252

Анонимен

преди 1 година

Да победят ли ? Те загубиха със започването. Каквото и територии да спечелят, загубиха пред лицето на човещината.

251

Българин

преди 1 година

Щом почнаха да се успокояват и надъхват, значи работите наистина вървят зле за Русия. Благодарим им за потвърждението, че и на украинската пропаганда не може да се вярва.

250

Анонимен

преди 1 година

Той и Хитлер така казваше....

249

Анонимен

преди 1 година

И аз не вярвах, но нещата отиват към украинска победа.

248

Анонимен

преди 1 година

Злото е САЩ и колективният запад. Русия е длъжна да победи, за да освободи света от западната тирания и извращения на либерастите, сороспиите и гейтаците. И защо да го има света, ако Русия няма да я има? Топол "М" и край с гадовете от САЩ! Най-мръсен и гаден народ са американците и живи да изгорят ще им е малко. Само Русия може за ги ликвидира до един!

247

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия победи, значи света няма да го има, значи злото е победило!

246

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е победила! Край с излаза на Украйна на море. Тя и Украйна след време няма да се нарича така. Тази територия е руска и ще бъде върната на Русия с оръжие, след като изедниците бандеровци не разбират от добро. Учудваща е добротата та Путин, пощадявайки извергите, които се предадоха "побеждавайки"! Вместо да ги съсекат кадировци на място след като излязоха като плъхове от подземията, руснаците ги огкараха в болници да ги лекуват. За такива гадове трябва жестока смърт и то на място.

245

Маг Минчо

преди 1 година

На хокей.. Може би?

244

Анонимен

преди 1 година

Военнопрестъпниците Путин и обкръжението му, ще бъдат съдени на международен трибунал. Ще бъдат наказани от свободния свят, или този свят няма да го има вече.

243

Анонимен

преди 1 година

Абе с едно изречение: Путин върна Русия във времената на Сталин! Да, на Сталин, даже при Хрущов и Брежнев беше по-хубаво!

242

Анонимен

преди 1 година

вие долуподписаните не знаете и не познавате рус народ песков е прав народа ни в рус подкрепят путин уважаван и обичан е.народа ни има всичко изобилно сме богати нема какво да се кривите душите бг народ това го знае много добре които са учили или бяха в командировка.магазините ни има всичко долара и еврото падат .съжелявам много че нема да имате рустур вашият кирил петков и ифн.слуби са виновни много плювате на нас руснаците

241

Шариков, П. П.

преди 1 година

Нищо не се разбира, съвсем по руски: кого, кога и как ще победи Русия, какво ще е наред? Остава само подозрението, че засега няма победа и нищо не е наред. Не са наред и др. Копейкин, и другите руски агенти в България; изглежда московлукът е нещо като психосоматично заболяване, за което няма лечение...

240

Изперкали

преди 1 година

Цялата хунта в Кремъл - всичко е по план

239

Анонимен

преди 1 година

Тези паткани още си мислят, че са някакъв фактор. Целият свят ги изолира, а те ще победят, ааа самодостатъчни са си, ще правят отново москвичи и възраждат пионерите..... Живи дс ги оплакваш

238

Мужик

преди 1 година

Да, ще победи когато ми цъфнат налъмите!

237

Анонимен

преди 1 година

Лайковете във форума ги слагате според каквото ви се иска а не според реалностите. Повечето коментиращи са платени сорросоиди. Не платените нямаме никакъв шанс.

236

Теодоро

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН.

235

Анонимен

преди 1 година

До Лъжа...Запада и Северна Америка колко народи са ограбили и избили индианците ами войната във Виетнам. Какво търсеха САЩ във Виетнам или в Корея или в Лаос или в Камбоджа/Кампучия. Ами в малка Югославия. Ами в Ирак и Кувейт. Кажи и нещо за американците. САЩ водят войни където си искат да не е за черни очи. За заграбване на богатства и експлоатиране на народи.

234

ПИТАТ ХОРАТА:

преди 1 година

ПЕСКОВ: "Владимир Путин знае накъде води държавата..". БРАВО. КОЙ ЩЕ Я ДОВЪРШИ ВОЙНАТА С УКРАЙНА? НА КАКВА ЦЕНА?

233

Рушки гейчик

преди 1 година

Расийя е рай за гейовете като мене. Тръгвам натам да си живея живота! Слава на Гей Русия!