61

Анонимен

преди 1 година

Щом са на грешната страна, явно не са много умни.

60

Анонимен

преди 1 година

Е и руснаците имат и сателити. Как ще спрат ракетите, след като дори не си правят труда да преговарят?

59

Км

преди 1 година

Това е толкова смешно,тоя с телефона е като българските уж,,медии,,.

58

Анонимен

преди 1 година

Такива копейкинци, готови да продадат народа си на диктатора путин има навсякъде, хеле пък и у нас, че са и в парламента даже.

57

fact

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрернавремето, старите войници ни казваха: дигат те по тревога, гледаш командира познат - значи не отивате на война. ако стане война, първо ше сменът командния състав, за да не очистят войниците злобните и некадърните. те си ги знаят, имат оръжие и нема да им се търси отговорнос след мелето.....и така, при сека тревога ми ставаше ясно, че просто ни действат.

56

До 63,64

преди 1 година

Ами вие сте същите ,тролски твари,за дребни се продавате и не ви е гнус,колко сте празни.Те рашките тук вербуват военни,а камо ли в Украйна,където хората истанаха без дом,за съвсем дребни пари и без да да се замислят ,че убиват хора,дори свои близки.Живота на десетки струвал 17 долара,какъв парадокс..Добре е че хващат доколто може.

55

Анонимен

преди 1 година

Това е пълен майтап! Смях се от сърце! Имаше една икона във ФБ - Данчо Полицая, той така пишеше, като между 4 и 8 клас съчинение.

54

Капитан Петко

преди 1 година

Питай петата колона. Те знаят на кого да снасят и какво да снасят.

53

До Капитан Петко

преди 1 година

Какво шпионира Копейкин не ми стана ясно? Хуманитарен шпионаж ли или нещо повече?

52

Капитан Петко

преди 1 година

Копейкин го хванаха там да шпионира но го пуснаха а щеше да е добре да го опандизят.И тук трябва така да процедират с руските шпиони понеже разузнават за терористична организация.

51

Анонимен

преди 1 година

Свободни съчинения и претоплена "стара манджа". Прави ми впечатление, че много се акцентира на последното изречение, дори и да няма много общо с текста. Важното е да се постигне 100 повторения. Откъде тръгнаха и до жертвите в Краматорск стигнаха. На следващия ден след обстрела в Краматорск, "свободната" западна преса удобно "забрави" случая, след като за нещастие западни журналисти заснеха серийния номер на украинската ракета точка У, изстреляна към гарата.

50

Morski

преди 1 година

Ооо, Педерski, не очаквах да се появиш тук! Поздрави от Morski! Запомни, MORSKI... разбра ли Педерski? Беж в бункера при ПуЙкин и преди това забери по пътя Гумен Гадев Дронов Грипенов да докладва на Кремъл! Бързай НЕма време, щото... 2024- Русия Умре!

49

Въпрос

преди 1 година

А кои са руските шпиони в България? А то било лесно: Президентът, правителството, прокуратурата и всички олигарси.

48

Morski

преди 1 година

Не знаем кои са шпионите на, Русия в Украйна, но всички знаем кой е главния шпионин в България - Гумен Гадев Дронов - фуражков!

47

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Когато започне война или ако започне, и сте в окопите заедно с Гоце, Станишев, Нинова, Черепа, Прас-Прес и Доганци, не забравяъте да ги гръмнете преди боя, защото, ако не го направите ТЕ ще ви гръмнат.

46

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Хи-хи-хи, аре да не казвам какво ловят от СБУ. Също като "достигането на руската граница от украинската армия". Когато в замъка влезе клоун, то той не се превръща в благородник , а замъка се превръща в цирк !

45

огледайте се

преди 1 година

Шпионите на русия са около вас и да се издиггнат утре ще натопят и Вас.

44

Анонимен

преди 1 година

Шпионите на Русия бяха ликвидирани за часове, благодарение на модерната техника на НАТО. Иначе в Русия е пълно с такива на Украйна, поради простата причина, че Русия е голташка държава и всеки се продава. Ей ви на на Лавров семейството къде е, на Путин, на Песков. Итн

43

Въпрос

преди 1 година

Няма ли днес статия за това което е казал Нобеловия лауерат за мир. Че е скучно без него ако не ни информира лично за ежедневните му "победи". И да се скара люто и мъжествено, че не му дават достатъчно милиарди за нови "победи". Поетичните журналистически литературни произведения ни поомръзнаха.

42

Фен

преди 1 година

Много забавно и вълнуващо произведение. Написано от веща писателска ръка. Прочетох го на един дъх. Какво майсторско перо само. Искаме още! И така ще обикнем Зеленски и азовците му. И ще забравим с времето, за децата и жените които натъпкаха в тунелите за да се крият зад тях, а Зеленски да иска пари за да ги евакуирал. Само дето не трябва да споменавате CNN, че целия ви труд отива нахалост така.