87

Анонимен

преди 1 година

по колко дават на един протестиращ и къде мога да се запиша и аз?

86

Караянчева

преди 1 година

Като не харесваш борисов оди пеш и гладен

85

Анонимен

преди 1 година

Градският транспорт в София защо не иска оставката на Фандъкова??Превозвачите разбраха ,че свърши хранилката на Боко и Тиквата ги прати да спират движението по време на матуритеНормално ли един превозвач да плаща колкото един обикновен шофьор?

84

Анонимен

преди 1 година

Ходете вие да въртите, геврека по цял ден. Абе големи злоббари сте. Никой не оценява, труда на другите.

83

Анонимен

преди 1 година

А като днес протестират и не работят,кой ще им плати надницата,или да не питам?

82

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам. Щом са им ниски заплатите да напускат. 1500 лева за София е нищо. Кестените ще походят пеша и ще вдигнат заплатите. Всички напускат и чакат увеличение. Така се протестира.

81

Анонимен

преди 1 година

По времето на герп се развиват бизнеси с шофьори, строители и сервитьори. И всички други бачкахме, за да изхранваме тая прослойка нищоправци. А те се отплащат като ни задръстват улиците и гласуват за тулупа от банкя.

80

Глупости

преди 1 година

.... И 100-ДНИ ДА ПРОТЕСТИРАТ----ПАК НЕМА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!! ШЕ ЧАКАТ НОВИТЕ ИЗБОРИ СЛЕД 4-,ГОДИНИ, КАТО ПРИ ГЕРБ!!!!!

79

хм

преди 1 година

Успех желая на протестиращите! Днес от страх явно колите по улиците бяха направо една десета от вчерашните. Никога до сега не е имало толкова места за паркиране в центъра и само по няколко коли чакащи светофар. Дай Боже , всеки ден протест ;)

78

Анонимен

преди 1 година

герберугите да бяха викнали и малко основен електорат за подкрепа, роми и помацци. Аа *** то вали бе.

77

МЪКА

преди 1 година

А КОЛКО ХУБАВО БЕШЕ КОГАТО ФА ТМАКА ВДИГАШЕ ЮМРУК И НИ ПОДКРЕПЯШЕ? СЕГА И ТОЙ ПЛАЧЕ ОТ ОТРОЧЕТАТА СИ? А КАК МУ СЕ ИСКА ПАК ДА ПОДКРЕПИ ПРОТЕСТА - ТА ЧАК МУ СЕ ПЛАЧЕ!

76

герб позор

преди 1 година

бойко изкарвай свиневъдите явно тие шафьорчета са слаба ракия, докарвайте прасетата

75

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова е разрешила на тежките машини да влязат в центъра на столицата.Сещате ли се КОЙ е организирал протеста.И тя ли ще ремонтира жълтите плочки,като и знаем какви са и ремонтите?

74

Петров

преди 1 година

Футболистите що не стачкуват, стрелят ги по бензиностанциите.

73

Анонимен

преди 1 година

В момента тези пречат на онези, които им плащат заплатите, да си свършат работата. Е тва ако не е пълна иддиотщина, не знам кое!

72

Анонимен

преди 1 година

Отново герберунгелските маргинали са организирани да пречат. На герб ще им се отрази на изборите, пак ще сънуват проценти, но ще останат изненадани.

71

Кики

преди 1 година

Иска те тоя народ бе Боко.И синдикатите и те пълзейки те искат бе.Кога пак евро пари за избрани хора, кога пак Алибеговци умилително ще мъркат бащице?Върни се , обещай раздай тави кебапчета на тоя протест и ще бъде светлина.

70

Стамат

преди 1 година

Монополите на ГЕРП изкарали служителите си на стачка , баце ! Остро!

69

Анонимен

преди 1 година

Сутринта имаше интервю със Симеон Дянков-без да квалифицирам какъв е и какво е правил,но това което каза си беше по учебник -Със всички мерки в момента които прилагат Кирчо и Кокорчо СТИМУЛИРАТ ОЩЕ поскъпването на цените и инфлацията -човека каза ,трябва да се увеличат стоките,производството,предлагането за да може да има повече производство и да паднат цените ,а те какво правят ?Наливат повече пари ,при същото количество /ограничено/,стоки,услуги,производство в самата икономика ...

68

Анонимен

преди 1 година

Аман от протестъри! Само блокират кръстовища, сутринта беше ад! Нека си протестират, но да не пречат на останалите които искат да работят!Надявам се полицията да се намеси и да въведе ред! Сутринта имаше много полицейски коли!