13

DaniDi

преди 1 година

До Анонимен... Турция НЯМА славно минало, а е на 100 години, и НЯМА нищо общо с Османската Империя, създадена е изкуствено, подобно на САЩ, и точно там се създават - произвеждатнай-страшните ужаси на нашия век + изкривената версия на исляма.. мюсюлманството, съвременните джихадисти, терористи, Азовски отряди и т.н. .... и т.н.

12

Анонимен

преди 1 година

До АнализаторДоста глупости сте написали. Ердоган действа както действа, защото Турция е в ужасяващо икономическо състояние и това му помага да подобри нещата там, иначе си заминава. Турция толкова подкрепя Русия, зе им свали самолет без да се замисля и уж страшната Руска армия така реагира, че им подари Газопровод. Турция води война в Сирия, когато си поиска без уж Русия, която защитава Сирия да се намесва. Турция се опитва да води имперска политика и с Путин си приличат, не са приятели

11

R.A.T.M

преди 1 година

Типично ориенталско поведение гледат да са с по-силния и арабите сега се дистанцираха от щатите, а именно ОАЕ бяха тези, които направиха петрола евтин края на 80 и помогнаха за разпада на СССР. Май една друга империя с печатница и финансови деривати усеща, че времето на вечния лидер отшумява.

10

Анонимен

преди 1 година

За тоа копиран Текст от интернет незнам но знам че Турция има много силно минало тоест Османска Империя

9

Анонимен

преди 1 година

Защото са мазни тутманици и искат да станат по-мазни!

8

Прегнант мъжага

преди 1 година

За Туркия са важни единствено опитите! Не трябва да се спират по никаква причина!

7

Анонимен

преди 1 година

16 милион продадени нови автомобили в ЕС през 2018, през 2021 г. продадените автомобили са 9 милиона.

6

Анадолски мъпет

преди 1 година

Турската работа бетер атсинганска работа!

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Турция й...прилича да е главен посредник в този тежък военен конфликт в региона на източна Европа.. Все пак като бивша Империя,има самочувствието да посредничи,а и...историческите й контакти с двете държави са от векове.

4

ОТГОВОР

преди 1 година

Знаете ли Защо ?Мое Мнение - Няма Лидери на Европа .За критиците - Знаете ли кой е Президент на Германия , Италия , Австрия , Испания , Швейцария , Полша ?Не ? Защото имат Президенти с обратна сексуална Ориентация и се чувстват добре в Леглото с Млади Мъже - ЕС е като Порноканал .

3

бай Тъпчо

преди 1 година

Ердоган, Ерпутин и Бетерзеленски се събрали, спомнили си туй-онуй, и запяли дружно "Три танкиста, три веселы друга"

2

Анонимен

преди 1 година

Турция ще се прегърне и с Русия и САЩ.

1

Анонимен

преди 1 година

Щото Ердо е голям тарикат.Винаги гледа да намаже и от двете страни.