21

Хемус

преди 1 година

И аз нямам висше образование,но не съжалявам!Учих в техникум,крадох занаят от един човек,който ме научи на много неща,изкарах казармата и там осемнадесет месеца като не си наряд четях специализирана литература и така есента на 97-*** година,хайде към ФРГ-то!Началото не беше леко,но времената бяха романтични,хората бяха по-истински и ми дадоха шанс да покажа какво мога!Така двадесет години по Германия,Дания и Норвегия,направих мангизи сега пак работя за себе си във България от дъжд на вятър!

20

Бягайте

преди 1 година

Автомонтьор със средно 4000 лева. Хората с образование 1000 лева. Чистачките 2000 лева. Да ти имам и миризливата яма.Бягайте докато можете.

19

аззз

преди 1 година

Какви са тия ГЛУПОСТИ,и от къде събират тези данни не знам?!Много хора останаха без работа още от Ковид!Сега много ходят на работа без заплати,заради кризи.ОООО ние сме много добре!!!Ниска безработица и повищение на доходите!!!!!!!1

18

Анонимен

преди 1 година

БГ е държавата с най-бързо изчезващото население на света. От сега се усеща глад за кадри, а след 10г просто няма да има. Медицинските сестри са на по 60г сега, все повече пенсионери работят защото просто други няма. Нашата фирма отвори офис в Пловдив само защото не могат да намерят хора в София за по 3000лв, факт. Е да трябва да знаете все пак а не да сте тракторист, но въпреки това няма.

17

Йован Колюмчев

преди 1 година

До Анонимен 18. Хайде стига с този Борисов. Надуваме си главите излишно. То не бе БКП,СДС.То не бе Костов, царят, пъдарят, та все си избираме некадърни и днес. Цялата ни работа е в самите нас. Превърнали сме дъравата си на оплаквателна книга, а не се поглеждаме в огледалото всички, че сме заприличали на зомбита.

16

За сметка на това ..

преди 1 година

Рекордно ниво на инфлация !

15

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Нормално, по-голяма част от безработните не се и регистрират!

14

full stack

преди 1 година

това са само регистрираните на борсата , но колко има без регестрация в това държавно недоразумение ?? защото тази борса не работи и никой не я ползва ! кой си е намерил работа от борсата ??? аз не съм чувал за такива до момента . единствено се подават документи ако някой има стаж , за да се вземат помошите и това е .... реалната безработица е огромна !!! това е скалъпена статистика !

13

До 9

преди 1 година

За училищата и детските градини, трябва да си ГЕРБЕР иначе никакъв шанс нямаш...

12

Анонимен

преди 1 година

По времето на Любен Беров безработицата беше 0%

11

NoirFire

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо изгониха българите от страната, не остана кой да работи.

10

Един

преди 1 година

Пропагандният вестник от социализъма и комунизъма "Работническо дело" бледнее пред сегашинте новини))

9

Анонимен

преди 1 година

Моята дъщеря завърши за учител по история. Сигурно в над 8 училища е подала документи, където търсят младши учители, навсякъде й казват - м, опит нямате, опит. И се издържа с частни уроци и като уредник в музей се набута. 2 години беше безработна, защото в никое училище не я взеха.

8

ПроСоТо

преди 1 година

ми то сичкото безработен са изнесе из Съюза..Тука останаха само безработните окраински екскурзианти..

7

:-)

преди 1 година

Затова ли има 700 000 здравнонеосигурени българи и то, като се приспаднат живеещите в чужбина?

6

Анонимен

преди 1 година

30-40 % е безработоцата като в провинцията стига 90 %. Много са и хората които са непълно време но не се отчитат за безработни.

5

Анонимен

преди 1 година

1 милиона са безработните или уволнените но те не ги пишат за безработни защото не са в бюрата по труда. Още 200 хиляди са в бюрата и това прави общо минимум 1,2 милиона безработни.

4

Сахар

преди 1 година

Глад има за всякакви кадри.Най-търсени са такива дето да се навият да гърбят за без пари.

3

хах

преди 1 година

Колко от реално безработните са регистрирани в бюрото по труда?

2

Един пич

преди 1 година

Преди доста години майсторът на рамки Харбов от София си открадна от баба ми 8 гоблена. Търсихме го, но не можахме да го открием, за съжаление.