43

Владо

преди 1 година

В Гърция бензина е 2.20 евро, но транспортият бизнес проблем няма, а и заплатите там са двойни. Щом нашият бизнес реве при най-ниските цени на горивата в Европа и най-ниски заплати, значи проблема е в него. Трябва да бъде оставен да фалира.

42

Ама разбира се

преди 1 година

Миши, ние ти вярваме безрезервно, нали знаЙш? Сега чакам Томито, Биков, ***, и още една торба кандидат затворници да започнат да то пригласят в хор от други "Не Гербартстки" медии и те така. Но Нуши, това ще ще свърши, наши знаЙш...., знаЙш, знаЙш, за това ревеш и то о другите, защото знаЙш...

41

Сашо

преди 1 година

На леля Пена у *****! Сега вече няма да те сърби лельо! Гледах да видя един арменец и един п****с, но ги няма никакви(или шефа от Дубай не е платил!

40

Аз промяната

преди 1 година

ПО ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ СЕГАШНИТЕ СТАРИ СТАРИ НЯМА

39

Анонимен

преди 1 година

Другари пролетари, имате пълната подкрепа на Коминтерна! Бензина вече е без пари, сипвайте безплатно, комунизъма иде!

38

Леля Пена

преди 1 година

Теменужке,а вярваш ли в таласъми?А къде скри пътната карта и къде са ти очите?

37

777

преди 1 година

ТРУП!!!

36

Бойко Борисов

преди 1 година

мойте кучета има спря хранилката и сега лаят

35

Ром"с

преди 1 година

Народа трябва да избира ....между днешното неграмотно, американофилно правителство и корумпирано до ушите и октоподно правителство на ГЕРБ.

34

Херакъл

преди 1 година

Защо шофьорите на гр.транспорт в София протестират? Тях ги субсидира общината,а не мин.съвет. Явно Данчето Фандъкова е изяла парите им или е рекетирана от Баце.

33

Анонимен

преди 1 година

Теменужка Петкова: Опозицията не стои зад протестите, те само го финансират!

32

Кметът

преди 1 година

Щом се оправдавате,че не стоите зад протестите, значи сте вие,тъй като 12г.лъгахте народа,сега продължавате да лъжете.

31

Сата НАТО

преди 1 година

на хората се предлагат едни 12 лв. на месец, които не могат да покрият галопиращата инфлация в момента, покачването на цените, на горивата и на всички останали стоки -----///-------- А защо някой трябва да им покрива разликите и инфлацията? Нали им харесва войната на Путин? Войната струва пари. После и възстановяването ще струва пари. И ще го плащат основно любителите на "русский мир".

30

Реалист

преди 1 година

Точно опозицията и най-вече твоят началник:еднокнижника стоите зад стачките,народа е мъдър и знае:повече никога мутри!

29

Анонимен

преди 1 година

Определено не е политически инспириран протестът!!! Само някой зложелател може да каже такова нещо пред справедливия протест на "Тролейбусен транспорт - Пазарджик" за по-ниски акцизи на дизела и да не се разширява обхвата на тол системата и да поскъпва тола!!!

28

натеменужихте ефира

преди 1 година

Да бе, не стои! Инициаторите се отричат от протеста? Що така?

27

ТЕМЕНУЖКА Е ПРАВА

преди 1 година

Истина е, че и Бойко Борисов и Румен Радев от дълги години обслужват Кремъл, но Теменужка Петкова е права, че опозицията /ГЕРБ/ не стои зад тези протести, защото те са акция на Радев с цел сваляне на правителството и нов служебен кабинет на Радев. Още по-голяма истина е, че каквото и да постигне този пореден служебен кабинет на Радев, всичко това ще бъде напразно, защото както вървят нещата, Русия ще бъде сразена в тази война и после някои ще се чудят къде да се скрият от закона.

26

Аз промяната

преди 1 година

До 24 СЕГА МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ ДА ТЕ ПИТАМ ОНЕЗИ ПИКАЕЩИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ КАКВИ БЯХА ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ ЗНАЧИ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ МОЖЕХА ДА СЕ ТЭРКАЛЯТ ДА РЕВАТ ДА БЕЗЧИНСТВАТ А ДРУГИТЕ НЕ МОЖЕЛИ

25

Аз промяната

преди 1 година

До 33 защо ти не си станал милионер 33 защото нямаш качества

24

Не, ГЕРБ

преди 1 година

Е невинен!Данка Фандъкова даже ги облече с нови сини дрехи.И тя ли не е гербаджийка?