8

емил

преди 2 години

Празна инвестиция. Те децата от селата едва ли ходят на училище. Учат се на по-полезни неща- бране, едно-друго..

7

Жхйййй

преди 2 години

Нещата тръгват да стават като през 1997 при Виденов трябва да сваляме Петков Той си сложи и железни врати на народното събрание

6

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Посочената сума е мизерно малка и може само да предизвика неспирен кикот.По най-оптимистични оценки ще стигнат за 30 китайски автобуса.Като се знае начина на провежданите търгове в България,както и сътоянието на пътищата в територията България,то тези автобуси доста бързо ще се амортизират.Обикновето тези автобуси опирерат в редко населени райони.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия като тоя министър не са имали ,професор и академик ,а баси 30 килограмовия човечец)

4

Анонимен

преди 2 години

Герберастите не спят, явно сън не ги лови,дори и в пърдулките докато чакат пенсията на младини. От писанията им личи,че много мразят корупцията, която не ги засяга пряко. Дано сега с парите за училищни автобуси,се купят свестни такива от европейски производител,че преди десетина години,бай чекмеджан старият строящ сикаджия сгъна кинтите и в далавера с тези смешни турски автобусчета, които се саморазпадат непосредствено след закупуване.

3

Анонимен

преди 2 години

Ами те винаги са се отпускали пари за училищните автобуси от години назад. Като , че ли сега за първи път се отпускат пари и дори се хвалят и се пише статия. ОСТАВКА на Просто Киро

2

Киро фашиста

преди 2 години

Киро и Асен пръскат нашите данъци за украинци, за шведите по селата, за американски самолети, само не и за българите! Киро е най-голямото зло за България от Османската империя насам!

1

Анонимен

преди 2 години

Значи Киро Лъжеца е краднал поне 20!