7

Хах до 1

преди 1 година

Депресия се поставя като дигноза на базата на определена симптоматика. Тва че някой си е стоял една седмица вкъщи и не е бил в настроение не означава ,че е с депресия. По скоро тревожността се увеличи.

6

бай Тъпчо

преди 1 година

Ааааа светна ли им лампата от къде идат болестите бе? Кой започва новините с катастрофи и убийства? За кого добрите новини били лошите новини? Стане някъде нещо и на другия ден всички телевизии са там и един през друг разправят как се сбили, как се пребили, как се наръгали, позастреляли и колко пъти, и на кои точно места, та и откъде точно влязъл куршума и откъде взел че излязъл.И журналята едни такива загрижени, аха да ревнат с крокодилски сълзи.Михлюзи дето за пари и майка си ще разкатаят

5

123

преди 1 година

То пък оставаше да не си депресиран - цял живот работиш и вечно си в недостиг....

4

Гъзобетон

преди 1 година

Аз за това пия в промишлени количества - или съм пиян или махмурлия - Нема кво да се обърка.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако чумата е тревожността, то преносителите й са медиите.

2

Анонимен

преди 1 година

Погледаното под правилния ъгъл, политиците и медиите които интерпретират казаното от политици създават сериозни проблеми със психиатричния статус на простолюдието, това разбира се не е случайно!

1

Анонимен

преди 1 година

"Пандемията не е повишила нивата на депресия в обществото" - изобщо не е, всички си щракахме с пръсти и се радвахме на живота и никой не се притесняваше накъде ще тръгнат нещата.