14

Анонимен

преди 1 година

Браво на децата! Честити медали и много много успех в живота! Ако успея да намерят мястото си в България ще бъде супер.

13

Анонимен

преди 1 година

заучаваш комбинации и алгоритмични зависимости и воала

12

Catrock

преди 1 година

Тези умни,амбициозни,трудолюбиви младежи имат пълното право да учат,да се реализират и живеят където си поискат.Защото качественото образование и интелектът те правят гражданин на света!

11

до 8

преди 1 година

Точно ти никакви пари не си дал на тези деца, ти на твоето семейство не можеш да помогнеш, а си мислиш че си направил нещо за другите, всички българи имате такива комплекси, че изпращате някой някъде, че му давате пари и му оправяте живота, а на себе си не можете да помогнете.

10

Анонимен

преди 1 година

момичето отляво е прекрасна. Красота и интелект

9

Анонимен

преди 1 година

Не знам на олимпиада по какви науки са били , но тази отляво идва от олимпиада по тласкане на гюле.

8

Браво на децата

преди 1 година

Въпреки че това ще са поредните забегнали в Русия и Беларус и ще останат да работят там. Много жалко :(

7

Анонимен

преди 1 година

Поредните безработни или заминават за САЩ с пари платени от бг.

6

Анонимен

преди 1 година

До 2, а за инж. Петко Динев чувал ли си? На всички космически спарати подводници транспорт по света и т.н. има негови камери, които са едни от най-прецизните в света. Дори в Игра на тронове са използвани негови камери, на които пише направени в България... ами образовайте се хора.

5

Анонимен

преди 1 година

Браво на децата. Още си спомням тия с медалите от НПМГ и СМГ. До ден днешен аутсайдери повечето. Дано не е това случаят. Не ме разбирайте погрешно, аз съм отличник, имам собствена ИТ компания, но никога не съм ламтял за величие и медали. Гледах си детството, спортувах, играех игри, пък сума подобни колеги са странни днес. Да, работят хубава работа, ама ни семейства, ни нищо. Аутсайдери. И аз имам медали де, ама спортни.

4

Анонимен

преди 1 година

До 2, Да си чул. Теньо Попминчев със сребро от най-престижната Олимпиада по Физика беше обявен преди 10 години за един от 10 млади учени на бъдещото. Единственият българин, който може да стане кандидат за Нобелова награда за цялата ни история, ако успее в сферата му "лазери на рентгенови лъчи". Това за което се говореше в Междузвездни войни.... така че вината е в теб, че не знаеш за такива хора. Българи.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: ами работят си хората сериозна работа, не стават шоумени да се натрапват по телевизията. За простолюдието други хора са интересни, тези са скучни за тях.

2

Анонимен

преди 1 година

Добрата новина за деня.

1

Анонимен

преди 1 година

Толкова много медалисти всяка година, а незнайно после какво се случва с тях! Как пък един не взе "Нобелова награда", или поне да направи някакъв научен пробив? Да не се окаже, че вместо научени, са дресирани?