58

redordead

преди 1 година

репарациите са най-малкото - допреди 3 месеца, никой не вярваше, че някога ще бъде изтрито петното на нацистка Германия, от съвременните германци, Путин обаче освен, че обедини Зпадният свят срещу себе си - превърна руснаците в синоним на нещо мерзко и подло, което ще преследва рашняците в следващите деситилетия - само шепа нещаснти фашета в БГ, дефкато путино-филистици - подкрепят убийствата и мародерствата в независима държава.

57

Анонимен

преди 1 година

Как мислите 200 или 500 милиарда евро репарации ще плаща Русия? Войната като свърши ми е много интересно, кой ще оцени стойността на репарациите. На пръв поглед са за около стотина милиарда но все си мисля, че като дойде момента ще кажат 500-600 милиарда и Русия ще плаща в следващите 50г репарации. Путин ще е забравен от историята но Руските внуци ще ги изплащат и за какво? За болните амбиции на един дядо.

56

redordead

преди 1 година

a ако съседът ти ти превземе едната стая от апартамента, както рашките превзеха Крим, няма ли да е нормално ти да търсиш варианти за защита - застрахвока при мутри, да си купиш пистолет, и другият път като се пробва га-дин-ната, да му пръснеш дзъмбата с джавелина?

55

До 45

преди 1 година

Значи аналогията ми е елементарна понеже виждам, че пиша на елементарен човек! Сега да почнем от начало! Та русия започна всичко завладявайки разни територии от украйна! И да ти кажа говоря за 2006г още! Така, че да те попитам по твойта анлогия та се надявам а си я рабираш! Та кой е инсталирал гранатомета първи!? А? Споко знам, че дори това което пишеш не си го разбираш, та жокер: В русия съм в русия съм!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен---Кервана си върви , кучетата .....

53

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден по 100 пъти , Зеленски !Идва ми в повече , започвам да чувствам неприязън !

52

Анонимен

преди 1 година

Слава Украйна и победа над руските окупатори и фашисти.

51

Анонимен

преди 1 година

Ай стига бе , не смея да си включвам нито ютията , нито кафеварката , нито бойлера ,.. и те говорят за Зеленски ДЕНОНОЩНО !

50

бай Тъпчо

преди 1 година

Еееее те като ковид мерките бе, ще си ги удължават барем 2 години.Ми като не искат да мирясат и да я спрат таз война. Ами ония с каубойските шапки не им дават бе, викат им-Оръжие ви даваме, пари ви тъпчим в сметките, айде поддържайте огъня дорде Путин пооткачи още, и а е посмял атом да пусне, и се включваме и ние. Тъй са те бе, с бензин пожар гасят, а пък нашта Евро-Урсула тропа с крак и вика-От тия путинци ако ще да ***, ама нищо няма да купувате.Всичко що е путин го мрази щото тя си няма бе

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51Бизнеса е подчинен на политиката, а не обратно. Пример - забраняваш политически газа от Русия и бизнеса загива.

48

Анонимен

преди 1 година

Найголемият бизнес и големите бизнесмени са яко свързани с руският пазар , не вярвам бизнесът им да отстъпи на политиката , ВИНАГИ ПОЛИТИКАТА Е ПОДЧИНЕНА НА БИЗНЕСА / според капитализма / , докато при СОЦА Бе обратното !

47

Анонимен

преди 1 година

Бай Данчо се е провалил 100 пъти , след него и прецакания Зеленски , защо си зарявяте главите в пясъка , не се ли вижда !!

46

Анонимен

преди 1 година

Западът е много добро място за живеене , но без намесата на щатите и Англия !

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Може би защото трябва да са достатъчно шумни да заглушат това, което наистина се случва и не е съвсем по плановете на САЩ и елитите?

44

Анонимен

преди 1 година

Ванга е казала кога ще започне и кога ще завърши ,... 2023г.

43

Анонимен

преди 1 година

Ден 85 от тридневната война на Путин и другарите олигарси.

42

Анонимен

преди 1 година

До До 38 Много елементарна аналогия, но ще използвам сходна на твоята, защото явно трябва да е такова нивото за да го разбереш. Аз пък ти пожелавам някой 1 година да го гледаш как си монтира гранатомет, насочен срещу твоята тераса, и да си достатъчно търпелив и спокоен, че да не ти прави впечатление, и да не считаш за нужно да вземеш каквито и да е мерки по въпроса :)

41

Абе тия

преди 1 година

Абе тия защо продължават да говорят за някаква евакуация като тия се предават ? Май живеем в условията на победил социализъм с тази цензура..

40

Анонимен

преди 1 година

Украинците кога пили пеяли, като дойде време да плащат има плачат

39

Украинец

преди 1 година

Познай пък кога в Украйната ще ме мобилизират. Още като почна патакламата аз вече съм си бил камшика.Толкова олигарх си имат там, как пък един не се появи в окопите им.