28

Qanon

преди 2 години

Хахахах! Голяма скица тва китайче! Направи ми деня! :D

27

Анонимен

преди 2 години

Нищо не казва за корупцията в България . Иималия в Китай

26

Анонимен

преди 2 години

До32. Нормалните да се съгласявате с Брюксел , защото сме в един съюз на най развития континент на Земята. А със САЩ защото са най развитата страна на Света и по население половин ЕС. С Русия видяхме до къде го докараме с техните и наши свързани олигарси. С руските модели в политика и икономика. И в Соца и след него най бедната и слабо развита страна. По корупция най развита.

25

Анонимен

преди 2 години

Китай е империя, култура на повече от 3000 години! Имат спокоен поглед, мащаб и могат да ни обхванат с всичките ни дребни ежби и политически боричкания.

24

Пич

преди 2 години

То няма такава. Българската политика е да се съгласяваме с Брюксел и Вашингтон :) Дори интересите си в една Македония не можахме да защитим като хората. Иначе на китайката въобще не й вярвам как "случайно" тръгнала да учи български. Била е част от дългосрочен план 200 китайци да бъдат подготвени, за да ни управляват в бъдеще. Китай си има дългосрочни планове за всяка европейска държава. Нищо не правят случайно.

23

Тенгри Кан

преди 2 години

Пичови, ни съ плашувайте, само едно село в Китай са по около 8 млн, т.е. повече от нас;))) Матриал много, за да ви бъде сменена боята, щом толкова искате;))) Па, е, най-харесван от тех е Бойко, капиш? Кирчу леко ги обърква, но Бойко е баш как си требе в Китай - Бащица!;))) Бойко ша иляди!;))) Учат българският лесно (то е генетично, тва) и ша ги бъде тука, но вас, нема ви бъде;)))

22

Сандо

преди 2 години

ако е научила и разбрала кво са *** и калиники, значи ги разбира нещата

21

хаха

преди 2 години

Доста наивно е да мислиш, че хора като нея са толкова запознати с България, понеже сме ги впечатлили по някакъв начин или политиката в страната ни и е много интересна. Момичето най-вероятно ще бъде просто един многото шпиони на китайската комунистическа партия.

20

Анонимен

преди 2 години

много е зле

19

Анонимен

преди 2 години

Боб с наденица не беше ли закуската на англичаните?

18

Трябват ни китайци

преди 2 години

Само с китайци ще се оправи България никакви украинци и никакви руснаци. Китай е бъдещето и новата сила.

17

Анонимен

преди 2 години

До 15,17 Някои хора наистина не разбират за каква конкуренция става въпрос. Китай вече имат повече учени от САЩ. От САЩ, които си купува такива от цял свят! В университетите им преподаватели са китайци вече. Наистина не разбирате как Китай буквално поглъща целия свят. Китайците ходят на училище и работа като на война... :)

16

Анонимен

преди 2 години

Не само развиващите се страни имат дълг към Китай> Поинтересувайте се колко на минус са германците. Китай им изкупиха сума ти предприятия, с което им взеха и лиценз за технологии например. Но България се мълчи по въпроса. В ЕС имаше даже истерия по въпроса (преди ковид пандемията). Сега има нов път от Китай за Европа, който заобикаля Русия. Минава през щжните бивши СССР -републики, след това по море до Констанца (Румъния), през Унгария за Германия...

15

Анонимен

преди 2 години

Котето отдоле дали и то е тъй дръпнато?

14

9

преди 2 години

Над 30% от развиващите се страни имат дълг към Китай. На Китай такива хора й трябват познават манталитета и разбират как може да се повлияе мнението на масата. Ние ще ви построим магистрала, вие ще плащате по късно. И ако не можете няма страшно пристанище Бургас и Варна ще ни го предоставите за 100 години. И хоп един сигурен доход отпада. А китайската магистрала ще държи колкото китайски блок.....

13

Анонимен

преди 2 години

Аз ако отида у Китай и говоря за тяхната политика публично дали ще ме толерират?

12

ED

преди 2 години

Във видеото момичето казва и, че в България има голяма свобода. Кой знае какво е в Китай.

11

Анонимен

преди 2 години

Скромно облечена макар и не в рокля. Няма грим, няма нокти, няма корекции. Почти като нашите ученички и студентки?! Риторичен въпрос разбира се.

10

Анонимен

преди 2 години

Момичето говори много добре български. Очаквам да чуя и премиершата дали говори български. Поздравлния за нея и задъллжително за преодавателите и, за специалността Българска филология някъде в Китай.

9

Със сигурност

преди 2 години

е по-кадърна от западните студенти по линията на Маразъм.