61

Демографчо

преди 1 година

Все повече млади българи -миячи на чинии, касапи, берачи на ягоди и зеленчуцу, слуги, общи работници се връщат в България ! Връща се изме.та на България ! Ще плащаме и за новите некадърници !

60

Чичо

преди 1 година

Стига с тия идеотски статии - будалите свършиха отдавна, дето да ви вярват! Завръщат се само пълните некадърници, които не са прокопсали там. Няма нормален човек, който да умее нещо, да отиде в Европа и после по свое желание да се върне.

59

ЦРУ за харвардите

преди 1 година

При използване на машината за зомбиране в Харвард, се наблюдават и индивидуални странични ефекти. Понякога индивидът става ***, а по някога ококорен, но важното е, че зомби-ефекта е гарантиран на 100%.

58

Анонимен

преди 1 година

робите верват че ще станат свободни с труд и заеми

57

Анонимен

преди 1 година

'Младите хора, които учат в чужбина, развиват много полезни качества, например самостоятелност' ---- интересно как ще се наречеш самостоятелен като вършиш чуждия труд срещу пари?

56

ПАЗИ БОЖЕ...

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМЕ "ХАРВАРДИТЕ"..... ДНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ПРЕБРОЕНИ....... РАДЕВ И СЛАВИ ТРИФОНОВ НИ ГИ ДОВЕДОХА.....

55

Тони

преди 1 година

Направих тази грешка за 2г. Благодаря. Няма елементарни условия. За хората да не говорим

54

Име

преди 1 година

До Ако щете вярвайте,В грешка сте, 45 + почти 33 години е така.

53

Абе

преди 1 година

Добре че бяха изборите. Така като видях за кого гласуват българите в чужбина се успокоих, че няма изтекли мозъци

52

дим дам

преди 1 година

Те се връщат ама какво работят и за какви компании?След пандемията офис модела се промени и много наистина опитни и талантливи млади образовани българи се връщат но си остават служители на същите компании на пощи същите пари но работят от дома

51

Анонимен

преди 1 година

Образованието на запад е инвестиция, в Англия бакалавърската степен струва между 35 и 50 хиляди паунда. Ако някой се върне в България, в опит да си избие инвестицията е меко казано кpe-тен

50

Анонимен

преди 1 година

...и като видяха мизерните заплати на фона на високите цени,хайде пак обратно към европата

49

mery

преди 1 година

Върнаха се тези, които имат възможност да работят дистанционно. Освободиха си квартирите в чужбина и си работят за чуждите фирми от България и си получават западняшките заплати.

48

Анонимен

преди 1 година

Още харварди на батальони....

47

Анонимен

преди 1 година

Който се е върнал в бегето рядко е изкарвал година. Всички, които познавам и които искаха да се върнат после драпат обратно в чужбина. Лошото е че някои пробват да въртят частен бизнес, наливат пари, опитват се да правят нещо и накрая си губят всички спестявания, а някои се набутват със заеми,за съжаление България не е в цивилизованият свят и никога няма да бъде.

46

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина!!! НУЖНО Е ДА СЕ СМЕНЯТ ПОКОЛЕНИЯТА....ДАЖЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЕЧЕ!!!

45

Анонимен

преди 1 година

До 54. Да учиш за журналист в Русия е като да тренираш за скиор в Конго.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53Моля? Младите и образованите :))) До 90-95, повечето българи даже без изпити почваха работа в Европа. Не бе... На никой не са нужни. Стига са ги надъхвали, че са фактор. Колко народ съм отрязал с евро дипломи... Мучи като бурсук, показва ми като Кирчо едни снимки на дипломи, а не може си завърже обувките! ))) Нека бъдем реалисти.

43

И

преди 1 година

Колкото и да искам да се върна ще се обрека на мизерия, липсва ми родината и малкото останали нормални хора, но за съжаление Родината и Държавата са две различни неща.

42

Ако щете вярвайте

преди 1 година

Лошата новина е, че от 13 години България е Толитарна Държава и институциите работят само по заповед от горе!