39

Анонимен

преди 1 година

Тоя свят окончателно лудна! И на това ценности му викат......

38

Анонимен

преди 1 година

Нямам думи, изперкването е очевидно. Ценности еййййй хахаха

37

148

преди 1 година

Народе???Поредната идиотия...Къде останаха нормалните ценности , любовта към родителите, семейство, Родина...?

36

ИДЕЯ!!!

преди 1 година

Всяка година си сменяш пола! Евала отпуски бол! От момче ставаш момиче! Айде отпуска. После си викаш ааа искам пак момче! Айдее отпуска. И т.н до пенсия само платени отпуски. Полове молове.,.,. Абе важното е стажа да върви!

35

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя, с какъв акъл ще си нарежеш генита*иите?! Демек ти хубаво ще станеш "привидно" от "другия пол", но как ще изпитваш удоволствие от секса, като нямаш орган с ествени нервни коночания?! Сам отиваш да се направиш инвалид. Почти същото е и с тия дето се бутат със силикон и какво ли още не, отиваш сам да се окепазиш, защото да не се лъжем, едва 3-4% са сполучливите опити.

34

Момичето от Дания

преди 1 година

Не разбирам какво повече ядосва нашенските защитници на ,,нормалността": съществуването на трансполови хора или платеният отпуск за смяна на пола? Ами ако е неплатен, по-добре ли ще се почувствате? Може би някои ще негодуват от тази несправедливост и ще решат да си сменят пола, за да ползват платения отпуск...

33

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какъв ви е проблема. 900 искат да си сменят пола, другите над 99 000 ще си запазят биологичния. Няма нищо апокалиптично. Точно раша и русофилските народи са с най-лоша демографка ситуация и страдат от обезлюдаяване на цели области.

32

Кънчо

преди 1 година

Ето това са истински евроатлантически ценности.. евала. Трябва и тука да се въведе, 3ти, 5ти пол, родител 1, родител 2. Ние евроатлантици ли сме или какво ? Да ви пикам на сбърканите судумити бездарни. Гнусна работа...само Путин ще ви излекува вас..

31

Войникът без армия

преди 1 година

Пеопада светът и то от уж "цивилиованите"! То вече само Смех😄😄😄 избива🤣

30

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да имам и от двата вида атрибути.

29

АНОНИМЕН

преди 1 година

Не пола, а главите да си сменят. Несретници.

28

До хромозоми

преди 1 година

Австралия не е в Европа или ти бъркаш Австралия с Австрия?

27

Анонимен

преди 1 година

Интернационалните евреи умишлени институционализират девиантното поведение, защото когато педофилията и перверзията станат стандарт, на ограбването на населението никой не обръща внимание.

26

Живко

преди 1 година

Абе тези евроатлантици си сменят пола както ни си сменяме носните кърпички! Отменили са изцяло решенията на Господ Бог!

25

Анонимен

преди 1 година

Ми то с една дупка за къде, ама с две е добре.

24

Евровизия

преди 1 година

От тия 900 поне 3/4 ще вземат отпуската и ще забравят да си направят операция или ще се окаже неподходяща за тях или някаква друга Евровизия ще спретнат на магазина...

23

Анонимен

преди 1 година

Сега остана и да се покрива от здравната осигуровка. Тия неща са вече прекалени.

22

Хромозоми

преди 1 година

Няма такова нещо като смяна на пола. Ако си мъж ти режат атрибута, ако си жена ти свалят кожа от бедрото и ти пришиват... нещо там отдолу. Ционисткият план за разпад на Европа чрез нормализиране на девиантно и дегенеративно поведение е добре замислен, но сляпо следващите го овце няма как да излъжат природата. Или си мъж, или си жена, понякога може да си и двете (хермафродитизъм). Но от мъж да станеш жена или обратно просто няма как да се случи.

21

Анонимен

преди 1 година

Нация, геннооформена от каторжници. А в каторгата винаги има много,на които се налага да им сменят пола. В такава среда на Ислямска държава работата им е лесна.

20

Широко затворени очи

преди 1 година

Крайностите са им типични. От християни - пуритани при основаването на Австралия - колонията до развратните Содом - Гомор.