20

Анонимен

преди 2 години

И като учат физика и математика какво?В Иван Костова България не върви нищо друго освен далаверата.Трябва да си мошеник и да си на протест срещу главния прокурор!

19

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Срамота ще да е Сакскобурготските чудовищни еврейски нацисти да не паднат на колене пред Великият Димчо Дебелянов! Повече от това , Сакскобурготските юдеи ще заплатят чрез смъртна присъда за поредната разруха на Майка България. Искам лично да потопя в собственната му кръв евреинът Шимон Сакскобурготски! Лично аз,Който съм Потомък директен на Моите Отци- КАНовете! Смърт за царете! Да живеят КАНовете! Долу властта! Да живей Безвластието!

18

Анонимен

преди 2 години

малките кифли такива неща ще напишат че после с години ще се смеем. Излизам с една, а тя ми казва "щом си с по скъпа кола от мен значи може да излезем", затворих вратата и е оставих да си седи на тротоара. Мега деградация на младите.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Срамота ще са е Сакскобурготските чудовищни еврейски нацисти да не паднат на колене пред Великият Димчо Дебелянов! Повече от това , Сакскобурготските юдеи ще заплатят чрез смъртна присъда за поредната разруха на Майка България. Искам лично да потопя в.слбственната му къв евреинът Шимон Сакскобурготски! Лично аз,Който съм Потомък директен на Моите Отци- КАНовете! Смърт за царете! Да живеят КАНовете! Долу властта! Да живей Безвластието!

16

Анонимен

преди 2 години

Абе я учете математика, физика, химия и не се занимавайте с разни празнословици!

15

Анонимен

преди 2 години

В костовистка България поезия не върви.Трябва да си мутра и мутреса с проблеми с главна прокуратура.

14

Deep Zone

преди 2 години

Аз искам да те помня все така бездомна, безнадежна и унила,в ръка ми вплела пламнала ръка идо сърце ми скръбен лик склонила..Жалко, че повечето дуум групи са по северните ширини, иначе спокойно биха си чопнали от гения на Дебелянов. Не виждам обаче никакъв смисъл да се дава това стихче на младежи и девойки, които по цял ден стоят в ТикТок и Виктория Капитонова от Ергенът е техен идол, на който искат да подражават- безкрупулни златотърсачки :) На момчетата-Йомов, който се обажда на тати :D

13

хитър петър

преди 2 години

Без личен пример от политиците ни, да се учат произведения с някакъв дълбок смисъл е безсмилено , на практика , то се вижда кой се урежда и води парада и с какви "умения"

12

спомени

преди 2 години

Да се завърнеш в бащина си къща, когато гроздето във вино се превръща, когато зърното е станало франзели, когато пенсията старите са взели. Това не е от Д.Дебелянов, а е от соц.време. Сега ни виното - вино, ни хляба - хляб, а да не говорим за мизерните пенсии.

11

Анонимен

преди 2 години

Във висшето образование дори технически специалности полежението е все по-зле, оставят те на своя глава да се оправяш, какъв е смисъла от подобни институции ,където са се намърдали мързеливци на топличко,докога така , после чакайте качество на труда и покачване на производителността, образователната ни система е безсмилена, по добре майстор нещо , да ти викат че си *** ама да умееш,скоро тва ще се гледа, ако мислите че с компютри ще правим икономика хах..

10

Анонимен

преди 2 години

Аз си го признавам... Нищо, че съм завършил преди 90-та... И тогава, и сега, си нямам на идея какво е искал да каже автора. Само той си знае какво е искал и какво е казал.Нито худ. литература, нито стихове, тая моя глава не поема :)

9

ПОМИСЛЕТЕ:

преди 2 години

1.Епохата2.Любовта,тъгата,да си влюбен дори въображаемо е "опияняващо......Оттам- нататък е дори романтично да пишете!..Стига да сте чели веднъж стих. и.... да си спомните тъжния поглед на Дебелянов...6-ица!

8

11

преди 2 години

Дрън-дрън, празни приказки. То каквото е имал да каже авторът го е казал. Няма кво да се умува и да се разтягат локуми. Трябва да се учат български език, математика, физика, химия и биология. Другото са глупости...

7

И кво

преди 2 години

Като я напишат и ще узреят ли? С шестици по литература едно писмо доставчик не могат да напишат. И защо? Защото и на учителите им е толкоз акъла. Тотална липса на функционални умения.

6

Анонимен

преди 2 години

Пишете за Украйна и матурата е взета.

5

Анонимен

преди 2 години

Tрудна тема. В комерсиално общество, където всичко живо говори за интереси, пари, надмощие над другия, какъв спомен, скръб и утеха?! Димчо Дебелянов е толкова сантиментален, чувствителен, неразбран от масовката. Как 18 годишен глаавоч, който постоянно кисне във фейса да разбере и почувства лириката на безсмъртния поет?! Що ги мъчат изобщо с такива философски теми?!

4

Анонимен

преди 2 години

Идеална тема за глупости и бисери!

3

Qwerty

преди 2 години

Снимката към статията кърти...

2

Анонимен

преди 2 години

Успех!

1

Анонимен

преди 2 години

Познах, че ще е поет.