238

Анонимен

преди 1 година

Абе винаги е имало крадене, ама такова крадене като днешното не е имало!!!!!

237

Пл. Узунов

преди 1 година

Така ще е! Ама торбичките продължават към шефа на хунтата. Само да не си помислите, че това е корупцията. Не, не е

236

Анонимен

преди 1 година

Киро Кеша Решетката назначи дядо Събев Еконтий като министър,след като взе от него над 300 000 лева, уж дарение. Това е купуване на министерски пост. Корупция 24 карата.

235

Анонимен

преди 1 година

Този като го гледате човек ли е .Не .Нищо човешко няма в него , едно ***, елемантарен инфантил приел се насериозно

234

Анонимен

преди 1 година

Много смешно!Киро се бори с коруцията кояти сам създава, шуробаджанащина и кражби,потулени със заеми.Позорно управление и свърнахалство!Да,бе и диверсифицирал с посредници.Никой не ви е спирал газа,вие го спряхте,защото сте алчни за комисионни,а сега лъже и маже!А какво си говорихте с Верхой който изрично дойде заради РСМ до юни това онова.Киро мълчи,но Верхой публикува в Туитър за какво е дошъл,не за войната в Украйна.Киро какво си обещал,ще унижаваш ли още българите,какво обсъдихте?

233

Анонимен

преди 1 година

Има да бориш корупция с Нинова, която е била уволнена от Станишев заради корупция.

232

До 240

преди 1 година

И на мен ми писна. Ама е завършил в Харвард ....?! Това е все едно хубав гювеч с една разлята курешка в средата!

231

Социаглиcт

преди 1 година

Така си е, направо непосилна задача, това е битка със самите себе си. Отсега си представям как Корнелия Нинова се изправя с голи гърди срещу корупцията и се бори епично срещу това за което е във властта.

230

Некадърник

преди 1 година

Писна ми тоя канадец да приказва само за антикорупция , изпусна инфлацията заплатите ще я гонят с години. А той все за корупция

229

Шаши

преди 1 година

Ерудирала държава с ерозирали управляващи.

228

Анонимен

преди 1 година

Мочча и Альоша и всички руски паметници заедно трябва да се бутнат да се изгони Митрофанова да се премахне Възраждане и всички руски проксита ББ в затвора да падне и неговия пазител

227

Анонимен

преди 1 година

Тя мафията и раша са ни окупирали трябва не само Петков но и ние да се борим С нея и много повече обществена подкрепа ако искаме да се отървем от нея защото т ро л ската индустрия е окупирана нета

226

Анонимен

преди 1 година

Петков ти можеш млад и умен си и давай смело отрежи главата на мафията корупцията и путинсите интереси подкрепям те

225

Анонимен

преди 1 година

Петков Българската и Руската мафия са преплетени като свински черва но започни първо от проксита Възраждане те проправят пътя на ББ да се върне на власт и да отърве затвора а Гешев се прави че нищо не забелязва как една путиска партия работи против България

224

Анонимен

преди 1 година

Това го чуваме от 5 месеца ,само лъжи ,покрай милите ви украици забравихте че сте българско правителство

223

П.К.

преди 1 година

Всички тези неща за които говори този, не само са спорни, но и неверни. И това не е мое мнение, а на мастити и професионални световни учени глави, пък и от написаните по различните сайтове коментари. Настоящите управленци, за които всеки ден се пише и говори "стабилна ли е коалицията", "колко ще изкарат тия" и други и други, по всякакъв щурав повод и без повод се мъчат да правят ВНУШЕНИЯ. А пък тия внушения ги правят толкова нелепо и хайлазки, или хашлашки, та не очаквам изненади, нито форверки.

222

Анонимен

преди 1 година

Тук съм съгласен с него,най-важното е да се изчисти цялата мръсотия във властта,но засега няма големи резултати,просто не пускат лесно пари за проекти.А сътрудничество с САЩ в никакъв случай не помага за това,те са едни от най-големите корумпатори,те живеят от това,подкупват,взимат концесии ,източват,унищожават природата и обществата и заминават.Та те дори в своята страна са унищожили местните(индианците)

221

Българ

преди 1 година

Коя корупция руската или американската!При нас винаги е било от трън та на глог!Преди на всеки километър и Сталинград после Спасяването на редник Раян и блек хоук даун сега Слуга на народа и евро"ре"визия,аман от чужди послания и указания!

220

Анонимен

преди 1 година

Започни от себе си !

219

Така е ..

преди 1 година

Едно е ясно.България не върви на добре.