67

Heater

преди 1 година

Селянинът си е селянин без значение от София или Провадия. Много ми е интересно като отидеш във Виена и спреш по подобен начин без значение дали си от София или село дали ще ти цепят басмата или ще ти махнат главата. После ходи обяснявай че си европеец и няма къде да спреш.

66

Анонимен

преди 1 година

До Ами - Много хора имат идеи , но ината и селенията ни е в повече ! "Не пречели на никого ..." - ГРЕШИШ - ПРЕЧАТ на себе си , защото пред блока е като *** , а зад ъгъла бо-лука пада извън кофите , но когато си с ориенталско мислене това не би трябвало да ти прави впечатление , важно е само заплатите да са Европейски !

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 - А натеб " байно" и 300г. преход няма да ти стигнат , за да разбереш че да си цивилизован , не е въпрос само на заплата ! В БЕЛИТЕ държави "байно" стрителната фирма няма да получи разрешение за строеж на блок ако не са предвидени пакови места за всеки апартамент , но ти откъде можеш да знаеш когато измерваш цивилизацията в банани ?! Нали "УЖ" си свободен да пътуваш - Недй щтрака само селфита ами се поинтересувай как живеят ИСТИНСКИТЕ цивилизации белким научите нещо !

64

Ами

преди 1 година

Хората са паркирали извън асфалта, върху пръст, а не върху тревата, и не пречат на никого, а в същото време плащат данъци ! Тия от Хелпбук нека кажат - според тях колите трябва да се прибират в хола, или имат някаква друга идея !??

63

Анонимен

преди 1 година

Елате в квартала да видите, колко крана има, преди да пишете *** статии, поздравете шевофете на Артекс как са правили сделки със стария кмет, преди да плюете.

62

Щирлиц

преди 1 година

Вместо да строите грозни кооперации,при това именно върху заграбени "зелени площи",започнете да строите паркинги,детски градини.Общината софийска е виновна за положението,защото именно тя тихомълком продава на правилни бизнесмени терени за строеж,като пренаселва столицата със нови столичанци.

61

Анонимен

преди 1 година

Изразът ,,Зелени Площи'' се използва спекулативно относно междублоковите пространства които между впрочем винаги са се използвали за тази цел още ос самото им построяване през ,,светлото бъдеще'' което остана в тъмното минало.Идеята е междублоковите пространства да се рентват от фирми за малко пари,а паркирането да си стане платено.

60

Анонимен

преди 1 година

С тия калища после се вайкаме защо въздухът бил замърсен.

59

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видяхте тези зелени площи? То те това си е паркинга пред блока.

58

До Анонимен

преди 1 година

Коренната софиянка - аз дойдох в София по времето, когато се искаше софийско жителство и даже имам документ за това и не се смятам за софиянец, нито моите деца за кореняци софиянци. Що не си земеш чантата/шапката/гащите и да си одиш по родните места в Провадия?

57

Анонимен

преди 1 година

Да се направи безплатен градски транспорт и да се вдигнат драстично цените за паркиране. Ще се намалят автомобилите. Безумие е в София да се придвижва с автомобил навсякъде.

56

Анонимен

преди 1 година

Коренна Софиянка съм и всички селяни от провинцията много ме дразнат, що не си стоят по селата, вместо да се тъпчем в Младост 2 като скариди? Вече е невъзможно да се живее! Майка ми разправя, че кат е дошла от Провадия да учи в София още през 90-те години на Миналият век е било много добре устроено, а не като сега с всякаква пап лач.

55

истина

преди 1 година

Няма място за паркиране в София, разбирам общината да са ми осигурили място за паркиране и аз нарочно да съм паркирал върху тревата тогава да ме глобят, но хората паркират върху тревата защото няма къде. Въобще няма къде. Така, че разни зелени активисти да спрат да пращат такива снимки!

54

gele

преди 1 година

центъра за градска мобилност няма право на санкциизащото не са КАТ. Единствено само КАТ може да напипе акт за паркиране в тревна площ съгласно ЗЗДП

53

Глоба 300 евро

преди 1 година

Мила родна картинка.А после се чудим защо доста хора са напуснали БГ-то и не им се връща.

52

Анонимен

преди 1 година

Имаше един голям градоустройство с мислене 100 години напред. Адолф Мусман. Така проекта му се разви до 1944г. Построени бяха два лъча за развитие на София . От площад Македония към Владая. От двете страни китни къщи. Другия от двореца към Ихтиман. В Соца този проект се спира 1951г. И новите управници приемат проекти- тесни улички за каручки.

51

Аз

преди 1 година

Идвам в мордора 1 път в месеца, само за зъболекар, и пак едвам го изтрайвам... Да си си седят там местно родените селяни :D

50

Анонимен

преди 1 година

Одете пеш

49

до 47

преди 1 година

паркингите няма как да стигнат при тоя наплив на селяни ! същото се отнася и за ясли , градини и училища .

48

Анонимен

преди 1 година

Живея на Неофит Рилски, няма гаражи, като се наложи да пътувам, не ми се връща като знам, че ще обикалям 30м да паркирам.