. Генерално това е тотално притискане на щатите към тези две, иначе неутрални държави. За съжаление, отново нито дума по нашите медии, този път за протестите в Стокхолм. И за съжаление, не хората, а подкупните политици гласуват съдбата на народите.

19

Striker

преди 1 година

Мхм. Айде на бас, че няма да има пречки, а тавариши? :)))

18

Анонимен

преди 1 година

ГЛУПАВА ПОСТЪПКА ОТ СТРАНА НА ШВЕЦИЯ И ФИНЛАНДИЯ...РУСИЯ НЯМДА ГИ НАПАДНЕ И Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ НАТО.ПО-ДОБРЕ ДА СИ ОСТАНАТА НЕУТРАЛНИ.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - А защо медиите не показаха протестите в Стокхолм??, - ___- какво има да се показва! Турция направо рече: шведите отглеждат терористи, терористите тръгнали на протести! Ха, ха, ха-а!

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Поредната греда за денецията от Вашингтон !

15

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви проблеми. Просто Путин харчи едни пари дето не са му планирани, ама няма алтернатива. А такива като Орбан и Ердоган гледат да отмъкнат в тая ситуация колкото се може повече., на принципа на хитрото агне дето базало от две овце, ама нали накрая винаги се получава като оня дето седял на два стола

14

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Последствията от инвазията в украйна ще отслаби русия икномически, политически и най-вече идеологически. Ще стигне до мизерното пост-съвeЦко състояние. Скоро русия няма да има влиянието което има сега, и това ще доведе до разпад на други подобни режими, включително тези на ердоган, орбан, лукашенко, ким и т.н. България се възползва успешно от момента на края на съвeЦкия съюз и влезе в нато и ЕС. Сега страните които ще се възползват са швеция, финландия, австрия. И бъдещата светска турция.

13

Анонимен

преди 1 година

дрън-дрън, ярина! Щом са разбрали, че им трябва защита няма да се размине. Тоз казал, оня рекъл, шум да се вдига само! Кучетата лаят, керванът върви! Русия по-красива няма да стане!

12

Анонимен

преди 1 година

Путин: - Ало, Финландия? Иската ли да спечелите Евровизия 2023?

11

Анонимен

преди 1 година

Те самите Шведи искат да си останат неутрална държава, както са били винаги. И са изненадани от решението на управляващите им, Швеция да кандидатства за членство в НАТО.

10

анализатор

преди 1 година

Руснаците много пъти са яли финландските "дървета"! Ама яко! Държава с население по-малко от България (5,5 милиона), и с три пъти по-голяма територия, в няколко войни бившият СССР търпи поражение, след поражение, след поражение... Успели са да налапат само част от Карелия (имаше такива цигари май).Финландия произвежда от смартфоните "Нокия" до гигантските дизелови корабни двигатели Вартсила!!!

9

Анонимен

преди 1 година

нато е съюз на доброволни начала, никой член не може да налага каквото и да е вето, ако някоя държава не иска да е в съюз с друга е свободна да напусне.

8

Гиб Мелсън

преди 1 година

Самите шведи и финландци се надяват Турция да ги спаси от НАТО и от съдбата на Украйна. Както виждате нито един политик от Швеция и Финландия не се репчи на Ердоган. Ердоган ще ги спаси от американския рекет.

7

Анонимен

преди 1 година

Нато защо не се разширява в Азия и Африка, ами рие все около Русия. Грузия, Афганистан, Сирия, Украйна сега и Скандинавия.