138

"Евакуирани&quo

преди 1 година

На предалите се в плен вече им казваме "евкуирани"?А, ако част от капитулиралите бъдат извозени в Москва за представяне пред руски съд - вероятно ще кажем, че "Азов" е превзел руската столица, може би?Забавно!

137

Така онака

преди 1 година

Каква евакуация,като това си е капитулация!!! Направо смешно заглавие и е пример как се манипулират нещата.

136

Анонимен

преди 1 година

Имам предвид няма невинни страни, колкото и Запада да се опитва да се изкара "добрият". Лъжата и пропагандата/особено дивата пропаганда на която станахме свидетели и потърпевши по време на тази нелепа, братоубийствена война/, отвращават. НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ, казва НАРОДЪТ. Постепенно, дори и след 100г. да е ще изплува ИСТИНАТА И ЗА ТАЗИ ВОЙНА

135

Анонимен

преди 1 година

Тези Господ ще ги съди, за руснаците не знам...току виж ги пуснали, заради споразумения със Запада. НООО, да се прикриваш зад цивилни е толкова подло!!! А за т.нар. "Градски боеве" нямам думи, горките украинци......на това ли са обучавали украинската армия прословутите натовски генерали и командоси, та това е жив ужас за цивилните, да не говорим за сградите и инфраструктурата, ами ЖИВОТЪТ НА НЕВИННИТЕ ДЕЧИЦА, ЖЕНИ, СТАРЦИ, ИНВАЛИДИ.....В ТАЗИ ВОЙНА НЯМА НЕВИННИ, НИТО ДОБРИ И ЛОШИ. ВОЙНАТА Е ЗЛО!

134

R.A.T.M

преди 1 година

Предлагам, за да считат Русия за цивилозавана страна тия азовци да ги преместят в Сирия да извикат енергични афганистанци, сирийци, иранци, либийци, може и от Донбас и по аналог на Гуантанамо със същия режим сутрин разпити вечер мъчения белким запада види себе си, че явно да попаднеш в плен при руснаците вече му се вика евакуация сигурно защото е операция, а не война и аз се бъркам вече кое цивилозавано и кое не :)

133

тя

преди 1 година

Тия азовци се бяха барикадирали заедно с цивилни , но това не им помогна да отърват кожа !

132

Анонимен

преди 1 година

Кой кого евакуира ??? Може да пишете истината - нацитата се предават ... Иначе ако се евакуирани що ще Амнести???

131

Пешо

преди 1 година

То, пише там кой е автора. Някаква си Петя славова. Явно добре и плащат за да напише глупавия израз: евакуирани.Вместо предали се в плен.Какво падение на морала.

130

джо

преди 1 година

От кога на попадането в плен му се вика евакуация.

129

НЕ са евакуирани

преди 1 година

"През последните 24 часа от блокирания металургичен комбинат "Азовстал" в Мариупол се предадоха в плен 771 бойци от националистическото подразделение "Азов". От 16 май общо в плен са се предали 1730 бойци, включително 80 ранени"

128

Az

преди 1 година

Аз не разбирам само едно - нали Украйна беше всичко за тези "хора" ? Защо сега животецът им е на първо място, а Украйна на второ ?

127

g.venov

преди 1 година

До ОТАН леко бе ще вдигнеш кръвно,егати ерекцията дет получи,чак ОТАН се "кръстил",то близко до ***

126

Анонимен

преди 1 година

За каква евакуация бърборите? Това са пленени бойци от полка Азов, който е съмнително дали ще бъде приравнен с редовно поделение от ВСУ. По-вероятно е тези бойци да бъдат съдени и част от тях да бъдат наказани с разстрел.

125

Анонимен

преди 1 година

Откога "пленявам" придоби значение на "евакуирам"? Принос на Зельо в семантиката! Всичката му работа такава!!!

124

Анонимен

преди 1 година

Това не е евакуация. Това е капитулация. Честито!

123

Анонимен

преди 1 година

Блокираните в катакомбите се предават в плен на ДНР и ВС на РФ. От общото им число около 2 500, поне 800 са азовци, неонацисти, убийци и военнопрестъпници. Те ще бъдат разследвани и предадени на съда, а останалите 1 700 военнослужещи ВСУ ще бъдат излекувани и разменени, след като се задължат да не участват във военни действия.

122

1986

преди 1 година

Защо бъркате еякулация с евакуация...!Те тия така се евакуираха,че направо се предадоха ! *** и смешниците ,90 дена се криха и накрая зеления ги евакуира в тила на врага!

121

Размазан пармезан

преди 1 година

Аз тоя завод лично ще го превзема най - късно до 9 май 2050 г, путларах акбар!

120

Анонимен

преди 1 година

Азов се предават в плен на ДНР. Тя сама ще си прецени какво да ги прави. Световните организации преди да дават акъли да признават ДНР те са герои.

119

Анонимен

преди 1 година

Евакуират ги към преизподнята. Така са евакуирали и хитлеристите 45та :D