46

Алито от София

преди 1 година

Уточнявайте нещата, те не са се познавали, познавали са Йомов и понеже са леWCкари и са били повече *** и са се заяли с хората, каква паркирана кола, ходете да видите колко място има за 10 тира, а елате у петък да видите какво е няма къде да паркираш у 02:00 сутринта

45

Анонимен

преди 1 година

Ето за това трябва РЕФЕРЕНДУМ за Свободно оръжие ! Щом за всичко можем да подръжаваме на Американците , трябва и за това да е така !

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 - Що , Ти НЕ знаеш ли кой си ?!

43

Men

преди 1 година

Мутрите от ГЕРБ се върнаха!!! Марш в затвора

42

МУТРИТЕ СЕ ВЪРНАХА..

преди 1 година

ПОД КОМАНДВАНЕТО НА РАДЕВ И РАШКОВ....ВИССССССС..... ВСЕКИ ДЕН КРУПНИ ОБИРИ,.... ПРЕСТРЕЛКИ.....

41

крум

преди 1 година

Черно тото . Въйпроса е кой не даде всичките пари

40

Анонимен

преди 1 година

Трябвало е да стържат анаболни мозъчета от асфалта.

39

Анонимен

преди 1 година

по интересно е какво са правили там, с голяма вероятност са имали уговорена среща и нещо се е объркало;)

38

Анонимен

преди 1 година

уфф това ауди струва около 280,000 BGN :D

37

До 32

преди 1 година

Е да ама нали продължаваш да живееш с тях, навсякъде около теб са...

36

Абсурд

преди 1 година

Да се стреля, да нараниш някой в краката, било лека телесна повреда??? В една нормална страна, да извадиш само оръжие, се счита опит за убийство и наказанието започва от 5 год и отива нагоре. Само за лека телесна повреда, ти лепват още между 6-8 год. Човешкият живот тук не струва нищо,една от причините, чужденците да ни нямат за хора!

35

ТОВА Е

преди 1 година

АЛОООО, ТОВА ДА РАНИШ УМИШЛЕНО С ОРЪЖИЕ 2-*** ДУШИ ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ЛИ Е.....А В ГЕРМАНИЯ БОРИС БЕКЕР И ПРЕЗИДЕНТА НА БАЙЕРН УЛИ ХЬОНЕС ЛЕЖАХА В ЗАТВОРА .....ТУК ЩЕ ГИ ПУСНАТ,ЗАЩОТО Е ДИВА ИНДИЯ

34

ТОВА Е

преди 1 година

ЕТО ТОВА Е ПРОКЛЯТИЕТО И ПРОКОБАТА, КОГАТО СИН ИЛИ ВНУК НА ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ-СПАРТАК , ТОДОР БАРЗОВ-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ПРЕМИНЕ В SWIНСКИЯ ОТБОР.....МОЖЕ ЛИ ЛИ ВНУК НА ТОДОР БАРЗОВ ДА ИГРАЕ В лицекс?.....СЛЕДВАЩИЯТ ПРОКЪЛНАТ Е ОНЗИ ВРАТАР НА СЛАВИЯ-ВУЦОВ.....СИН И ВНУК НА ФАМИЛИЯ ВУЦОВИ, НО ТОВА ВРАТАРЧЕ ПАРАДИРА,ЧЕ Е цесекар.....ИНАЧЕ БАЩА МУ ВЕЛИСЛАВ ВУЦОВ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.....ОНЗИ ГОРЕ ВИЖДА И НАКАЗВА ДУШМАНИТЕ НА СВЕТИНЯТА "ЛЕВСКИ".....ЛЕВСКИ Е ВЕКОВЕН,САМО ЛЕВСКИ.

33

Анонимен

преди 1 година

Футбалерчето ясно откъде има пари за скъпа кола, ама някой провери ли тия пишман-биячи как карат автомобил за стотици хиляди левове?!

32

Анонимен

преди 1 година

И какво общо има Гешев с тия махленски биячи?! В САЩ щяха да ги разстрелят и щяха да са в графата "статистика", защото подобни случаи са ежедневие! Тук поне са ги стреляли със стоп-патрони и то в краката!

31

Анонимен

преди 1 година

Охранител на лихвар, учил в Академията на МВР, ама изхвърлен оттам, защото организирал грабеж! За тия лица ли трябва да има правосъдие, в нормална държава тоя щеше да е затвора, а не да се прави на мъж!

30

Анонимен

преди 1 година

Ако държите на всяка цена да се дистанцирате от най-тежките селяни и долняци в тази държава, то просто спрете да шофирате в градовете. Ефектът е моментален, перманентен, и облагородяващ! Ще се преродите.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26, щото това е решение на прокуратурата байчо, тя определя какво обвинение да повдигне. Щото от нейното решение зависи как ще тръгне делото и какви ще са последствията за извършителите. Щото е много по-лесно да минат делото като лека телесна повреда и послед да отчетат дейност. Щото Гешев е позор ...

28

Анонимен

преди 1 година

...ти знайш ли кой съм АЗ бе?

27

Анонимен

преди 1 година

До Бай Иван 2 то всеки е за това, ама виж, че ченгетата дават пищови само на прЕатели ... от къде накъде на някакъв ритнитопковец му е издадено такова??