10

след време

преди 1 година

вместо евразия ще се появи ТРУСИЯ:) :) :)

9

хаха

преди 1 година

руснаците и към нашите имоти имаха интерес :)

8

Анонимен

преди 1 година

Нека да приемат руснаците. След време Путин ще защити руснаците в Турция като "Денацифицира" и там. Е, малко ще му е трудно щом не успя с Украйна с Турция ще е невъзможно но ще опита.

7

hasmokar

преди 1 година

Че повекето ни сънародни труженнички, турска, мустаката порода ,има резон да търсят русо.

6

Анонимен

преди 1 година

светът анатемоса руските хле барки и сега те се разпръснаха по света в търсене на спасение от гнева на САЩ, но той няма да спре докато всички *** не бъдат унищожени!

5

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, че руснаците продават имотите си в България. Не знам дали Турция оценява риска от възможността путин, или някой друг луд, руски диктатор, да нападне Турция за да "освобождава" турците и рускоговорящите, с имоти, от ... нещо си. Ама тогава, русия ще изчезне от картата на Света, защото Турция е с най-голямата и модерна армия в Европа и НАТО.

4

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата ни казва, че руснаците обеднявали вследствие на еесовските и пиндостанските санкции.

3

Анонимен

преди 1 година

Турция става за живеене (бившата Византия), имат приятен мек климат като нас, нормално е северняците от Северния полюс да се преселват там, то във Варна има 50к руснаци, камо ли там :))

2

Човек с чувства

преди 1 година

България трябва да се развива!България е редно да стане световен гигант в производството и износ на порно филми за по света и у нас !Трябва да има производство на всякакво порно , трябва да се записва на дивиди дискове в HD качество и да се продават по секс шиповете у нас, както и по света !Порно актрисите и порно актьорите трябва да станат и част от родният шоу бизнес!Трябва да има и производство на други неща !Трябва да ми помогните да се оправя в живота ми в името на Бога трябва да сме хора !

1

Анонимен

преди 1 година

На рускините интереса им към Турция не е спирал :))