85

Таралеж Накълбо

преди 2 години

"С наглост към прогрес". Направо може да си го изпишете на знамето. СеМа(нтика). ;)

84

Паню Баирски

преди 2 години

Няма да стане твоята работа, байно, докато не си признаете, че такова нещо като македонец и македонски език не е имало и никога няма да има - всички македонци са българи, а така нареченият им език е написан за няколко часа от миризливи комунисти като Георги Димитров!

83

Анонимен

преди 2 години

Нагли и нахални Проблем ли има нещо?

82

Терца

преди 2 години

Посръбчени, комунистически, горящи знамена, кълнящи всичко българско жители на РСМ,Вие ще сте Финала на ЕС, ако някой *** ви пусне там!

81

Анонимен

преди 2 години

Крадци и лъжци не пускаме. Ще ни се качат на главите. В договорите за ЕС пише, че страните трябва да разрешат споровете си преди преговорите. Гърците ги преименуваха много бързо и им взеха всички менте паметници.

80

Gogo

преди 2 години

Македонците са си българи и трябва официално да го признаят! Лошото с рсм е, че е наполовина албанско-мюсюлманска и турция и сащ отдавна искат да свържат турция с албания по суша през нашата територия и през рсм. За щатите и турция християните в БГ и в рсм сме враг и слуги,не си мислете, че нещо добро може да дойде от сащ. Държат ни бедни, гладни, чакат съвсем да се стопим като бройка преди да ни отрежат главите. След к пуснем рсм в ес, те ще обявят териториални претенции към нас

79

Анонимен

преди 2 години

всъщност аз лично искам територията, понеже това са земите на прадядовците и прабабите ми; някои от тях умряха за да я има днешна България. няма да оставя тези земи на някакви анти-българи и геноцидни юго комунисти. или ще стават хора и ще се върнат към корените си, или да изчезва тази територия заедно с проказата там!

78

Анонимен

преди 2 години

да разговаряме за бъдещето тогава, ковачевски: има две сърбии, две гърции, две румънии, две албании, две хърватии. разделени са и са отделни държави. когато северна македония стане втората българска държава, тогава ще можем да поговорим за вашата европейска интеграция. дотогава сте вражеска територия, която продължава да провежда геноцид над българите там и сте легална мишена. съжалявам, но това са фактите.

77

Анонимен

преди 2 години

от 1951 до 1991г. са точно 40 години, в които наистина се създаде югославската македонска нация, мразеща България и българите. Нашето предложение е следното: северна македония ще получи положителен отговор от нашата страна 40 години след като поне две поколения обиат България и се чувстват българи! 40 години е никакъв период за историята, особено когато тези симпатяги във вардарско 1300 години са били българи. няма да ги ухапе да почакат още 50-60 години докато се събудят от съня си

76

Анонимен

преди 2 години

"Ковачевски за разговорите с България: Не виждам ползата от изнудване"______Не виждам ползата да влезете в ЕС.

75

Ха!

преди 2 години

Какво изнудване бе? Да не би само България да се е подписала договора, който вие не спазвате? И откога искането за спазване на договор е "изнудване"? Къде ли не ходихте да плюете България и да плащате за лобизъм, вместо да седнат двете страни и да се разберат като хората!

74

Митрофанова

преди 2 години

Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.В рашкото пасолство има автентичен исторически филм за тази историйка!!!!

73

ха-ха-хи

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие?Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им е бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

72

Д-р Гигълс

преди 2 години

Колкото по близо до Сърбия , толкова по далеч от ЕС . Набиите си го това в чутурите

71

лъжливото овчарче...

преди 2 години

Северимакедонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България/КОГА?/, да ремонтират пътища/КОГА?/, да признават история/КОГА?/. Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани.И това братосване, приятелство, близки народи са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм-изпълнявай подписаните договори и не кради чужда история!!!!

70

Радев към Ковачев

преди 2 години

Що за премиер публично заявява, че "не разбира проблема с България"? Като не го разбираш, освободи мястото,да дойде друг премиер, който го разбира, защото заради този проблем има вето!ПАНИМАЕШ???ФЕРЩЕЙН???

69

Напротив

преди 2 години

Зависи си от РСМ! Вие сте подписали договор, който не спазвате! И щом не е важно за вас миналото, защо сте се запънали, като магаре на мост, а не признаете миналото такова, каквото е било? Разберете, че никой не ви иска нито територията, нито македонизма, но не може да присвоявате история и помакедончвате отдавна починали българи!

68

Анонимен

преди 2 години

Киро Гриндера и бандата им продажни джендерасти, ако ги пусне тия, да бъдат скалпиран ритулно на жълтите павета незабавно

67

ха-ха-хи

преди 2 години

форум "Отворени Балкани"....Бившите югославски републики се подкрепят. И какво ние трябва да зинем в *** възторг и да си подарим историята и езика ли?Как ли пък не!Айде ЪРьь У ЛЕВО!Ще я гледате Еуропската уния през крив северомакедонски макарон!!!

66

Радев къмКовачевски

преди 2 години

Слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))