55

Село

преди 1 година

Защо не спонсорират е само фирмите и парламентарните автомобили така Сигорни ще е най-правилно

54

Анонимен

преди 1 година

абе Мартине ти седесарина от кога стана с ляв уклон и почна беднотията да стимулираш. Абе чук средната класа ти движи държавата тя е най динамична, стига това делене на хората и противопоставяне, разделяй и владей.

53

Аман от "шутове

преди 1 година

Г-н "ЕКСПЕРТ"измислен , Полша премахна ДДС на горивата и започнаха да влизат германци да зареждат гориво,при инфлация трябва оборот (което ние не направихме), това намаление е за всички,то е за българските граждани,и последно ако искате да няма монопол на горивата, държавата да вземе складовете за горива от Лукойл, които незнайно защо държи и тогава всичко ще се нормализира.

52

Анонимен

преди 1 година

Когато има спекула не може да има нищо разумно. Всяка печалба трябва да има граница. Всичко останало са празни мазни приказки.

51

Ivan

преди 1 година

Като ми обясни "експерта" защо при два пъти и половина по-ниска производителност на труда в България ми плащат 5 пъти по-малко от европееца,аз ще му кажа ,че е разумно,отстъпката от 12,50 лв за резервоар да си я завре там,където всички се сещат!НЕКАДЪРНИЦИ-вчерашни пиклювци, държава тръгнали да управляват!Резултата е ясен на всички!!

50

Анонимен

преди 1 година

Все ще се намери някой да ни убеждава колко благодарни трябва да сме, че властта решила да ни даде трохи, които според него не ни се полагат.

49

Анонимен

преди 1 година

Тоз защо не се скрие? На всяка манджа мерудия.

48

аисикт.. бе

преди 1 година

стига с тези най -уязвимите бе, хайде да почват да учат и да не раждат по 10 деца ....

47

Анонимен

преди 1 година

Всички "мерки", които се взимат в БГ са осакатенеи още в самата идея на мярката. Правят се не с цел населението да е по-добре, а да може свободно и законно да се извършват злоупотреби в особенно големи размери.

46

Таня

преди 1 година

По принцип винаги е лоша идея да се помага на бедните. Те са бедни не случайно. Каквото и да направите за тях, ще е равносилно на разсипия. Спестените от гориво или други социални помощи пари ще отиват за алкохол, цигари и кръчми. Никой от плебса няма да си помръдне пръста да запише някаква квалификация или друго, което да промени социалния му статус. Той е свикнал да мрънка и да очаква, че Русия ще му дава на готово, но политиците нарочно не допускат той да е щастлив.

45

1-н

преди 1 година

Горива преработени от ултра ефтин руски петрол ни хи продават на европейски цени, стига крали ве, стига

44

Анонимен

преди 1 година

Превеждам. Държавата дърпа едни заеми за тези 25 стотинки на литър. Търговците веднага повишават цената с 25 стотинки. Вече се случва. Гражданите карат на същата цена. Парите за погасяването на милиардите идват от глупаците дето си плащат данъците. Търговците са с едни милиарди напред. И инфлацията е с 5% отгоре. Честито на глупаците.

43

Бай Дрън

преди 1 година

Да поясня за неразбралите. По принцип статията е правилна, пари да се дават само на най-бедните и то в по-големи количества. На средната класа не и трябват. Аз съм под средната класа и пак не ми трябват. Но проблемът не е, че горивата ще стигнат 4 лева, а в това, че това ще повлече всички цени нагоре. В тая посока трябва да се мисли, а не да се подпомага определена група хора, освен най-бедните разбира се и то работещите бедни, защото отдавна няма безработица, за да подпомагаме и лентяите.

42

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ще е П.П да се качат на няколко от новите самолети и да хвърлят пари с чували. Така всички ще бъдем щастливи.

41

цървул

преди 1 година

Бедните хора ясно съзнават, че тази отстъпка от 25ст са 12.50 на 50 литров резервоар, който струва около 150лв след отстъпката. та въпроса ми е колко неразумно може да се вози човек с 12.50???Извода е, че тоя приказва дивотии за да раздели обществото!

40

Анонимен

преди 1 година

Този за Лукойл или за Литаско говори? Вече стана ясно с какви схеми руснаците ни помпат цените и прибират печалбите, че Лукойл е само един производител на ишлеме, и от него формално нищо независи.

39

Kurti

преди 1 година

Защо сравнявате Европа с България ... там може да си заредиш резервоара за ден работа..а в Бг????

38

да да ама не

преди 1 година

Владимиров, а КАК ще контролираш кой е уязавим и кой не, как ще контролираш процеса? Ще изхрачиш три пъти повече пари само, за да измислиш и реализираш механизъм за това, което предлагаш, отколкото да дадеш отстъпка на всички. А кколко време ще отнеме да не говорим.Аман от експерти по всичко с мнение и право на телевизионен ефир.

37

От БАН

преди 1 година

Дайте отстъпки само на ромалето! Ние смотаните *** имаме пари. На нас даже ни дигнете цените още.

36

АНОНИМЕН

преди 1 година

Подигравка с народа!