165

Анонимен

преди 2 години

Тези влизали ли са в магазин? Последно купих за 2.49 за 600гр. А преди бяха усреднено за килограм.

164

Наблюдател

преди 2 години

"Прекарването продължава" да съсипва българина ,вече и с помощта на БСП . Е, преди ни съсипваха комунистите, а днес към тях се присъединиха и децата им ! И....станаха много !

163

ЗА ИНФЛАЦИЯТА

преди 2 години

Била 14%. Абе тия хора влизали ли са в магазин БЕ. Олио-от2 на 6лв, сирене - от 6 на 15 лв, брашно от 0,80 на 1,60 и т.н. Сметнете и кажете къде видяхте 14%. Според мен - олиято е 300%. Някои хвалят Тиквата. Та той набута 2 500 000 000 за чертежи и отряза южен поток - т.е. лиши ни от готови пари. Само една партия засега отстява хорския интерес--Възраждане. Ако са другите, тепърва ще видите дебелите цениии.

162

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя хляб бе, човек може да живее без хляб, разбирам да свършва кислорода, водата да свършва, слънцето да спре да свети, ама да се всява страх в хората, че свършва или поскъпва нещо без което човешкият организъм може да функционира безпроблемно си е направо лудост,а и това което продават по магазините не е точно хляб.

161

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че всички мерки са за всички граждани. Даже и за милионерите. Те имат сериозно затруднение да си пълнят резервоарите на коли харчещи 40/100 и не им остават 2 лв за хляб. Браво БСП. Отново уникални мерки.

160

абе

преди 2 години

тоя пък какво се прави на ощипана мома - не знаел кое е по добре за газа, по тръбата или с танкерите....ами питай на си-ганчето баба му, тя ще ти каже!

159

От Вселената

преди 2 години

Българи запомнете!... Ако престанете да ядете тоя Хляб напревен с бактерии от Мая и започнте да си правите Хляб с Кисели Бактерии в къщи или отворите Хлебарни за направата на Хляб с Кисели Бактерии ще престаните да храните "па"ра"зи"ти"те" в червата и ще унищожите най-големият "па"ра"зит" - дофтора....

158

От Вселената

преди 2 години

Маята днес чрез Хляба Света владей и поддържа живота на п"а"р"а"з"и"т"и"т"е в червата да живеят като в рай в Дебелото Черво на така нареченият Човек останал без косми по главата... Гладна е бактерията в Маята даже изяжда на мъжете Космите по Главата! Де отида в магазина гледам на опашка за Хляба се наредили обезкосмени Маяци, не виждащи с Перде на очите, с настанени бактерии в Очите, с Очила за дофторска печалба!

157

От Вселената

преди 2 години

Маята днес чрез Хляба Света владей и поддържа живота на *** в червата да живеят като в рай в Дебелото Черво на така нареченият Човек останал без косми по главата... Гладна е бактерията в Маята даже изяжда на мъжете Космите по Главата! Де отида в магазина гледам на опашка за Хляба се наредили обезкосмени Маяци, не виждащи с Перде на очите, с настанени бактерии в Очите, с Очила за дофторска печалба!

156

От Вселената

преди 2 години

А сега Кво? Ами Кво? Народа опростял от КомунКатъра се бие за ОТРОВА по магазините наречена "ХЛЯБ" Това не е ХЛЯБ, това е отрова.... Брашното не го подквасват с "ЗДРАВОСЛОВНИТЕ КИСЕЛИ БАКТЕРИИ", а с бактерии от "Мая" Маята това са Бактерии, въведени от данайците, гърците в Византия, днешна Турция, които причиняват Болести, за да унищожават Хората по Балканите, за да имат днес дофторите-фанариотите Работа по целият свят?

155

От Вселената

преди 2 години

Истински Хляб са правили нашите деди от векове с брашно от Еднозърнест Лимец, Двузърнест Лимец, Пшеница, Ръж... и най - важното ... те са подквасвали брашното със ЗДРАВОСЛОВНИТЕ КИСЕЛИ БАКТЕРИИ, за да може внуците, децата на нашите баби и дядовци да са ЗДРАВИ! Това е най-важното - "ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА ЧРЕЗ ХЛЯБ НАПРАВЕН С КИСЕЛИ БАКТЕРИИ" Мойта баба Мита подквасваше брашното с Квасни Бактерии и на следващия ден го слага;е в Пеща да се опече.. Ех спомени "Никога не бях Болен???"

154

От Вселената

преди 2 години

Къде сте виждали по магазините на Българска земя да има Хляб? Такова чудо не съм виждал от след 1944 година. И всички приказват и пишат колко струвал Хляба! По магазините няма Хляб! Кой ви внуши по времето на комуната, "Че виждатели Другари, ние печем Комсомолски Хляб?" Това не е Хляб!... Няма нищо общо с Хляба произвеждан от Българите преди 1944г.... Някой знае ли от Писарките на кое нашите деди са викали Хляб?

153

бай Шил

преди 2 години

Земелките ще станат 1.60... ура другари

152

Анонимен

преди 2 години

до 147 - "Помните ли като намалиха ДДС на книгите от 20% на 9%. Цените на книгите се качиха с 25%" - Преди около година, топче хартия в книжарниците (500л среден към висок клас 80гр/м2), беше по около 5-6лв с ДДС, сега е около 11-12лв. Сега си отговори на въпроса, от какво се правят книгите.

151

Анонимен

преди 2 години

Че то само печалбата им е 2 лева от кило хляб. Сега ще стане 3,60.

150

Горан

преди 2 години

БСП. Като чуем цени, как остават или стават по-ниски не знам защо ама не се ли сещаме за Румен Гечев и инфлация?Вярваме, другари!

149

дддд

преди 2 години

БСП да кажат какво стана с дървата за огрев.Защо са по 120 лв., кубика.След всичкото кълнене на Нинова че ще са по 80 лв.?

148

Анонимен

преди 2 години

Нали , 1.60 , ама за 300 ГРАМА !

147

шопендар

преди 2 години

тези продължават да ни будалосват.килограм хляб е над 3 лева,по скъп от германия.тук ни пробутват все по малък грамаж,на по високи цени.и опаковките се различават с малко,поти незабележимо, а хляба с 200-300 грама по малко

146

аз

преди 2 години

нищо няма да поевтинее , разликата ще отиде като печалба на производители , търговци и т.н. по веригата. За сметка на това ,като приключи анти кризисната мярка , хлябът ще се вдигне с 20%