40

Статистик

преди 1 година

Руснаците увеличиха сумата, която може да се праща в чужбина от 10 000 долара на 50 000. Демек искат малко да отслабят рублата, че много се вдигна, а силния курс е вреден за икономиката. Ако искаш да обмениш долари в русия в банката не е лесно, но не е и толкова трудно. На черно вървяла 10-15 над официалния курс. Справка Блумберг.

39

Бобчо

преди 1 година

Имаш водопровод в къщата,врътваш кранчето и водата потича. Казват ти обаче ,че ще ти карат вода от северния полюс на ледени блокчета.Ще ги качваш в резервоар на покрива си и като се разтопят ще имаш чиста вода до следващата доставка. Ще ти излезе много Ефтино,справка Кирчо умния.

38

Доналд Тръмп

преди 1 година

Нали има санкций ,нали с тях наказваме лошата Русия !Излиза ,че сами си го набихме целия като слушаме господарите оттатък океана !*** народ слаба държава!

37

hasmokar

преди 1 година

Синьото гориво само тука поевтинява, чекаме дефлацията.

36

Просия

преди 1 година

До 42. Е, убаво, че доларът се разменя за 62 рубли ( само по официалния курс), ама защо 1 рубла не се разменя за 62 долара? Е това не ти ли говори нещо?

35

Европеец

преди 1 година

До 45. Нещо си се объркал. Всичко това ще е до време. Много скоро всички държави от ЕС ще скъсат с руските горива и ще намерят алтернативни доставки. Защото просията е ненадежден доставчик - утре може да вдигнат цената, да поискат плащане в биткоини или парите да минават през личната сметка на ***.кин.

34

Българин

преди 1 година

Е нали ние си купуваме руски газ станал свободен с 50% надценка. Какво стана с евро солидарността, защо началниците не го спряха като нас. Дъното България, 100 млн загуби за месец, малко ни е.

33

Анонимен

преди 1 година

Неговите контрагенти са отвън пред някое чейндж бюро...

32

Анонимен

преди 1 година

"Мои контрагенти ми споменават в мейла , че на черно вече трудно ще намериш долар под 300 рубли." - Дай да видим кои са тези твои контрагенти. Веднага ще им продам долари на този курс. Интересното е, че ти слагат плюсчета на коментар, който няма нищо общо с реалностите, но заблудени хора има много... :)

31

Анонимен

преди 1 година

На американските прислужници им се дръпнаха лaйнaтa нагоре по правото...

30

Анонимен

преди 1 година

до 40 дай го тоя адрес дето долар е равно на 300 рубли да отида да си ги купя

29

Анонимен

преди 1 година

В момента всички от ес могат да купуват руски газ, само България и полша не могат. България заради канадското кирливо ***.

28

Анонимен

преди 1 година

1 щатски долар е равен 64,35 руски рубли.

27

Анонимен

преди 1 година

Български борсук плаща 300 лева за 1 долар -- ха-ха хи-хи!

26

Анонимен

преди 1 година

До дъждовна водаНаправо се редят на опашка за рубли. Мои контрагенти ми споменават в мейла , че на черно вече трудно ще намериш долар под 300 рубли. Та вярвайте си, пък и ако ви плащат сте уредени

25

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава гледа да зареди хранилищата, че не се знае утре кремълския дивак, ако е жив, какъв акъл ще му дойде. Така ще бъде докато се организират доставките и гаранциите от другаде. Все пак тази организация е от 30-тина години и не става от днес за утре.

24

Бай Иван

преди 1 година

Киро що не иде в европарламента и да им каже да са съпричастни с България и Полша и веднага да спрат да купуват Руски газ. Дали няма да го извхърлят през вратата на момента. Всичките са или смешници, или мишоци.

23

Доставя

преди 1 година

Големите от западна Европа не приеха санкциите имат си газ и плащат във рубли ние(във лицето на Киро) сме по ербапи от Германия и заплашваме Русия със война!!!!нема газ нафта 3,70 от Германия ги гонят Укро фашистите ние ги прибираме!!!! Къде е логиката?????

22

дъждовна вода

преди 1 година

Руският енергиен гигант Газпром продължава да доставя газ за Европа. Този факт е известен и неоспорим. Друг факт обаче се премълчава. С всеки изминал ден еврата на Московската борса силно поевтиняват. Тенденцията показва, че Газпромбанк ежедневно обменя огромните количества евра, които ЕС плаща за руския газ и ги обменя за рубли. Рублите са силно търсена валута и непрекъснато поскъпват. Още преди месец предположих, че до края на годината 1 ойро може би ще се обменя за 50-55 рубли.

21

Анонимен

преди 1 година

Uniper плаща в рубли.