52

Богат

преди 1 година

Погледнете трета снимка. Написано с правописна грешка, но гордо и амбициозно размахано. В случая би трябвало да се напише,, ПетролЪТ", но пълният член и неговата употреба явно е забранена територия за много българи. Вижте им физиономиите на тези австралопитеци.

51

Анонимен

преди 1 година

За пръв път виждам хора да протестират за правото на шефовете си да си купят най-новия Bugatti

50

Анонимен

преди 1 година

За съжаление си заслужаваме тази участ,няма гражданско общество,нямо го Левски!Българина е наивен и тези хрантутници се възползват от това.Всички тези трябва да се изчистят с нови

49

Анонимен

преди 1 година

ако от всички отрасли си защитаваха интересите, отдавна да се бяхме оправили..

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен49-Искам да уточня,че не съм нито за Бойко,нито за Кирил!Бойко може да е крал(?),но от това,което е работил! А тези новите крадат директно от НАС-тези,на които обещаваха"БЪЛГАРИЯ като ШВЕЙЦАРИЯ"ХУБАВО ИМ ДОЙДЕ ОСТАВЕНОТО ОТ Борисов!Борисов никога не ни е лъгал като тези и ни казваше какво може да се даде,а ако няма пари казваше,че няма-точно и ясно! Стига вече оправдания с Бойко! И да не се оправдават (отчасти) с войната,защото тя е от 02.2022,а цените хвръкнаха от лятото на 2021 г!

47

Анонимен

преди 1 година

Сега ли се сетиха,че на запад има пътища а на изток чакъл,къде бяха когато ТИКВАТА строеше уж МАГИСТРАЛИ.Не виждахте ли,че се строеше и крадеше,къде са паркоместата за отдих и почивка както е на запад.Та той дори крадеше и от маркировката,която ставаше причина за много ПТП и жертви не Ви ли е срам???

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен29-Koгато Бойко беше на власт всичко беше нормално на приемливи цени !Отоплението на хората беше на нормални цени-ако искаш на газ,ако искаш на ток,ако искаш на дърва и въглища,но разумните хора се отопляваха на газ и ток,за да няма замърсяване!А от есента насам-майко милаааа,мръсотия,пушек от кой каквото намери за да се топли!Хайде стига вече оправдания с Бойко!Една година откакто ни правляват тези красавци и вижте какво направиха с нас и продължават лъжейки ни!А войната е от февруа

45

ПП=ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 1 година

ЩОМ СПОНСОРА ИМ Е ЛУКОЙЛ-ПУТИН........

44

ПП-КРАДАТ БИЗНЕСА..

преди 1 година

УМИШЛЕНО ФАЛИРАТ ПЕЧЕЛИВШИТЕ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И ГИ ПОДАРЯВАТ НА ОФШОРНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ РУСИЯ, САЩ, КИТАЙ, ИЗРАЕЛ......

43

Анонимен

преди 1 година

Само дранье за тази камионджийска клика неуки милионери. Няма го банкянския арестант да ги закриля,а те да му пълнят шкафчинциту и вой до небесата.

42

Кирчо лъжеца

преди 1 година

Искате ли да се обзаложим, че Кирчовци излъгаха превозвачите? Днес излъгаха и пенсионерите. няма 21.6% увеличение. Увеличението е може би около 4%. Като прибавим към пенсията 60 лева,които се получаваха до сега, 6.1 % по швейцарското правило и остана около 4 %.

41

Анонимен

преди 1 година

Да обявят осигурителни доходи на превозвачите.На 100% съм сигурен ,че се осигуряват на минимален доход.Като не плащат и крадат от нас ,да няма помощи и за тях.

40

Анонимен

преди 1 година

При протестите по време ГЕРБ имаше протести за над 100 дни.ГЕРБ не говори с протестиращите нито за секунда.А сега имаше вече над три разговора.Да не се правят на силни с ТИР-овете и да блокират ,а да протестират пред парламента.,както го правят всички до сега.Това е предложение за сега.ТИР-овете имат слаби страни.

39

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС стачкуват.Това само радва. Дано да фалират и хората да си намерят работа при нормални работодатели.

38

Точно

преди 1 година

Вие рушите пътищата,затова задължително трябва са плащате високи тол такси,нахалници такива!

37

Реалист

преди 1 година

Защо не протестирахте пред прозорците на Б.Борисов? Но не смеехте,защото щеше да ви разпердошинчи и рекетира,а после да ви изгони от работа.Нагли сте!

36

niki

преди 1 година

Искаме да не плащаме за това, че чупим пътищата и нека плащат всички балъ*и с коли, които си купуват винетки. Това са им на практика исканията.

35

Анонимен

преди 1 година

ББ преди 10 години ... само една тоалетна по границата остава да варосаме и влизаме в Шенген ...

34

Анонимен

преди 1 година

Милионерите реват! а ния бедните кво траа да направим?

33

Анонимен

преди 1 година

Къде бяхте.??? Лукойл е от тридесет години