35

Лллл

преди 1 година

Гадни фашисти ! Заслужават най -лошото !!!

34

Възмутен

преди 1 година

Да си прилагат смъртните наказания у тЕх! Откъде накъде съд и присъда срещу чужди граждани, защитаващи страната си, при това на чужда територия? Ехо? Това е опасен прецедент. Пази Боже да не се случи и в други държави и агресорът да изпълнява смъртни присъди на суверенна земя!

33

ДО 33

преди 1 година

Пич , Приключи Войната . Руската Армия Арестува Терористите и се оттегля . Много си чел БГ Медии с Цензура .

32

Бай Гроздан

преди 1 година

Едва ли военнопрестъпниците са повече от 10% каквото и да е славата на този батальон. Леле мачът ПАОК ПАНАТИНАЙКОС е започнал

31

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Да ги попитат, какво за бога са търсели малки деца, възрастни хора и бременни жени в стоманодобивен завод. Те бяха евакуирани преди седмица от там от Руските войници. Дали са работели там тези хора или са използвани като жив щит от Азовските фашисти?

30

Анонимен

преди 1 година

ТОКУ ЩО СЪОБЩИХА ЧЕ УКРАЙНА ПРЕКРАТИ ПРЕГОВОРИТЕ С РУСИЯ, ВОЙНАТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА, УКРАИНЦИТЕ РАЗЧИТАТ ЧЕ С АМЕРИКАНСКОТО ТЕЖКО ОРЪЖИЕ ЩЕ ПРЕНЕСАТ ВОЙНАТА НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ, ОТ СРЕДАТА НА ЮЛИ! ВСУ НАСТЪПВА ПРИ ИЗЮМ!

29

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Подкрепям Смъртното Наказание за АЗОВ .Жалко е че в Русия не се прилага . Тези Убийци сбъркаха Целия Свят .

28

Анонимен

преди 1 година

Само смърт за Азов не ми трийте коментара моля ви отново ще го напиша

27

Анонимен

преди 1 година

В този Азов май повече американски войници има от колкото украински

26

IQ 3.14

преди 1 година

До Абе тия хора им е казано кво да пишат, иначе не могат да си платят тока, или инвестор ще им спрат бонусите или един бог знае кво. ще си понесат отговорността, един път като приключи цирка, управляват ни 36 процента гласували от 40 процента имащи право на глас. останалото са ботове, агенции за поддържане на дискусии и платени протестъри

25

IQ 3.14

преди 1 година

До Татул горе доле като в народната милиция, по общините и в енергото у нас. нещо не виждам разпенявени шизаци да протестират в коментарите. апчетата и си легай.

24

Анонимен

преди 1 година

"Украинската страна избягва да използва този термин и заяви, че бойците ѝ "са изпълнили бойната си мисия"."_______Губят територии, а обясняват, че печелят войната, войниците им се предават, обяснението е че това им била бойната мисия... ахахахах

23

Татул

преди 1 година

До гостНавярно знаеш, че в Азов само доверени и проверени хора влизат.Така, че за останалите бойци от ВСУ да не са нацисти мога да те разбера, но в Азов ... там са крайни, Мариупол е срутен основно заради тях. Никава милост не трябва да има към тези гадове, гледах какво правят с мирното население.

22

IQ 3.14

преди 1 година

До Сталинто тебе понеже ти е лесно, за тва хрушчов те остави да умреш в гобната си. леко, да не разтегнеш таварищ. са кажи, че не знаеш сталин как е свършил хахах

21

Нане

преди 1 година

И кат как точно са изпълнили бойната си мисия тези промити краваристански мозъци?!))) Сигурен съм, че са били добри момчета, преди да се продадат на краварите и техните олигарси за пари...

20

IQ 3.14

преди 1 година

интересното е че само под статии подписани от нелка лелка или камелка "коментатори" желаят смъртта на хора, които не познават, и даже сънуват ядрени удари. тоя цирк като свърши, некой ще се убие от писане по районни и посолства.

19

Анонимен

преди 1 година

Американския сенат през 2015-та определи "Азов" като "отвратителни неонацисти", а Зеления ги нарича "герои на Украйна". То националния им "герой" е Степан Бандера, повече какво да говорим.

18

IQ 3.14

преди 1 година

До Гостте наще националисти като се напият поръчват интернационала и химна на съвецкиа саюс. така че баш ги не слагай в сметката. докато рогозин и жириновски беха националисти националист беше равно на патриот. сега в азов имало националисти и това е много лошо. утре ще кажат че сме крали газ и сръбската армия ше влезне в софия, а тия гореописаните ще посрещат "освободителите от американско иго"

17

Гост

преди 1 година

За 2021 са умрели в следствие на конфликта 25 цивилни от двете страни на фронта. За 2022 жертвите са десетки хиляди. В батальон Азов има няколко хиляди войници. Сред тях има някакъв процент националисти. Това прави ли всички до крак националисти? В България има хора които ходят на Луков марш, има хора които гласуват за Атака и Възраждане. Това прави ли всички българи националисти?

16

Vlady

преди 1 година

Да ги настанят в ол инклузив Торбеевский централ.